Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица - имаше от всичко
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Овчарица - имаше от всичко
Събрахте ми очите, пичове... Кефили сте се, а за следващия такъв кеф нека 10+ амура докара един 20+ в кепа
КЕФИТЕ на макс!

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Такаааааа.Сега и аз да се включа.
Та както каза и Митев искам първо да благодаря на Велчев за това че ни осигури този излет
и за отношението им с Вал към нас и желанието и от тяхна страна да се видим.
Жалко че не се получи срещата и Ви благодаря за топлия хляб, бири и т.н.
Та на водоема бяхме около 11:00 ч.Разпънахме лагера, уточнихме местата за риболов и започна чакането.През това време се правеха качамаци, PVA-та и т.н. Малко по-късно потърсихме и бялата риба и така успях да сефтосам спининга
с две малки бели и един костур.Не след дълго започнаха и ударите и на малки шаранчета, след това и на малко по-големи.После ракийка, и т.н.На сутринта малко след сутришното захранване последва и добър удър на пръчка на Митев.Понеже той не беше станал още, се наложи аз да отриагирам.Първоначално не усетих голямата риба понеже бе тръгнала към брега, но в брега се видя че е един много добър бял амур, който да два пъти успях да си го докарам до кепа, но поради липса на опит в самостоятелното кепчосване на амури, на два пъти не посмях да го кепчосам /поради съотношението на големината кеп/риба / при което на третия път когато рибата си взе аванс тя просто се откачи.
След това риболова продължи с още по-голям оптимизъм.И така след това пристигна Камен.Разпъна и се почна една лудница от малки шарковци.От снимките на Митев се виждат че имаше и добри риби, които сега отново си плуват на свобода.През цялото време на излета времето се променяше, валя сняг, дъжд, вятър, и много кал, но това не ни попречи да си изкараме супер.Поне за мен това беше още един добър излет изкаран с хувави хора и с наличие на всичко. Ето и малко снимки и от мен.

Та на водоема бяхме около 11:00 ч.Разпънахме лагера, уточнихме местата за риболов и започна чакането.През това време се правеха качамаци, PVA-та и т.н. Малко по-късно потърсихме и бялата риба и така успях да сефтосам спининга

Последно промяна от HarryCarp на Пон Фев 02, 2009 3:12 pm, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Така ли ми се струва или видях пържен риба

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Големите са си Големи....и с не-чак толкова големи риби
Амура дето го е изтървал Хари...ще го ловне Илийката-нема срашно 

Май взеха да ти са привиждат и пържени рибки от тоя релаксsnegk написа:Така ли ми се струва или видях пържен риба![]()
![]()
![]()

-
- разбира нещата
Браво на Хари и компания
Супер излет сте спретнали
---Майстори!!!

snegk написа:Така ли ми се струва или видях пържен риба![]()
![]()
![]()
Пържена не.Имаше рибена чорба /ала Митев/ от малки костурчета на мача.

-
- разбира нещата
Изчакваш да влезе половината и загребваш малко към него-резултат 1:0 за тебHARRY77 написа:Първоначално не усетих голямата понеже бе тръгнала към брега, но в брега се видя че е един много добър бял амур, който да два пъти успях да си го докарам до кепа, но поради липса на опит в самостоятелното кепчосване на амури, на два пъти не посмях да го кепчосам /поради съотношението на големината кеп/риба / при което на третия път когато рибата си взе аванс тя просто се откачи.![]()

Е най-лесно е да има още някой ама...Както и да е,рибата не е била ваша-аз така се успокоявам

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Насочваш главата над кепа и отпускаш въдицата!Той сам забива надолу!Secret Carp написа:Изчакваш да влезе половината и загребваш малко към него-резултат 1:0 за теб

Хари,намокри новите ботуши а?!?!?

С Митев-толкова!Поне сте извадили някоя рибка

Успех момчета!
-
- разбира нещата
sapuna написа:Насочваш главата над кепа и отпускаш въдицата!Той сам забива надолу!![]()
А някой път като отпуснеш въдицата ако реши да скочи-какво става???Много добре знаеш,че това е диво същество и когато дойде към брега става много непридвидим и скача кадо делфин 1м нагоре(лично аз имах един който скочи пред мен)
А ако им топваш бойлите във валерян,нема ли да са по-кротки тия животни
да се отпускат като напушен младеж

Петко, Хари ги пробва с мастика, ама него ден бяха трезвениципетко стоянов написа:А ако им топваш бойлите във валерян,нема ли да са по-кротки тия животни![]()
![]()
да се отпускат като напушен младеж
![]()
![]()

Ма то май първо требе да се свикнат-меша се захранката вместо с вода-с винцок...бяло или червено-според сезона 

петко стоянов написа:Ма то май първо требе да се свикнат-меша се захранката вместо с вода-с винцок...бяло или червено-според сезона

Браво колеги,страхотен излет.