на риба

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

flx

на риба

Мнение от flx »

Kolegi moge li da mi kagete nqkav hubav ribarnik okolo SOFIA. Predimno za hi6tnici. Mersi
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от acioice »

рибарник за хищници незнам а ти знаеш ли за шаран някуде около софия?
иначе хищник може да пробваш на челопечене и огняново там съм виждал да хващат
gost

hishtnici

Мнение от gost »

na 15 tina km. predi Pirdop v diasno ima ribarnici sus siven i amerikanka i otdelno sharan i shtuka ima tabela sporten ribolov tochno s/u edna benzinostancia na petrol i goliama reklama na TRANSCARD
Аватар
Toki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Toki »

За шарани можеш да идеш на яз.Бели лаг"Ботевград".Не са в изобилие но има.Плаща се 5лв.на човек, броя на вадиците е неограничен.Рибата не се плаща.
Dobrev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobrev »

Не беше ли Мали Лак или аз съм в грешка??? :?:
Fishing Forever
Гост

Мнение от Гост »

Може и така да се казва.Не съм много сигурен.Но язовира като цяло не е лош,само дето няма в изобилие шарани.
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

ЗА ХИЩНИК НА ОПИЦВЕТ,НО СЕ ПЛАЩА
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Левака написа:Панчарево- плажа пъстърва,сом, майче има и щука :wink:
Щука яко днеска на въртележка на МЕПС я разбихме . Требваше да се правиме с Алеко че я разглеждаме и без да искаме я опускаме обратно иначе щеше да падне яко плащане :lol:
otvoren

Мнение от otvoren »

Павел Иванов написа:
Левака написа:Панчарево- плажа пъстърва,сом, майче има и щука :wink:
Щука яко днеска на въртележка на МЕПС я разбихме . Требваше да се правиме с Алеко че я разглеждаме и без да искаме я "опускаме обратно иначе щеше да падне яко плащане :lol:
Ama samo taia deto ste pusnali li ste razbili ili :lol: :lol: :lol: :lol:
Ili ako ste hvanali povechko vsichki ste se prili che gi razglejdate i ste gi "опускаме"-li nesho ne mojeh da razbera :roll: :roll: xaxaxax
Ae vij obiasni ni tuka che moje ne samo az da ne sum razbral mxuaxaxaxaxaxaxaxax :lol: :lol: :lol:
Аватар
Neo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: hishtnici

Мнение от Neo »

gost написа:na 15 tina km. predi Pirdop v diasno ima ribarnici sus siven i amerikanka i otdelno sharan i shtuka ima tabela sporten ribolov tochno s/u edna benzinostancia na petrol i goliama reklama na TRANSCARD
Плаща ли се
Да се греши е човешко ,но да се прощава е божествено
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Neo написа:
gost написа:na 15 tina km. predi Pirdop v diasno ima ribarnici sus siven i amerikanka i otdelno sharan i shtuka ima tabela sporten ribolov tochno s/u edna benzinostancia na petrol i goliama reklama na TRANSCARD
Плаща ли се
Ми плаща се ! Отворко ми напъни се малко повече ( е не много че да не замирише :wink: ) Естествено че на платеното на Пънч сме пускали тез щуки коит са ни в повече щот не ни са се плащали по 7лв килото ! Състезанието беше на неплатеното ако тва имаш предвид а на платеното си правихме кефа , там имаше едни образи като тебе къдет от 2 часа висеа без улов и след първата щука на блесна разправяха как това било инцидентно " Сички ловат на стръф , значи на блесна е случайност " а след 4тата уловена така питаха от къде да си купят блесни :wink:
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Да не стане недоразумение . Нео за теб беше само това че се плаща , другото е за отворения !
Жоро Гоцов

ТВ Центрум Груп

Мнение от Жоро Гоцов »

...има хубав гьол и на Казичене :roll: (зад големия гьол с лифта за водните ски) платен е но...има хубави ЕСЕТРИ..........успех ! :lol:
йогата

Мнение от йогата »

Павел Иванов написа:
Neo написа:
Плаща ли се
Ми плаща се ! Отворко ми напъни се малко повече ( е не много че да не замирише :wink: ) Естествено че на платеното на Пънч сме пускали тез щуки коит са ни в повече щот не ни са се плащали по 7лв килото ! Състезанието беше на неплатеното ако тва имаш предвид а на платеното си правихме кефа , там имаше едни образи като тебе къдет от 2 часа висеа без улов и след първата щука на блесна разправяха как това било инцидентно " Сички ловат на стръф , значи на блесна е случайност " а след 4тата уловена така питаха от къде да си купят блесни :wink:
Ей гусин Иванов па ти си бил як рибар ве, само по платените кесиш и се фалиш че много риба ловиш. Пишеш и се фалиш за щуки дето си ги ловиш на платеното а след това изкарваш нещата че ги ловиш на други язовири дето не са платени.
ами срамота е да лъжеш толко ей.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”