Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука в Пловдивско
Модератор: Paublo_Eskobar
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
!!!
Колегииии
на Белозем ходя редовно това лято тази готина на тази дупка ал4ния собственик я изпусна и изхваща щуката до последния екземпляр.остана само Баровския гьол а там риболова е много труден и рядко удря нещо. Не ходете на белоzем НЯМА сМИСЪЛ САМО ПАРи зА БЕНЗИН !

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хайде бе колеги-майнички кажете къде да отида да хвана и аз някоя щука тази пролет,защото миналата пролет нямах този късмет и не искам всичко да се повтори и тази година.От другата седмица си пускам отпуска и ще е подгоня пущината,ама къде да я търся - нямам идея
Ако някой има идеи нека ги сподели,пък аз ще пробвам и ще ви дам после инфо за излетите.Казвайте каквото ви хрумне-не се срамувайте
.Маноле ли?,кадето и да е близо до Пловдив-важното е да я открием пущината,разбира се с помоща на всички вас
Ако знаете как ме сърбят ръцете за някоя и друга щука само
Абе ще обиколя тези дни всички места по Марица дето съм хващал щука досега,ама чесно казано при тази висока и мътна вода не ми се вярва да имам особен късмет,вие как мислите?А къде другаде да пробвам - явно на дупката в Белозем вече не може да се разчита?

Ако някой има идеи нека ги сподели,пък аз ще пробвам и ще ви дам после инфо за излетите.Казвайте каквото ви хрумне-не се срамувайте

Ако знаете как ме сърбят ръцете за някоя и друга щука само

Абе ще обиколя тези дни всички места по Марица дето съм хващал щука досега,ама чесно казано при тази висока и мътна вода не ми се вярва да имам особен късмет,вие как мислите?А къде другаде да пробвам - явно на дупката в Белозем вече не може да се разчита?

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- петър власев
- разбира нещата
- Диканаров
- кандидат преподавател
Дядо Иванчовата дупка отдавна е арендована и не пускат. Преди имаше и щука, и бяла, и сом, и костур, и кефал и тн. Сега какво има не знам. Там гледат и животни по пасището и риба в дупката, но не пускат. Охраната е въоръжена. Около с. Отец Кирилово има още три микроязовири, но освен каракуда и някой случаен шаран друго няма. Преди години имаше добри линове до гробището, но след пълното пресушаване на микрото се загуби. Да се надяваме да се самозавъди, защото сега никой няма желание да го арендова и зариби. Да го зарибва някой алтруист е направо празна химера. Там дори изгребаха дънната яма, която държеше вода и при пълно източване на язовира. Така оставаха риби за самозарибване от всички видове, които имаше там. Сега надеждата е ако нещо дребно се само промъкне по вадата, пълнеща язовира.
Вчера ходих на Дядо Иванчовата дупка и даже видях арендатора - има нов такъв. Заребил е с шаран и каракуда, хищно нямало с изключение на единични едри костури. Щял да я пуска платено след годинаДиканаров написа:Дядо Иванчовата дупка отдавна е арендована и не пускат. Преди имаше и щука, и бяла, и сом, и костур, и кефал и тн. Сега какво има не знам. Там гледат и животни по пасището и риба в дупката, но не пускат. Охраната е въоръжена. Около с. Отец Кирилово има още три микроязовири, но освен каракуда и някой случаен шаран друго няма. Преди години имаше добри линове до гробището, но след пълното пресушаване на микрото се загуби. Да се надяваме да се самозавъди, защото сега никой няма желание да го арендова и зариби. Да го зарибва някой алтруист е направо празна химера. Там дори изгребаха дънната яма, която държеше вода и при пълно източване на язовира. Така оставаха риби за самозарибване от всички видове, които имаше там. Сега надеждата е ако нещо дребно се само промъкне по вадата, пълнеща язовира.