Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кога се напитхе за пръв път?
Модератор: dantho.mihov
- ceno cenov
- разбира нещата
Re: Кога се напитхе за пръв път?
И аз така се през несъзнателния ми се случва. После ми разправят.....AL KAPONE написа:Никога през съзнателния ми живот!

Аз също ,с коняк "плиска".......HAZART написа:16-20ама като г.з

-
- учете се от него
Гопа, що не пуснеш една тема "Кога се напихте за последен път..", да видиш къф наплив ша има. Пак , с анкета 

Ааааааа!Шефа ще се кара!IDA написа:Гопа, що не пуснеш една тема "Кога се напихте за последен път..", да видиш къф наплив ша има. Пак , с анкета

-
- разбира нещата
Как да забравя първото си напиване като почти нищо не помня
!!!Бях само на 17 ама до тогава не бях близвал дето се казва и на 30-ти декемри с едно приятелче като почнахме на домашно вино и пържоли, абе голям кеф беше докато си го спомням, смях, смях ама незнаеш защо се смееш и като тръгнахме в един сняг едно падане и лазене беше мани бегай
незнаеш къде се намираш! Това ми беше първия и последен път в който ми се губят спомени, и поне година и половина вино не можех да погледна!
От тогава изминах дълъг път като минах през коняк, уиски, водка доста се задържах на нея, после година две на джин, после отново водка може би за около цели седем години ама от миналата година открих истината, а именно ракиятя и най вече пещерска отлежала! Абе аз направо се унесох с това писане ей спомени спомени!

От тогава изминах дълъг път като минах през коняк, уиски, водка доста се задържах на нея, после година две на джин, после отново водка може би за около цели седем години ама от миналата година открих истината, а именно ракиятя и най вече пещерска отлежала! Абе аз направо се унесох с това писане ей спомени спомени!
Много ги накъсвам... кордите!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
В час по трут и техника (готвеше се тогава всяка седмица) бях 8-ми клас и с приятелчетата от класа така здраво се наковахме с неква домашнярка.Бяхме я изсипали в буркан с компот,все едно си пийваме компотче.Така готино припаднахме,че не могат да ни заведат до директорската стая за порицание.После хита беше да се пие водка "Венец" преди детска дискотека.Въртеше се ботилката,като на играта "шише",ама без целувки
На който му се падне гърлото удря 5 глътки на екс.И аз се онесох

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Като прибавя към първото ти напиване на 17г.,изброените от теб десени алкохол +седемте години само на водка,на елката ми излиза,че си на 48 годиниkamen написа:От тогава изминах дълъг път като минах през коняк, уиски, водка доста се задържах на нея, после година две на джин, после отново водка може би за около цели седем години ама от миналата година открих истината, а именно ракиятя и най вече пещерска отлежала! Абе аз направо се унесох с това писане ей спомени спомени!

Аз бях 8-9ти клас и в идин приятел се напихме много яко с домашна ракия! Гасяхме с череши!

- crazybot
- фен клуб-скобар
Аз сега на нова година за първи път се напих т.е на 16.Ама не бях виновен аз.Изпих две чаши вино нали така за настроението сипаха ми още една чаша и едвам я изпих(не пи се пиеше повече ама няма пълна да седи) и след това вече не помня бройката После се поосвестих малко и като почна едно
нема спиране На сутринта като се сабудих пет кила вино ги нямаше а го пихме трима
Вече вино не мога и да погледна

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На 13тия ми рожден ден почна сичко....та до след малко

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- разбира нещата
Като ти гледкам годинките,от толкоз алкохол изпит-сега щеше да си само споменlud_007 написа:парвото на 14г.A последното мибеше на 14.02.2009г. събота 200мл водка,500мл ракия и една бира.
![]()
![]()
![]()

Юнак

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Напих се като прасе на 15г.(като си помисля,че са минали от тогава 30г.),със незабравимия Слънчев бряг.....хубави времена ....Вече не се напивам,няма да бъда пак на 15.Пък който не го е направил,да го направи,не можеш да знаеш,че е лошо като не си го изпитал. 

Дърпай и не му отпускай!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Една рецепта за бързо отлепване от пода.
50 гр Плиска
50гр Ром-български
100 гр - Вермут -Чочосан.
1 бучка лед-ама само една.
след 5 - тия коктейл,погледни съседа.
50 гр Плиска
50гр Ром-български
100 гр - Вермут -Чочосан.
1 бучка лед-ама само една.
след 5 - тия коктейл,погледни съседа.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Николай Неделков
- учете се от него
lovo-бай СТОЯН написа:Че за кой по напред бе бате.Николай Неделков написа:с един съученик си взехме 1л червено Мелнишко![]()
Ами двама 10 годишни с 1л вино се правят да умиргат

В тая тема колко имам да пиша... за съжаление

- На първият учебен ден на 8 клас , след като бях приет в "Професионалната гимназия по Икономика" изпих 1/2 шише
водка от 1л на ЕКС , и после бях за 30мин в "Бърза помощ" и спах 48 часа слад това

- Бях 10 клас и се хванах на БАС ,че мога да изпия 28 бири за 30мин , ама се хванах на тоя бас , защото вече бях пил 4 бири и 3 малки ракии

- в 9клас бяхме на екскурзия на Банско и с един приятел в 4 сутринта , вече на по бутилка водка + бири , откъртихме една дървена табела с надпис "ХОТЕЛ" и сега табелата стои на стената в хола на моя авер. Привидя ни се и черен кон в центъра на града , ама това го оправдавам с некачествената трева

- в 8 клас бях на екскурзия във В.Търново в един мотел под магистралата и вечера имаше балканско техно парти , а ние 20 перничани , с любовни чувства към сръбската музика и откровенно мразещи техното , се намлатихме с водка + бира + ракия. Влязох да се къпя , изкъпах се , излязох гол на терасата , въпреки тълпата и започнах да пикая върху патрулката паркирана под терасата

- на световното през 2006 бях заложил още преди да започнат мачовете 10 лева на Италия при коефицент 7 за шампион , защото ми е любимия отбор , заедно с Интер и на финала с Франция за редовното време изпих 4 бири и 600грама домашна пернишка гроздова - лично производство. Само да спомена ,че тогава бях на Приморско и хазяйката се качи да ни направи забележка за шумотевицата , ама след като видя колко съм накован към 85 минута на мача , а и след като й предложих , че ще дам 250 лева на пожарната , ако дойдат да й пишат акт ( а това ми бяха последните дни и нямах на половината на тия пари

има и още много забавни истории с мое участие , ама да не Ви обременявам с глупости...

За протокола да спомена , че не съм пияница , просто съм Перничанин и като малък са ме изпуснали в казана с ракията

-
Последно промяна от Николай Неделков на Вто Фев 17, 2009 9:30 pm, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ники,толко си бил пиан
че не се сешташ кога имаше световно
.2004.2008.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Ай сеа,да,н съ излагаме-редно ли е сам да си изтропам компромат,чи да ми префасонират /Биг Брадър не спи,той бди!/характеристичните данни?