яз.Студена - официялна забрана

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.Студена - официялна забрана

Мнение от naso »

Николай Неделков написа: Първото нещо , за което попитах беше това. ДА , забранен е от вчера - както за риболов , така и достъпа до водата.
Ама ако ги попиташ къде може да се запознаеш със съответната заповед за забрана ще почнат да те гледат умно
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

Колега я кажи нещо повече за яз.Лобуш, че от както съсипаха рибата нито съм ходил нито съм се интересувал за язовира нещо се носеше слух че щели да го зарубявавт с шаран сега пък да се дава на ловното.Да се надяваме да има постоянна охрана след като се свъведат тези членски карти че бунгаладжиите си го мрежарат стабилно въпреки всичко
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
venzi-mar4aevo
новобранец
новобранец

Мнение от venzi-mar4aevo »

абе кой не дава да се лови на студена днеска си бях там лових си почивах си екстра си изкарах по едно време идва патрулка и казва момчета тука е забранено казах само за Дамянов и запалиха с 200 :D
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

venzi-mar4aevo написа:абе кой не дава да се лови на студена днеска си бях там лових си почивах си екстра си изкарах по едно време идва патрулка и казва момчета тука е забранено казах само за Дамянов и запалиха с 200 :D
Колега това ти е първи пост и само глупости си написал.....извинявай но фантазийте и измислиците не се тачат много тук!!! :smt012
Щото в неделя и аз бях на Студена и знаеш ли как починах.....- http://vbox7.com/play:9fbd2556 самоче бях срещу стената на вилата :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”