Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дървен харпун
Модератор: nkolev66
Re: Дървен харпун
аве , Емо ти нали нямаше кирилица ве

Е пък Булти и ти, нали трябва да се намеси и тои бе, запецна в последно време. Появиха се нови лица вече и тои млъкна. Оти няма кирилица , не за друго. 

Пашата обича смелите.
[quote="Булти"]аве , Емо ти нали нямаше кирилица ве
[/quote
Когато съм във къщи имам,когато пътувам нямам.По добре щеше да помислиш преди да пишеш.

Когато съм във къщи имам,когато пътувам нямам.По добре щеше да помислиш преди да пишеш.

baretata написа:Е пък Булти и ти, нали трябва да се намеси и тои бе, запецна в последно време. Появиха се нови лица вече и тои млъкна. Оти няма кирилица , не за друго.
Барета новите лица не ми пречат спрях да пиша защото не мисля,че искам да пиша и причината са такива тъпанари като теб.Няма да е лошо да прочетеш табелата на форума,подводен риболов а не форум за ирония.Повтарям ти и на теб пътувам доста често служебно,и на лап топа нямам кирилица.Престани да се ебаваш със мен.

Емо, като те гледам май продължаваш да работиш по въпроса с увеличаването на броя на членовете на твоя "фен клуб" в родния ти град, ама като гледам профила на Златко Баретата, тоя богатир общо взето не е от "гмуркачите"...
.........
п.с. Леярната отля ли ми стрелите ? Аре, че само тебе чакам.

Последно промяна от gunman на Пет Фев 20, 2009 8:36 pm, променено общо 1 път.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
gunman написа:Емо, като те гледам май продължаваш да работиш по въпроса с увеличаването на броя на членовете на твоя "фен клуб" в родния ти град, ама като гледам профила на Златко Баретата, тоя богатир общо взето не е от "гмуркачите"...![]()
![]()
![]()
Богатирррр????

Булти написа:без да имам претенцийте за голям майстор , ще напиша само как направих втория си харпун(за попчета ) , ползвам го вече почти 20 год. и въпреки ,че е изработен от цяло монолитно парче дърво досега не се е изметнал...дълъг е 60см., стрелата му е 4мм.и стърчи около 15 см. пред върха ..... с него съм избил 100ци попчета, 10на платерини и най-голямото му постижение е това :
-като рибата я ударих от 2м право в окото , продължи по инерция 1м , спря и се обърна странично , стрелата не беше вързана щото бях за попчета (писал съм и другаде за тоя случай ).....
Булти страхотен лаврак си гръмнал ма защо не кажеш къде го гръмна защото нещо много прясно кървав ми се вижда .Ако гръмнеш риба в морето и я блъскат вълните булти кръвта не е толкова много и прясно червена,почти няма кръв.А твоята риба се е разкървила като бучната с вилица в мивка.

- spook
- ще става разбирач
Емчо кви служебни пътувания бе братче? Нали беше плочкаджия в Кипър?

-
- новобранец
Абе снимката е правена преди да отворят метро в Българиа
Ама Булти нали е връзкар са му доставили жив лаврак от Авганистанското метро,а
после всичко е ясно-в мивката и с вилицата

после всичко е ясно-в мивката и с вилицата

spook написа:Емчо кви служебни пътувания бе братче? Нали беше плочкаджия в Кипър?![]()
![]()
![]()
Работя на 3 места,строителството отдавна вече умря.
И да уточня крит и кипър са две различни места.

Емо , Емооо , единствено аз те защитих когато излъга всички с твоите фалшиви снимки , сега изкарваш мен лъжец
....може да съм самонадеян , понякога груб , луд ,манипулативен , егоист , нарцисист , проклет , понякога лош ама да го еба - досега не съм лъгал
....е пада ми се - преди време и аз обвиних Чурулика , че качва фалшиви снимки за което съжалявам много
.....така повтарям за последен път - лаврака го уцелих право в окото , с отвързана стрела 4 мм. с харпун за попчета от около два метра разстояние ( в оня сайт тогава ма взеха за базик - ама прави са си - не всеки ден се случват такива изстрели ), снимката е от 1995г и е сканирана преди няколко години , що е имал кръв , що е нямал ич не мога да си спомня
.... пожелавам на всеки такива вълнуващи моменти...който иска да верва , който не - ще си го преместя леко от единия крачол в другия ....относно попчето в галерията ми - си сложи очилата и разгледай по-добре - може да откриеш и други риби
....и още - досега съм си качил само 10 % от снимките ми с улов , надявам се още дълги зими да си пишем с колегите - закъде да бързам...
П.С.
Що не вземеш да спреш да лъжеш , да пишеш простотии и да обиждаш хората , просто пробвай и да видим дали някой ще те иронизира , или обижда ....аз обичам да си печеля врагове - ама ти човеко напрао ми скри топката

П.С.
Що не вземеш да спреш да лъжеш , да пишеш простотии и да обиждаш хората , просто пробвай и да видим дали някой ще те иронизира , или обижда ....аз обичам да си печеля врагове - ама ти човеко напрао ми скри топката

Мисля,че диалога помежду нас отдавна свърши.Като исклучим,че през цялото време иронизираш и подиграваш.Знаеш ли какво ми е мнението за тебБулти написа:Емо , Емооо , единствено аз те защитих когато излъга всички с твоите фалшиви снимки , сега изкарваш мен лъжец....може да съм самонадеян , понякога груб , луд ,манипулативен , егоист , нарцисист , проклет , понякога лош ама да го еба - досега не съм лъгал
....е пада ми се - преди време и аз обвиних Чурулика , че качва фалшиви снимки за което съжалявам много
.....така повтарям за последен път - лаврака го уцелих право в окото , с отвързана стрела 4 мм. с харпун за попчета от около два метра разстояние ( в оня сайт тогава ма взеха за базик - ама прави са си - не всеки ден се случват такива изстрели ), снимката е от 1995г и е сканирана преди няколко години , що е имал кръв , що е нямал ич не мога да си спомня
.... пожелавам на всеки такива вълнуващи моменти...който иска да верва , който не - ще си го преместя леко от единия крачол в другия ....относно попчето в галерията ми - си сложи очилата и разгледай по-добре - може да откриеш и други риби
![]()
![]()
....и още - досега съм си качил само 10 % от снимките ми с улов , надявам се още дълги зими да си пишем с колегите - закъде да бързам...
П.С.

Емо , пиши ме в твоя фен клуб , пич ! 

Булти написа:Емо , пиши ме в твоя фен клуб , пич !
Треба да се научиш да плуваш първо

-
- научил се да хвърля
Вии сте по зле от лапетата е.....
Всичките... големи мъже
тцтц