Тикаджии вие сте.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Тикаджии вие сте.
Точно за това изрично подчертах че е майтап.
Извинявам се ако съм обидил някой.
Извинявам се ако съм обидил някой.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
По темата -
Виждам че ексклузива(7м) е фин.
Какъв грамаж рибка мога да рискувам да вадя без кеп?
Ще се радвам да ми отговорят колеги с такъв или имали такъв директен.
Благодаря!
Благодаря!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Еми аз ей такива каракуди си ги дигах с директния от понтона!stich написа:По темата -
Благодаря!
Може би рибки до 200-300гр. може да се вадят без кеп.То си зависи и колко е стръмен брега,но най добре си носи кепчето и не рискувай да дигаш едрички рибки.Иначе съм виждал един човек да вади едрички риби без кеп със 10-ка

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Днес и аз си купих нов Уинер - 7 метра,тъй като стария го подарих на мой роднина(който и без това беше ремонтирван).Сега понеже нямам идея,какъв точно ластик да му сложа и как,понеже стария го купих направо с монтиран ластик по-него.Тъй,като е с фабричен шпиц връх,май ще му сложа един конектор само.

TICA FAN
имам директен 7м ЕXCLUSIVE и съм очарован от него.Имам излети по 12 часа с тая тояга в ръка и няма никакъв проблем.Купих му и шпиц,а оригиналния го оластичих.Най-голямата ми риба с него е кефал 500 гр.Не съм го вдигал във въздуха,обаче не му дадох аванта въобще.Със шпица си го уморих с лекота и на брега си го взех с ръчичка.Пръчката не усети никакъв зор.Така че,колега според мен с един по-дълъг кеп нямаш проблем и с големи риби,особено с ластик.Ако сравняваме Ексклузива с другите директни на Тика,за реката няма по добър,заради лекотата му.И другото важно нещо за всички Тики е,че има части за тях.Моето мнение е-за река Ексклузив,а за язовир Уинер.

Сонито,купи си един Ексклузивен връх/става без проблеми на Уинара/ и си слагай ластик на което искаш коляно
А жилото нека винаги да ти е под ръка-според зависи 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Слагай на трето коляно,1.27мм на Престън,но внимавай кой ще ти го монтира,да не дадеш да ти го режи някой ,който сега се учи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Иди при Митето в магазина, той ще ти го направи.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- ще става разбирач
Честито, Ники.Със здраве да си го ползваш. Моята седмица е с 1,3 ластик на 3 коляно.Карфицата го слага.5г.-никакъв проблем-само ластика сменям, в зависимост от употребата.
-
- научил се да хвърля
Ники хайде,време му е на този Уинър да покаже какво може на някакъв обект.Иначе ти пожелавам от сърце много големи риби,и това че си го купи на 13 петък, изобщо не вярвай на тези неща,щом господ е със теб ,кой може да е против теб.УСПЕХ.

Фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив не се носи на тялото,а на ДУШАТА!!!
Eмси,благодаря ,че ме опъти към човека и магазина,от където го купих.Теб трябва да почерпя
Аз от доста време викам да заформим заедно пловдивската група някакъв излет,но явно нещо не сме добре с организацията.Дано идните почивни дни да организираме скара и риболов някъде заедно.

TICA FAN
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Имам едно въпросче към колегите с Exclusive 8m!?
Като купувах директния забелязах че 6-то коляно(ако броим върха за 1-во,7-мо си е дръжката) не се вади отзад от капачката.В магазина ми казаха,че такъв си бил модела и било нещо като защита,ама от какво не знам.Искам да попитам дали случйно е само при мен е така?Това не е готино,защото създава проблеми при миенето на колената след излет.За Winner-a вече знам,че всичките колена си излизат отзад!
Като купувах директния забелязах че 6-то коляно(ако броим върха за 1-во,7-мо си е дръжката) не се вади отзад от капачката.В магазина ми казаха,че такъв си бил модела и било нещо като защита,ама от какво не знам.Искам да попитам дали случйно е само при мен е така?Това не е готино,защото създава проблеми при миенето на колената след излет.За Winner-a вече знам,че всичките колена си излизат отзад!

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
На моя също не се вадеше...но с водна шкурка и търпеливо шлайфане с пръсти се оправя...Paublo_Eskobar написа:Имам едно въпросче към колегите с Exclusive 8m!?

Цецо на 10-ката нямам такъв проблем
А и като се замисля ,точно този прешлен го направих на нищо ,но то си бе изцяло по моя вина и няма нищо общо с твойта случка
Мисля /да не кажа че съм убеден/,че не трябва да имаш подобно нещо 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Дам странна работа!Ето че и при Бай Гого на 8-цата е било така.Дали това са някакви дефекти или ....не се знае.Няма значение не е болка за умиранеbkd написа:Цецо на 10-ката нямам такъв проблемА и като се замисля ,точно този прешлен го направих на нищо ,но то си бе изцяло по моя вина и няма нищо общо с твойта случка
Мисля /да не кажа че съм убеден/,че не трябва да имаш подобно нещо

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн