Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търся си партия !!!
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Търся си партия !!!
Любак,за това ти писах и "като" прост заварчик,много добре съм запознат и с продажбата на гуми,със смяната на ауспуси,а да не говорим и с аргоновите заварки на каквито и да е детайли.С малко находчивост,добра реклама,съвестни майстори,аз гарантирам и по-бърз срок за разработване.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- krokibg
- учете се от него
Ице,ако момчето е сериозно,знам че нещата ще станат бързо,но все пак с тази рецесия по-всеместно,давам малко по-дълаг срок за да не стане така че да съм подвел някой.Всичко е в ръцете на Начо и чакам да се обади !!!Смятай се за назначен.Сервиза мисля че ти е близо до теб и ще ти е удобно да ходиш до там

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец

Последно промяна от Valio_Iliev на Нед Фев 15, 2009 9:53 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Ами,Вальо Георгиев,много се съмнявам че ти ще си човека дето ще ми дадеш съвет какво да правя и как стоят нещата.Ти с тая регистрация от миналата година се сети сега да отговориш точно на моето търсене на съдружник.аз имам достатъчно колеги в този бранш и ако не си обърнал внимание,да ти кажа че машините когато ги купих веднага започнаха работа.Аргончика който имах беше от Димитровград и нямаше как да пътува постоянно а заради него взех машините и аргоните-беше страшен майстор.Ядосах се и затворих сервиза та до сега.Обаче,само да вметна,да знаеш,нямам нужда от твоите съвети защото няма какво да ме научиш.повече нямам какво да ти кажа а и тенденциозното ти писане в темата ми,се вижда от сто километра.Изчезни ми от темата и повече недей да пишеш в нея.Не ми е приятно да се занимавам с такива като теб.
С Не Уважение - Любомир Вичев !!!
С Не Уважение - Любомир Вичев !!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
От всичко може да се печели стига да си упорит...
Автосервиза е като аптеката
все си мислим, че няма да ни се наложи! Но и всеки сам може да си сметне годишно колко му струва обслужването на колата... не ремонтите а консумативите!
Рекламата е важна и не мога да се съглася с Валентин Илиев!
Съвременната техника и машини дават възможност за бърза работа, от не високо квалифицирани кадри!
Та пожелавам Ви успех... И знайте хляб има в начинанието, не го казвам просто така!
Автосервиза е като аптеката

Рекламата е важна и не мога да се съглася с Валентин Илиев!
Съвременната техника и машини дават възможност за бърза работа, от не високо квалифицирани кадри!
Та пожелавам Ви успех... И знайте хляб има в начинанието, не го казвам просто така!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- новобранец
Колега Вичев,извинявам Ви се,че имах глупостта и безразсъдството да си помисля,че мога да дам съвет на човек,като Вас.Това бе първото ми мнение в този форум,защото с това си изкарвам хляба и храня семейството си,и начина по който то бе изтълкувано ме кара да мисля,че ще е последното.Съжалявам,но не бях разбран правилно и нищо злонамерено не съм имал в предвид.Изчезвам от личната Ви тема,като собственоръчно промених поста си.Благодаря Ви за НЕУВАЖЕНИЕТО не очаквах такава реакция!!! СЪЖАЛЯВАМ В.ИЛИЕВ
- krokibg
- учете се от него
Колега Илиев,дано и да нямаш повече постове и от другите ти никова дето сигурно чакат да ги пуснеш в действие.Неможеш да ми обясняваш неща които са ми ясни.имам сервиза от доста време и знам какво може да извади той.Много се радвам че се изнасяш,просто мразя хора които се крият две години и решават в определен момент да пишат нещо и то целенасочено.Дръж си професионалното мнение за себе си.Хитрец си,но не си чак толкова голам.Хората тук буци не ядат.Дори и да имаш гумаджийница,просто няма място за сравнение с това какво аз имам.Предполагам че няма и да имаш.Само пет-шест ауспуха да се ремонтират днес са около 200 лв минимум.Да не говорим че един монтаж демонтаж на гуми е поне 10-12 лв без гумата !!!Няма да говоря колко може да направи един аргонов апарат на ден,ти незнаеш защоно нямаш а аз го имам и ми е вадил !!!Няма да говоря и за машината за изправяне на джанти,просто си жалък !!! И аз много ти се извинявам за некомпетентноста.Пишеш културно и се правиш на засегнат,но си ми ясен.Няма какво да се занимавам с теб.Просто не чми отговаряй,не си ми приятен,много дълго си мълчал 

-
- новобранец
Любак здравей!Пообмислих нещата ,и да ти кажа няма да мога да се справя най вече финансово.Пожелавам ти успех и късмет във всичко.
- krokibg
- учете се от него
Доста време мина от направеното предложение и мисля че ще е добре да се заключи темата че да невземе някой пак да реши да се дразни с мен.Съжалявам че няма с кой да се направи комбината но да съм жив и здрав,надявам се скоро да си го отворя сам !!!