Овчарица - имаше от всичко

Модератори: bobopeli, sapuna

mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Овчарица - имаше от всичко

Мнение от mita4eto »

Събрахте ми очите, пичове... Кефили сте се, а за следващия такъв кеф нека 10+ амура докара един 20+ в кепа ;-) КЕФИТЕ на макс!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Такаааааа.Сега и аз да се включа. :D Та както каза и Митев искам първо да благодаря на Велчев за това че ни осигури този излет :prayer: и за отношението им с Вал към нас и желанието и от тяхна страна да се видим. :wink: Жалко че не се получи срещата и Ви благодаря за топлия хляб, бири и т.н. :D
Та на водоема бяхме около 11:00 ч.Разпънахме лагера, уточнихме местата за риболов и започна чакането.През това време се правеха качамаци, PVA-та и т.н. Малко по-късно потърсихме и бялата риба и така успях да сефтосам спининга :wink: с две малки бели и един костур.Не след дълго започнаха и ударите и на малки шаранчета, след това и на малко по-големи.После ракийка, и т.н.На сутринта малко след сутришното захранване последва и добър удър на пръчка на Митев.Понеже той не беше станал още, се наложи аз да отриагирам.Първоначално не усетих голямата риба понеже бе тръгнала към брега, но в брега се видя че е един много добър бял амур, който да два пъти успях да си го докарам до кепа, но поради липса на опит в самостоятелното кепчосване на амури, на два пъти не посмях да го кепчосам /поради съотношението на големината кеп/риба / при което на третия път когато рибата си взе аванс тя просто се откачи. :oops: След това риболова продължи с още по-голям оптимизъм.И така след това пристигна Камен.Разпъна и се почна една лудница от малки шарковци.От снимките на Митев се виждат че имаше и добри риби, които сега отново си плуват на свобода.През цялото време на излета времето се променяше, валя сняг, дъжд, вятър, и много кал, но това не ни попречи да си изкараме супер.Поне за мен това беше още един добър излет изкаран с хувави хора и с наличие на всичко. Ето и малко снимки и от мен.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от HarryCarp на Пон Фев 02, 2009 3:12 pm, променено общо 1 път.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Така ли ми се струва или видях пържен риба :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Големите са си Големи....и с не-чак толкова големи риби :D Амура дето го е изтървал Хари...ще го ловне Илийката-нема срашно :wink:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

snegk написа:Така ли ми се струва или видях пържен риба :lol: :lol: :lol: :lol:
Май взеха да ти са привиждат и пържени рибки от тоя релакс :D
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Браво на Хари и компания :wink: Супер излет сте спретнали :lol: ---Майстори!!!
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

snegk написа:Така ли ми се струва или видях пържен риба :lol: :lol: :lol: :lol:

Пържена не.Имаше рибена чорба /ала Митев/ от малки костурчета на мача. :wink: Не четеш ли бре имаше от всичко. :lol: :lol:
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

HARRY77 написа:Първоначално не усетих голямата понеже бе тръгнала към брега, но в брега се видя че е един много добър бял амур, който да два пъти успях да си го докарам до кепа, но поради липса на опит в самостоятелното кепчосване на амури, на два пъти не посмях да го кепчосам /поради съотношението на големината кеп/риба / при което на третия път когато рибата си взе аванс тя просто се откачи. :oops:
Изчакваш да влезе половината и загребваш малко към него-резултат 1:0 за теб :wink: Не ти се правя на майстор ама имам доста опит вече и съм забелязал,че когато го вкарам до половината само лекичко бутам дръжката към него и е вътре.
Е най-лесно е да има още някой ама...Както и да е,рибата не е била ваша-аз така се успокоявам :lol: Риби изтървани ще има винаги за това,чеее-КЪСМЕТ за напред :wink: Много се радвам!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Secret Carp написа:Изчакваш да влезе половината и загребваш малко към него-резултат 1:0 за теб
Насочваш главата над кепа и отпускаш въдицата!Той сам забива надолу! :wink:

Хари,намокри новите ботуши а?!?!? :lol:
С Митев-толкова!Поне сте извадили някоя рибка :idea: :lol: :lol: :lol:

Успех момчета!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

sapuna написа:Насочваш главата над кепа и отпускаш въдицата!Той сам забива надолу! :wink:
А някой път като отпуснеш въдицата ако реши да скочи-какво става???Много добре знаеш,че това е диво същество и когато дойде към брега става много непридвидим и скача кадо делфин 1м нагоре(лично аз имах един който скочи пред мен) :wink:
петко стоянов

А ако им топваш бойлите във валерян,нема ли да са по-кротки тия животни :D :D :D да се отпускат като напушен младеж :D :D :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

петко стоянов написа:А ако им топваш бойлите във валерян,нема ли да са по-кротки тия животни :D :D :D да се отпускат като напушен младеж :D :D :D
Петко, Хари ги пробва с мастика, ама него ден бяха трезвеници :P :P :P
петко стоянов

Ма то май първо требе да се свикнат-меша се захранката вместо с вода-с винцок...бяло или червено-според сезона :D
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

петко стоянов написа:Ма то май първо требе да се свикнат-меша се захранката вместо с вода-с винцок...бяло или червено-според сезона :D
:smt023 :smt023 :smt023
с-ма1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от с-ма1 »

Браво колеги,страхотен излет. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”