видри във водоем

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: видри във водоем

Мнение от TRANSKI RIBAR »

На моето гиолче ги изтепаме 2те гадини :wink: Пушка и капани :)
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

На последния ми излет по р.Марица ,както си варвя две видри така са исплиоскаха вав водата ,че си искарах акала и замалко не паднах с тях : :lol:

ПП: Първоначално си помислих че са бобри :lol:
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Това са едни от най приятните животинки. От мненията които виждам тези видрички са пътници :( :cry:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

xenohаck написа:Сложете някаъде във водоема по големи камъни , на тия камъни излизат и серът пред деня и като изленат огън с пушката !
И ако си разходиш кучето да прецвръцка сектора -гарантие :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Сложете някаъде във водоема по големи камъни , на тия камъни излизат и серът пред деня и като изленат огън с пушката !
Не,че съм отявлен природозащитник,но представи си следната ситуация:
Клечиш си притеснено на камъка до язовира. .Мъчи те стомаха.През него преминават на талази коликообразни болки.Имаш зор...... Сваления панталон упорито притиска задколенните ямки,което боли,пък и оставя разширени вени. Оглеждаш се дали някой не те воайорства или снима,че после -голям срам във форума или примерно "снимка.бг" . Мислиш си какво ли ще използваш за изтриване на цвайтера-листо от близкия къпинак или онова билетче за автобуса,дето си го спести оня ден........ Обаче работата нещо не става.Онези салатки /от снощи/ здраво са забили нокти в дебелото черво и не щат да излизат.На всичкото отгоре и някаква рибена кост ги подпира....Мамка му и пиене....кара те да гълташ като паток... все едно нямаш зъби.....
Напъните са жестоки.Очите вече ще изкочат от орбитите,а броя на изпъкналите им, кърваво червени вени расте лавинообразно.Оставаш без дъх и ето че работата започва да става.Какво облекчение.Ама е за кратко.Онази шибана рибена кост безжалостно пробожда хемороид N:4 и те кара да крещиш от болка.Тънка струйка кръв се стича по лявата бузка,докато от десния джоб ти изпада GSM-а /по закона на Мърфи/ познай къде. Обаче лека-полека нещата се уталожват и ти добиваш отново нормален цвят на лицето,пък и самочувствие. Вече вдигаш гащите,когато прозвучава изтрел. Дори не разбираш какво се случва. Докато злощастната ти душа следва "бялата светлина" , с крайчеца на окото си виждаш,че зад гърба ти /до камъните/ е закована табела гласяща:" Частен водоем!Стреля се без предупреждение!".
Горките видри.......
Последно промяна от чуруликпенчо на Пет Фев 20, 2009 9:48 pm, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Видрата е защитен животински вид. Така че не пишете повече щуротии дори и да ги мислите.
Изображение
ivan2404
новобранец
новобранец

Мнение от ivan2404 »

идеята за душанци ми хресва и аз съм за
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

И в друга тема писах....Това че самия ни вид се е Развил дотолкова че да доминира над останалите не ни прави господари...стига с тия глупости,убийства...щях да кажа че сте глупави ама нали съм културен ще си замълча...Бай Ганьовци...!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ами то в някои по-цивилизовани държави има Зоополиция :idea: Като възникне такава необходимост, идват, излавят животинчетата цивилизовано и ги местят на място където могат да оцелеят и да съществуват- обикновенно в резервати в които има необходимите дадености и условия :idea: :idea: :idea:
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Колега споделям ти един начин който съм виждал на моето село.Слагат се шишета по брега като се заравят с гърлата навън,може би при лек вятър,се чува свирене което ги плаши :wink:
Изображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Мисля че и кучетата ги плашат .. пък за убиствата .. по-добре гръмнете някой браконер ... без тва са в повече и неса в червената книга :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
fisherman72
новобранец
новобранец

Мнение от fisherman72 »

TRANSKI RIBAR написа:На моето гиолче ги изтепаме 2те гадини :wink: Пушка и капани :)
Какво ви става бе хора??? пуснете ги в яз. Душанци , "фураж" има достатъчно и ще има и за рибарите... :D :D :D
Аватар
t68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от t68 »

ivan2404 написа:идеята за душанци ми хресва и аз съм за
fisherman72 написа:
TRANSKI RIBAR написа:На моето гиолче ги изтепаме 2те гадини :wink: Пушка и капани :)
Какво ви става бе хора??? пуснете ги в яз. Душанци , "фураж" има достатъчно и ще има и за рибарите... :D :D :D
t68 написа:
Светльо-toxin34 написа:
meha33 написа:колеги някой можели да каже как дасе оттарвем от семейство видри
Има тъй наречените хуманни капани.При влагане на малко инженерна мисъл е възможна и ситуацията направи си сам.На принципа на капана за мишки са,но с по-големи размери.
колега докарай ги на ДУШАНЦИ помагат насадковото развъждане на американската пъстърва в язовира а и месните риболовци ще дадат банкет веднага :P :P :P :lol: :lol: :lol:
МАЙ ТАМ ИМ Е МЯСТОТО :lol:
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

чуруликпенчо написа: ...
Имаш дарба да пишеш колега, комплименти :smt023
нямам живарник
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Пичове, на Душанци до колкото знам, имаше семейство видри с малки :idea: Миналата година изтърбушиха една садка с пъстърви и ........май вече няма видри :idea: :idea: :idea: :evil:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”