Кога се напитхе за пръв път?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

На колко години се напихте за първи път?

Под 12
11
11%
12-14
21
20%
14-16
38
37%
16-20
27
26%
Над 20
6
6%

Общо гласове: 103

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кога се напитхе за пръв път?

Мнение от ceno cenov »

AL KAPONE написа::roll: Никога през съзнателния ми живот!
И аз така се през несъзнателния ми се случва. После ми разправят..... :shock:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

HAZART написа:16-20 :oops: ама като г.з
Аз също ,с коняк "плиска"....... :rolleyes:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Гопа, що не пуснеш една тема "Кога се напихте за последен път..", да видиш къф наплив ша има. Пак , с анкета :D
Изображение
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

IDA написа:Гопа, що не пуснеш една тема "Кога се напихте за последен път..", да видиш къф наплив ша има. Пак , с анкета :D
Ааааааа!Шефа ще се кара! :wink:
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Как да забравя първото си напиване като почти нищо не помня :shock: !!!Бях само на 17 ама до тогава не бях близвал дето се казва и на 30-ти декемри с едно приятелче като почнахме на домашно вино и пържоли, абе голям кеф беше докато си го спомням, смях, смях ама незнаеш защо се смееш и като тръгнахме в един сняг едно падане и лазене беше мани бегай :smt119 незнаеш къде се намираш! Това ми беше първия и последен път в който ми се губят спомени, и поне година и половина вино не можех да погледна!
От тогава изминах дълъг път като минах през коняк, уиски, водка доста се задържах на нея, после година две на джин, после отново водка може би за около цели седем години ама от миналата година открих истината, а именно ракиятя и най вече пещерска отлежала! Абе аз направо се унесох с това писане ей спомени спомени!
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

В час по трут и техника (готвеше се тогава всяка седмица) бях 8-ми клас и с приятелчетата от класа така здраво се наковахме с неква домашнярка.Бяхме я изсипали в буркан с компот,все едно си пийваме компотче.Така готино припаднахме,че не могат да ни заведат до директорската стая за порицание.После хита беше да се пие водка "Венец" преди детска дискотека.Въртеше се ботилката,като на играта "шише",ама без целувки :D На който му се падне гърлото удря 5 глътки на екс.И аз се онесох :lol: :drinkers:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
georg

Мнение от georg »

kamen написа:От тогава изминах дълъг път като минах през коняк, уиски, водка доста се задържах на нея, после година две на джин, после отново водка може би за около цели седем години ама от миналата година открих истината, а именно ракиятя и най вече пещерска отлежала! Абе аз направо се унесох с това писане ей спомени спомени!
Като прибавя към първото ти напиване на 17г.,изброените от теб десени алкохол +седемте години само на водка,на елката ми излиза,че си на 48 години :roll: :lol: :lol: :lol:

Аз бях 8-9ти клас и в идин приятел се напихме много яко с домашна ракия! Гасяхме с череши! :lol:
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

Аз сега на нова година за първи път се напих т.е на 16.Ама не бях виновен аз.Изпих две чаши вино нали така за настроението сипаха ми още една чаша и едвам я изпих(не пи се пиеше повече ама няма пълна да седи) и след това вече не помня бройката После се поосвестих малко и като почна едно :smt078 нема спиране На сутринта като се сабудих пет кила вино ги нямаше а го пихме трима :oops: Вече вино не мога и да погледна
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

На 13тия ми рожден ден почна сичко....та до след малко :lol: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

lud_007 написа:парвото на 14г.A последното ми :drinkers: беше на 14.02.2009г. събота 200мл водка,500мл ракия и една бира. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Като ти гледкам годинките,от толкоз алкохол изпит-сега щеше да си само спомен :?
Юнак :?
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Напих се като прасе на 15г.(като си помисля,че са минали от тогава 30г.),със незабравимия Слънчев бряг.....хубави времена ....Вече не се напивам,няма да бъда пак на 15.Пък който не го е направил,да го направи,не можеш да знаеш,че е лошо като не си го изпитал. :drinkers:
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Една рецепта за бързо отлепване от пода.
50 гр Плиска
50гр Ром-български
100 гр - Вермут -Чочосан.
1 бучка лед-ама само една.
след 5 - тия коктейл,погледни съседа. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

lovo-бай СТОЯН написа:
Николай Неделков написа:с един съученик си взехме 1л червено Мелнишко
Че за кой по напред бе бате. :lol: :drinkers:

Ами двама 10 годишни с 1л вино се правят да умиргат :lol:
В тая тема колко имам да пиша... за съжаление :oops: или пък за сеир и радост на околните :lol: Айде ще напиша най-интересните:

- На първият учебен ден на 8 клас , след като бях приет в "Професионалната гимназия по Икономика" изпих 1/2 шише
водка от 1л на ЕКС , и после бях за 30мин в "Бърза помощ" и спах 48 часа слад това :( тъпото беше , че след тоя случай не съм бил водка 3 месеца , а 1 седмица абсолютно на всякъде ми меришеше на банички с извара :lol:

- Бях 10 клас и се хванах на БАС ,че мога да изпия 28 бири за 30мин , ама се хванах на тоя бас , защото вече бях пил 4 бири и 3 малки ракии :oops: е пробвах се , ама след като изпих 12 бири за 10 минути почнах да повръщам ЗАЙО БАЙТО , което бях ял преди това :lol:

- в 9клас бяхме на екскурзия на Банско и с един приятел в 4 сутринта , вече на по бутилка водка + бири , откъртихме една дървена табела с надпис "ХОТЕЛ" и сега табелата стои на стената в хола на моя авер. Привидя ни се и черен кон в центъра на града , ама това го оправдавам с некачествената трева :lol:

- в 8 клас бях на екскурзия във В.Търново в един мотел под магистралата и вечера имаше балканско техно парти , а ние 20 перничани , с любовни чувства към сръбската музика и откровенно мразещи техното , се намлатихме с водка + бира + ракия. Влязох да се къпя , изкъпах се , излязох гол на терасата , въпреки тълпата и започнах да пикая върху патрулката паркирана под терасата :lol:

- на световното през 2006 бях заложил още преди да започнат мачовете 10 лева на Италия при коефицент 7 за шампион , защото ми е любимия отбор , заедно с Интер и на финала с Франция за редовното време изпих 4 бири и 600грама домашна пернишка гроздова - лично производство. Само да спомена ,че тогава бях на Приморско и хазяйката се качи да ни направи забележка за шумотевицата , ама след като видя колко съм накован към 85 минута на мача , а и след като й предложих , че ще дам 250 лева на пожарната , ако дойдат да й пишат акт ( а това ми бяха последните дни и нямах на половината на тия пари :oops: ) си тръгна и... ПРОДЪЛЖЕНИЯ , ДУЗПИ , и ИТАЛИЯ ШАМПИОН , а аз клеча повече от 30 минути пред телевизора , викам , крещя и го целувам с език по кинескопа :lol: нямаше подходяща дупка иначе... :lol:

има и още много забавни истории с мое участие , ама да не Ви обременявам с глупости... :lol:

За протокола да спомена , че не съм пияница , просто съм Перничанин и като малък са ме изпуснали в казана с ракията :lol:

-
Последно промяна от Николай Неделков на Вто Фев 17, 2009 9:30 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Ники,толко си бил пиан :drinkers: :mrgreen: че не се сешташ кога имаше световно :lol: .2004.2008.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ай сеа,да,н съ излагаме-редно ли е сам да си изтропам компромат,чи да ми префасонират /Биг Брадър не спи,той бди!/характеристичните данни?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”