Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Довиждане на всички!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Довиждане на всички!
Много ми беше да се запозная с много от колегите тук и много ми беше интересно да чуя техните техники и тактики за риболов!Тука обаче,явно има хора,които не са свикнали да бъдат номер 2
Да не говорим,че са модератори и хората ги познават и уважават,някои от които и аз дълбоко уважавам!Получи се така,че същите тези модераторчета,пращат дългогодишните си аверчета да осират темите ми и да ни дъвчат с всяко мнение,което пускаме от самото начало...Както и да е.Няма да спра да посещавам форума,но казвам довиждане,защото от този момент,ще отговарям и ще пиша само на лични
с
Ааа щях да забравя-вижте какво лично получих-няма да казвам от кой за да не стават интриги,но ще пусна част от него за да си направите сами изводите
ЕТО ГО ЛИЧНОТО СЪОБЩЕНИЕ:Иначе по темата,която нашумя напоследък-ми истината е че всички ги е яд затова че вие хващате риби!Митко ходи на Овчарица от 16 години и най-голямата му риба е 18 кг амур.Аз ходя от миналата и имам 4 амура над 20 до 28 килограма и един толуп 32 на топлото на ръкава,а тези до 20 не ги броя изобщо!Снегк и той от толкова,ако неи повече и има 2 амура по 24-5 кг и това е!Оттам е целия проблем!Ако има нещо ще пиша непременно!Вие не сте ли ходили някъде скоро??
За това,не ръсете мозък кой водоем е пълен с риба и ВСЕКИ хващал там,защото не е точно така
Живи и здрави 

Ааа щях да забравя-вижте какво лично получих-няма да казвам от кой за да не стават интриги,но ще пусна част от него за да си направите сами изводите

ЕТО ГО ЛИЧНОТО СЪОБЩЕНИЕ:Иначе по темата,която нашумя напоследък-ми истината е че всички ги е яд затова че вие хващате риби!Митко ходи на Овчарица от 16 години и най-голямата му риба е 18 кг амур.Аз ходя от миналата и имам 4 амура над 20 до 28 килограма и един толуп 32 на топлото на ръкава,а тези до 20 не ги броя изобщо!Снегк и той от толкова,ако неи повече и има 2 амура по 24-5 кг и това е!Оттам е целия проблем!Ако има нещо ще пиша непременно!Вие не сте ли ходили някъде скоро??

За това,не ръсете мозък кой водоем е пълен с риба и ВСЕКИ хващал там,защото не е точно така

Re: Довиждане на всички!
Жив и здрав.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- научил се да хвърля
Ти накъде тръгна?
-
- разбира нещата
Май нещата излизат извън контрол!Или вече са излезли? Ще ми липсват хора като теб.Всеки си има глава на раменете,но е кофти когато колеги си тръгват заради глупости.
Винаги съм се радвал на вашите излети и съм споделял с приятели за вас.Съжалявам че традицията няма да продължи.
.Само ще те помоля-бъди над тези неща и не обръщай внимание-светът е шарен.
Винаги съм се радвал на вашите излети и съм споделял с приятели за вас.Съжалявам че традицията няма да продължи.

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- разбира нещата
Що така бе момци??? Риболова трябва да ОБЕДИНЯВА а не да РАЗЕДИНЯВА хората!!!!!!

Абе ,печ ,защо се засягате от глупости . Мисля,че никой не ви завижда и не би трябвало .Ти или някой друг все някой ще хване нещо такова 30 и кусур килограма.На мен ми е приятно да видя,че има такива рибоци,дадената им свобода,пък ,кой ги е хванал .....е в случая сте вие -утре някой друг...
И, каква е тая офанзива да ти изтрият всички теми??? "моля за ключ и т.н." Темата не е само твоя-помисли си за всички,които са писали в нея и нямат вина за отношенията и за това,че някой не може да прости или да отсъпи и в края на краищата да настъпи мир и спокойствие.
И, каква е тая офанзива да ти изтрият всички теми??? "моля за ключ и т.н." Темата не е само твоя-помисли си за всички,които са писали в нея и нямат вина за отношенията и за това,че някой не може да прости или да отсъпи и в края на краищата да настъпи мир и спокойствие.
- carpsliven2
- сериозен играч
Няма да напускаме форума ... по добре да има мир ... както казват колегите ... винаги някой ще се намери да развали хубавата работа.. истрии таз тема 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- chacho
- вече хвърля и на тежко

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
-
- научил се да хвърля
del.
Последно промяна от kaloyan-stz на Чет Фев 19, 2009 8:16 pm, променено общо 1 път.

Нещо не мога да схвана защо е тая цялата дъндания

Баце, въобще никъде нема да ходиш.Репортажите ти ме кефат от всякъде, вашата компания хваща явно най-големите амури на Овчарица и евала.Забавлявате хората във форума или поне мен, та да не говоря в множествено число.Въобще да не ти пука от никого
Нека аз да хващам такива амури като тебе, па да ми завиждат колко искат.Ама твоя си работа и със здраве, щото слуката си я имаш 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Моят амур като е само 15 кила и сега к'во - да си срежа вените ли?
Я, всички, споко!

Я, всички, споко!

Последно промяна от GODzillata на Чет Фев 19, 2009 7:48 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
Браво бре,какво делите не ми е ясно?
Наистина вашите репортажи от Овчарица,радваха окото на всеки зажаднял риболовец,и ни караха да мечтаем че все някои ден и нас би ни огряла подобна слука!Лично аз смятам че форума само може да загуби от вашето отсъствие!

Пич ,а за къде сме???Carp*Fishing*Team написа:Не се излагайте, пичове. Без вас сме за никъде.

- maranzika
- сериозен играч
Абе пич,като не искаш да пишеш просто го направи.Защо трябва да пускаш тема за това.Сигурно очакваш да ти ръкопляскаме ли?Ебати темата.ЧАО.