Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

на риба
Модератор: bobopeli
на риба
Kolegi moge li da mi kagete nqkav hubav ribarnik okolo SOFIA. Predimno za hi6tnici. Mersi
hishtnici
na 15 tina km. predi Pirdop v diasno ima ribarnici sus siven i amerikanka i otdelno sharan i shtuka ima tabela sporten ribolov tochno s/u edna benzinostancia na petrol i goliama reklama na TRANSCARD
Ama samo taia deto ste pusnali li ste razbili iliПавел Иванов написа:Щука яко днеска на въртележка на МЕПС я разбихме . Требваше да се правиме с Алеко че я разглеждаме и без да искаме я "опускаме обратно иначе щеше да падне яко плащанеЛевака написа:Панчарево- плажа пъстърва,сом, майче има и щука

Ili ako ste hvanali povechko vsichki ste se prili che gi razglejdate i ste gi "опускаме"-li nesho ne mojeh da razbera

Ae vij obiasni ni tuka che moje ne samo az da ne sum razbral mxuaxaxaxaxaxaxaxax

- Neo
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: hishtnici
Плаща ли сеgost написа:na 15 tina km. predi Pirdop v diasno ima ribarnici sus siven i amerikanka i otdelno sharan i shtuka ima tabela sporten ribolov tochno s/u edna benzinostancia na petrol i goliama reklama na TRANSCARD
Да се греши е човешко ,но да се прощава е божествено
Ми плаща се ! Отворко ми напъни се малко повече ( е не много че да не замиришеNeo написа:Плаща ли сеgost написа:na 15 tina km. predi Pirdop v diasno ima ribarnici sus siven i amerikanka i otdelno sharan i shtuka ima tabela sporten ribolov tochno s/u edna benzinostancia na petrol i goliama reklama na TRANSCARD

ТВ Центрум Груп
...има хубав гьол и на Казичене
(зад големия гьол с лифта за водните ски) платен е но...има хубави ЕСЕТРИ..........успех ! 

Ей гусин Иванов па ти си бил як рибар ве, само по платените кесиш и се фалиш че много риба ловиш. Пишеш и се фалиш за щуки дето си ги ловиш на платеното а след това изкарваш нещата че ги ловиш на други язовири дето не са платени.Павел Иванов написа:Ми плаща се ! Отворко ми напъни се малко повече ( е не много че да не замиришеNeo написа:Плаща ли сеgost написа:na 15 tina km. predi Pirdop v diasno ima ribarnici sus siven i amerikanka i otdelno sharan i shtuka ima tabela sporten ribolov tochno s/u edna benzinostancia na petrol i goliama reklama na TRANSCARD) Естествено че на платеното на Пънч сме пускали тез щуки коит са ни в повече щот не ни са се плащали по 7лв килото ! Състезанието беше на неплатеното ако тва имаш предвид а на платеното си правихме кефа , там имаше едни образи като тебе къдет от 2 часа висеа без улов и след първата щука на блесна разправяха как това било инцидентно " Сички ловат на стръф , значи на блесна е случайност " а след 4тата уловена така питаха от къде да си купят блесни
ами срамота е да лъжеш толко ей.