Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

видри във водоем
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: видри във водоем
На моето гиолче ги изтепаме 2те гадини
Пушка и капани 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- новобранец
На последния ми излет по р.Марица ,както си варвя две видри така са исплиоскаха вав водата ,че си искарах акала и замалко не паднах с тях :
ПП: Първоначално си помислих че са бобри

ПП: Първоначално си помислих че са бобри

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това са едни от най приятните животинки. От мненията които виждам тези видрички са пътници

И ако си разходиш кучето да прецвръцка сектора -гарантиеxenohаck написа:Сложете някаъде във водоема по големи камъни , на тия камъни излизат и серът пред деня и като изленат огън с пушката !

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Не,че съм отявлен природозащитник,но представи си следната ситуация:Сложете някаъде във водоема по големи камъни , на тия камъни излизат и серът пред деня и като изленат огън с пушката !
Клечиш си притеснено на камъка до язовира. .Мъчи те стомаха.През него преминават на талази коликообразни болки.Имаш зор...... Сваления панталон упорито притиска задколенните ямки,което боли,пък и оставя разширени вени. Оглеждаш се дали някой не те воайорства или снима,че после -голям срам във форума или примерно "снимка.бг" . Мислиш си какво ли ще използваш за изтриване на цвайтера-листо от близкия къпинак или онова билетче за автобуса,дето си го спести оня ден........ Обаче работата нещо не става.Онези салатки /от снощи/ здраво са забили нокти в дебелото черво и не щат да излизат.На всичкото отгоре и някаква рибена кост ги подпира....Мамка му и пиене....кара те да гълташ като паток... все едно нямаш зъби.....
Напъните са жестоки.Очите вече ще изкочат от орбитите,а броя на изпъкналите им, кърваво червени вени расте лавинообразно.Оставаш без дъх и ето че работата започва да става.Какво облекчение.Ама е за кратко.Онази шибана рибена кост безжалостно пробожда хемороид N:4 и те кара да крещиш от болка.Тънка струйка кръв се стича по лявата бузка,докато от десния джоб ти изпада GSM-а /по закона на Мърфи/ познай къде. Обаче лека-полека нещата се уталожват и ти добиваш отново нормален цвят на лицето,пък и самочувствие. Вече вдигаш гащите,когато прозвучава изтрел. Дори не разбираш какво се случва. Докато злощастната ти душа следва "бялата светлина" , с крайчеца на окото си виждаш,че зад гърба ти /до камъните/ е закована табела гласяща:" Частен водоем!Стреля се без предупреждение!".
Горките видри.......
Последно промяна от чуруликпенчо на Пет Фев 20, 2009 9:48 pm, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- drat
- разбира нещата
Видрата е защитен животински вид. Така че не пишете повече щуротии дори и да ги мислите.

идеята за душанци ми хресва и аз съм за
- glarusa
- кандидат преподавател
И в друга тема писах....Това че самия ни вид се е Развил дотолкова че да доминира над останалите не ни прави господари...стига с тия глупости,убийства...щях да кажа че сте глупави ама нали съм културен ще си замълча...Бай Ганьовци...!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- учете се от него
Ами то в някои по-цивилизовани държави има Зоополиция
Като възникне такава необходимост, идват, излавят животинчетата цивилизовано и ги местят на място където могат да оцелеят и да съществуват- обикновенно в резервати в които има необходимите дадености и условия

-
- кандидат преподавател
Колега споделям ти един начин който съм виждал на моето село.Слагат се шишета по брега като се заравят с гърлата навън,може би при лек вятър,се чува свирене което ги плаши 

- carpsliven2
- сериозен играч
Мисля че и кучетата ги плашат .. пък за убиствата .. по-добре гръмнете някой браконер ... без тва са в повече и неса в червената книга 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- fisherman72
- новобранец
Какво ви става бе хора??? пуснете ги в яз. Душанци , "фураж" има достатъчно и ще има и за рибарите...TRANSKI RIBAR написа:На моето гиолче ги изтепаме 2те гадиниПушка и капани

ivan2404 написа:идеята за душанци ми хресва и аз съм за
fisherman72 написа:Какво ви става бе хора??? пуснете ги в яз. Душанци , "фураж" има достатъчно и ще има и за рибарите...TRANSKI RIBAR написа:На моето гиолче ги изтепаме 2те гадиниПушка и капани
![]()
![]()
МАЙ ТАМ ИМ Е МЯСТОТОt68 написа:колега докарай ги на ДУШАНЦИ помагат насадковото развъждане на американската пъстърва в язовира а и месните риболовци ще дадат банкет веднагаСветльо-toxin34 написа:Има тъй наречените хуманни капани.При влагане на малко инженерна мисъл е възможна и ситуацията направи си сам.На принципа на капана за мишки са,но с по-големи размери.meha33 написа:колеги някой можели да каже как дасе оттарвем от семейство видри![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имаш дарба да пишеш колега, комплиментичуруликпенчо написа: ...

нямам живарник
-
- учете се от него
Пичове, на Душанци до колкото знам, имаше семейство видри с малки
Миналата година изтърбушиха една садка с пъстърви и ........май вече няма видри