Гълъбово-каналът до с.Обручище

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

popaslaptopa
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Гълъбово-каналът до с.Обручище

Мнение от popaslaptopa »

И последно какво стана с канала? Сега кълве ли или става само за разходка? Така и не разбрах. Ако някой има прясна информация моля да пише. Предварително благодаря!
damqn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от damqn »

колега според мен няма смисал да се ходи на там вече.в сабота бяхме там с колеги мн мн слабо по 4 5 риби на човек(не само ние бяхме така )пак и мн кал и за разходка не става :lol: ама ако си мераклия можеш да го пробваш канала .поздрави :wink:
Ако си в дупка, престани да копаеш.
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от GE6_HUNT »

На студеното косенето спря. Парашути обаче се понамират тук-там, навалица колкот щеш и още толкова.
За щастие със затоплянето тарантулите са се пръснали и бутат само на стръв, и то на адски финно такъмче с нежна стръв.
Ние търсихме хищник, но без никакъв успех...
Ще съм благодарен ако някой сподели повече за риболова на бяла риба там....особено на спининг.
Примамки, техники, тактики....
Местните ни пратиха на разни резултатни места, но там имаше съмнителни шамандури с дистанция между тях не по-малка от 300 метра :smt078
Някой хващал ли е там бяла риба по това време и как?
Все пак идва топла водичка от централата и според мен би трябвало да е активна :roll:
Бих отишъл отново да пробвам там, щото на самото езеро няма жив човек, за разлика от каналите....
Но за един ден обляме сравнително малък участък, и се нуждая от повечко съвети за увеличаване на резултатността.
stan4o 1111
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stan4o 1111 »

GE6_HUNT написа: Ние търсихме хищник
за бяла съм чувал единствено че вадят на езерото на каманите но там е забранено освен ако не познаваш някои от ловната дружинка на обручище да те заведе а за канала за хишник незнам
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”