Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

каква захранка се прави за лин?
Модератор: Paublo_Eskobar
- vladi_
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
каква захранка се прави за лин?
Здравеите изкам да ви попитам каква захранка да правя за лина.Защото вече се затопля времето и би трябвало и тои да тръгва вече.
Досега аз правя храхилка от сварено жито и киоспе и хляб всичкото го обърквам и го хвърлям.
Вапросам ми е трябва ли да се слага нешто по специялни и ако трябва какво????
Досега аз правя храхилка от сварено жито и киоспе и хляб всичкото го обърквам и го хвърлям.
Вапросам ми е трябва ли да се слага нешто по специялни и ако трябва какво????
-
- новобранец
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Имам една статия за подхранка за лин.Обещавам тази вечер да я намеря и да я напиша във форума!
Тази риба досега не ми е приоритетна, но това което съм чел като за подходяща подхранка и това, което ползваш мисля, че е мн добре.Но все пак ще потърся статията.Писана е във веснтник "На дъно и на плувка".Ако го четеш редовно-кажи да не ровя.
Тази риба досега не ми е приоритетна, но това което съм чел като за подходяща подхранка и това, което ползваш мисля, че е мн добре.Но все пак ще потърся статията.Писана е във веснтник "На дъно и на плувка".Ако го четеш редовно-кажи да не ровя.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Не че съм рекламно лице на списанието...но повярвай ми, във всеки брой има какво да се прочете,хем интересно,хем да ни е от полза.Преди време,ходех за риба с 0.30....плувка като морска шамандура..кука номер 5 директно вързана и оловото за утежнение...на 5 см от куката, която бе в най-честите случаи директно вързана....Е...бих казал, че това списание ми отвори очите за много неща при риболова на плувка и сега...горе-долу ме биваvladi_ написа:ами ... не видях нещо интересно поне в онзи брой.

- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Писал съм едновременно с теб колега!Поздравявам за поста ти!Супер правилен и конкретен!Van Helsing написа:Колкото по- често ходиш на риба- толкова по- често ще ти се ходи на риба и толкова по- интересно ще ти е списанието. В интерес на истината досега не съм имал неинтересно и недочетено! Напред, науката е слънце!, което идва с четенето! УСПЕХ!

- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Влади....глей ся..
Намерих статията...става дума обаче за дънни монтажи.Доста е обширна и ще цитирам автора по повод подхранката.
Цитирам:"Основното количество на моята захранка-това е смляната суха храна за кучета,която съдържа соя и месно брашно.На водоема аз омесвам храната, след което добавям към нея сварена царевица,коноп и печен овес.Зърната на овеса се варят, докато потъмнеят, а след това смилам с миксер.Освен това аз добавям към сместа и гранули за пъстърва,мека царевица както и счупени протеинови топчета.Във водата, с която разбърквам подхранката,слагам и чаена лъжичка подсладител.Балансираното количество на захранката е важен детайл.Ако недохраниш, линовоте не ще успеят да се адаптират към предложената им храна.Ако ги прехраниш, рибите няма да вземат стръвта на куката."
Сам остава да намериш подходящия баланс за водоема на който ходиш за лин.
Дано съм ти помогнал.
Успех в риболова!

Намерих статията...става дума обаче за дънни монтажи.Доста е обширна и ще цитирам автора по повод подхранката.
Цитирам:"Основното количество на моята захранка-това е смляната суха храна за кучета,която съдържа соя и месно брашно.На водоема аз омесвам храната, след което добавям към нея сварена царевица,коноп и печен овес.Зърната на овеса се варят, докато потъмнеят, а след това смилам с миксер.Освен това аз добавям към сместа и гранули за пъстърва,мека царевица както и счупени протеинови топчета.Във водата, с която разбърквам подхранката,слагам и чаена лъжичка подсладител.Балансираното количество на захранката е важен детайл.Ако недохраниш, линовоте не ще успеят да се адаптират към предложената им храна.Ако ги прехраниш, рибите няма да вземат стръвта на куката."
Сам остава да намериш подходящия баланс за водоема на който ходиш за лин.
Дано съм ти помогнал.
Успех в риболова!