Как се отменя наддаване в Еbay?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

gosta
разбира нещата
разбира нещата

Как се отменя наддаване в Еbay?

Мнение от gosta »

Проблема е такъв : регистрирах се в и-бей и почнах да наддавам за една платформа , като беше написано , че се доставя до България. Питах продавача, аджеба колко парички ще ми е доставката и той отговори , че няма да я прати до България ииии да си отменя наддаването. С инглиша съм бая на ти и прерових целата страници с опциите ама никъде не видях от къде да си премахна наддаването. Ако някой е минал през тези дертове и знае как става ,нека да сподели.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Как се отменя наддаване в Еbay?

Мнение от sandista »

Нямам идея ама не се коси. Просто не ми плащай ако спечелиш ;)
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Евала братле , много си ларж ама все още се търси отговор на въпроса :roll:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Ами аз невзнам там да се ОТМЕНЯ натдаване , единственно , ако я спечелиш , не я плащаш и това е , поне щом си говориш с продавача , няма да ти пише негативен отзив!
:)
Изображение
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

XauBaHkO написа:Ами аз невзнам там да се ОТМЕНЯ натдаване , единственно , ако я спечелиш , не я плащаш и това е , поне щом си говориш с продавача , няма да ти пише негативен отзив!
И според мен това е верния отговор.За в бъдеще питай за доставката преди да започнеш участие в търга!
И още един съвет-включвай се в търговете секунди преди края :idea: Ако го правиш преди това само вдигаш цената,ама нали се сещаш че почти винаги доставката за България е една от най-високите и ти си правиш едни сметки,а англичаните или американците друго смятат! :wink:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Наистина няма как да си откажеш стъпката. Намерих от къде се отказва , но не ми позволи. Отказа трябва да е до няколко минути след като си направил наддаването.
За друг път ще знам , ама нали ми е първи залог и се омотах леко де леко. Мерси за помоща.
Аватар
chobaka_68
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от chobaka_68 »

Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете. :evil:
Аз съм много тъп.
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

chobaka_68 написа:Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете. :evil:
Колега , ако прочетеш по-добре , ще видищ че продавача е писал че има доставка за БГ , след което е отказал доставката .......тъй че не давай такива мнения , преди да си прочел добре !
Изображение
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

chobaka_68 написа:Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете. :evil:
Ти пък откаде се пръкна :)
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Maverick написа:
Ти пък откаде се пръкна :)
Хахаха, пълно с умници , растът като гъби след дъжд!
Изображение
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Да та развалят хубавите хора. Слагай очилата и чети внимателно.
За мен темата се изчерпа и ако модера е на това мнение, моля темата да се заключи
Аватар
chobaka_68
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от chobaka_68 »

Колега когато пише че става за БГ пише и колко ще е до там,може би сьм доста наясно след като всяка седмица имам спечелени тьргове в ИБЕИ.
Аз съм много тъп.
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Щеше да е много по-добре да обясниш кое и как и да бъдеш полезен на много хора,още в първия си пост на база на богатият си опит . Написал съм , че беше обявена доставка до България, но после продавача се отказа. Това е което имам да кажа по въпроса.
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

chobaka_68 написа:Колега когато пише че става за БГ пише и колко ще е до там,може би сьм доста наясно след като всяка седмица имам спечелени тьргове в ИБЕИ.
Има и много случаи,когато не пише,ама пишеш едно писмо на продавача и той ти казва може или не може.
Ако искаш мога да ти пратя линк към магазин,дето не пише че пращат до България,ама пращат.
За фидер въдица Гарболино доставката е 9 лири.А в магазините дето са написали,че има доставка до България шипинга е 30 лири :idea:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
chobaka_68
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от chobaka_68 »

Ако е така извиняваи.Тогава спокоино спри да наддаваш.Поне аз не сьм имал случаи да го пращат до БГ и впоследствие да се отметне. :oops:
Аз съм много тъп.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”