Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Трябва ми малко помощ !!!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: Трябва ми малко помощ !!!
vasil hristozov написа:Това дето го писах , не изключва да нямам отношения, служебни , житейски с хора приемащи насилието като норма, такива са обстоятелствата.
Васко смени си работата бе пич ,щом ти е омръзнало от насилие.Всеки сам отговаря за постъпките си.
Максимата- ''ако те ударят по едната буза,дай си и другата''одавна е забравена. В съвременният свят трябва да си много внимателен къде стъпваш,защото ако стъпиш в някоя дупка по не внимание,може да затънеш в лайната и да не може да излезеш,както е в случея с въпросният господин Мишкаров.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- krokibg
- учете се от него
Васко,виждам че си от Пловдив !!! Познаваш ли ме лично или просто така си чувал моето име че се разнася напред назад в пространството.Повечето говорещи по мой адрес са хора които не ме познават.Аз съм боец човек и това съм правил прецз целия си живот.Бил съм такъв и през комунизма,такъв съм и ще бъда докато съм жив.Никога не съм се целувал с враговете ми.Ако бях анониман и не ме познаваше - поне като име,щото съм сигурен че не ме познаваш изобщо,щеше ли да пишеш тези неща че съм говорил и пишел за насилие.Пишеш така защото знаеш кой съм
Аз обаче,изобщо не се крия и няма защо да го правя.Ако бах анонимчо,можеше да пишеш както и каквото си искаш но да ме обвиняваш в такова писане,извинявай,просто не си прав.Пиша така,когато ме вбеси някой умник като този дето ме е фризирал.Но мисля че няма защо да се обяснявам.Нито съм първия,нито ще съм последния дето ще избухва по една или друга причина.Тук в форума да не би да няма други мъже и хора с големи сърца ??? Покажи ми някъде да съм се държал нагло и надменно.Покажи ми да съм заплашвал нормален човек с който си пишеме и се дръгнем относно риболова и т.н.Е,бил съм и по груб но това е било изключително рядко и при определени ситуаций.Ти си от онзи процент хора,които ми искараха име навремето.Виждат от 200-300м че съм налегнал някой и го понабивам,никой обаче незнае какво ми е направил този елемент и дали ме е псувал или окрал.Всичките викат ...Вижте Любо как бие човек,оли как само го бие !!! На другия ден вървите и говорите глупости напред назад без да сте в час за какво става въпрос.Аз дори и да е противозаконно,така съм постъпвал и затова съм си излежал наказанията а ти приятелю,никога няма да си като мен,просто си свикнал сигурно да си премълчаваш и да се снижиш но аз няма как да го направя.Викам да спираме да пишем по въпроса и ако не ти харесва как и какво пиша,просто не ми чети глупостите,понеже съм просто момче,няма смисъл да ми ойдисваш на акъла и да търпиш грубиянския ми тон.Такъв съм,какъвто искаш да съм,това не ме притеснява защото на хората устите никога неможеш ги затвори, а това го знам прекрасно.За мен са важни стотиците приятели които имам и какво те мислят за мен а не хора които никога не са разговаряли с мен 5 минути.Да нестане така,ако някога се запознаем,след известно време да дойдеш /като много други/ да ми обясняваш че това което си чул,няма нищо общо с това което си видял след като си пообщувал с мен.Както казах,нормално е да не си целува човек враговете но приятелите ми си ги уважавам и се радвам че имам достатъчно

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
На ракии ( с бира за "безалкохолно"), ще те скъсам още на "устния"Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Ето,скоро теглих едни майни на ИДА,но това не означава че го мразя или няма да ми е приятно да се запознаем и да пием по ракия.......:

- krokibg
- учете се от него
И двамата не сте ми в категорията
Аз не сядам,не сядам да пия,но когато седна,откарвам цяла седмица
Ама,айде това да него умуваме,ще ви видя какво можете и двамата

-
- учете се от него
То това е по схемата "парен локомотив", наема бавно обаче пък после няма спиране
......
Аз ще участвам

Аз ще участвам

- krokibg
- учете се от него
Така,след няколко разговора с колеги,които усилено ме уговаряха да не се занимавам с глупости и след малко умственни упражнения/нали съм мутра/реших наистина да не се занимавам с господин художника,макар че имам достатъчно информация за него.Да диша спокойно,няма да се занимавам с него и да се излагам,макар че вече се изложих
Това неозначава че ако го срещна,няма да си навръ ръката до лакъта в гърлото му
Мисля че темата е за ключ и ще помоля Барута да и сложи катинара.Нека това да е за обица на ушите на разни скрити тъпаци,да знаят че не са толкова скрити и че някой може да не е толкова великодушен.Абе,може би стана по-добре че нещата се развиха така,щото ако не бях писал тук,може би нещата щяха да стоят по-друг начин.Да се успокой и Биг Брадър дето ми направи предупреждение,че няма да правя простотий
Айде ключ,че да не ми дойде нещо друго на акъла

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- barutchiata ©
- Администратор
Евала бате!