Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Студена - официялна забрана
Модератор: sapuna
Re: яз.Студена - официялна забрана
Ама ако ги попиташ къде може да се запознаеш със съответната заповед за забрана ще почнат да те гледат умноНиколай Неделков написа: Първото нещо , за което попитах беше това. ДА , забранен е от вчера - както за риболов , така и достъпа до водата.
-
- научил се да хвърля
Колега я кажи нещо повече за яз.Лобуш, че от както съсипаха рибата нито съм ходил нито съм се интересувал за язовира нещо се носеше слух че щели да го зарубявавт с шаран сега пък да се дава на ловното.Да се надяваме да има постоянна охрана след като се свъведат тези членски карти че бунгаладжиите си го мрежарат стабилно въпреки всичко
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
-
- новобранец
абе кой не дава да се лови на студена днеска си бях там лових си почивах си екстра си изкарах по едно време идва патрулка и казва момчета тука е забранено казах само за Дамянов и запалиха с 200 

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега това ти е първи пост и само глупости си написал.....извинявай но фантазийте и измислиците не се тачат много тук!!!venzi-mar4aevo написа:абе кой не дава да се лови на студена днеска си бях там лових си почивах си екстра си изкарах по едно време идва патрулка и казва момчета тука е забранено казах само за Дамянов и запалиха с 200

Щото в неделя и аз бях на Студена и знаеш ли как починах.....- http://vbox7.com/play:9fbd2556 самоче бях срещу стената на вилата