Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как се отменя наддаване в Еbay?
Модератор: dantho.mihov
Как се отменя наддаване в Еbay?
Проблема е такъв : регистрирах се в и-бей и почнах да наддавам за една платформа , като беше написано , че се доставя до България. Питах продавача, аджеба колко парички ще ми е доставката и той отговори , че няма да я прати до България ииии да си отменя наддаването. С инглиша съм бая на ти и прерових целата страници с опциите ама никъде не видях от къде да си премахна наддаването. Ако някой е минал през тези дертове и знае как става ,нека да сподели.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Как се отменя наддаване в Еbay?
Нямам идея ама не се коси. Просто не ми плащай ако спечелиш 

Евала братле , много си ларж ама все още се търси отговор на въпроса 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Ами аз невзнам там да се ОТМЕНЯ натдаване , единственно , ако я спечелиш , не я плащаш и това е , поне щом си говориш с продавача , няма да ти пише негативен отзив!

- malkia_joro
- разбира нещата
И според мен това е верния отговор.За в бъдеще питай за доставката преди да започнеш участие в търга!XauBaHkO написа:Ами аз невзнам там да се ОТМЕНЯ натдаване , единственно , ако я спечелиш , не я плащаш и това е , поне щом си говориш с продавача , няма да ти пише негативен отзив!
И още един съвет-включвай се в търговете секунди преди края

Красотата на живота е в това,че продължава.

Наистина няма как да си откажеш стъпката. Намерих от къде се отказва , но не ми позволи. Отказа трябва да е до няколко минути след като си направил наддаването.
За друг път ще знам , ама нали ми е първи залог и се омотах леко де леко. Мерси за помоща.
За друг път ще знам , ама нали ми е първи залог и се омотах леко де леко. Мерси за помоща.
- chobaka_68
- кандидат преподавател
Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете. 

Аз съм много тъп.
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Колега , ако прочетеш по-добре , ще видищ че продавача е писал че има доставка за БГ , след което е отказал доставката .......тъй че не давай такива мнения , преди да си прочел добре !chobaka_68 написа:Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ти пък откаде се пръкнаchobaka_68 написа:Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете.

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Хахаха, пълно с умници , растът като гъби след дъжд!Maverick написа:Ти пък откаде се пръкнаchobaka_68 написа:Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете.

Да та развалят хубавите хора. Слагай очилата и чети внимателно.chobaka_68 написа:Колега от такива като теб е пропищял целия ИБЕИ.Пьрво се чете дали се праща до БГ,и тогава се играе.За това никои вече не иска да праща до БГ,защото разваляте на хората тьрговете.
За мен темата се изчерпа и ако модера е на това мнение, моля темата да се заключи
- chobaka_68
- кандидат преподавател
Колега когато пише че става за БГ пише и колко ще е до там,може би сьм доста наясно след като всяка седмица имам спечелени тьргове в ИБЕИ.
Аз съм много тъп.
Щеше да е много по-добре да обясниш кое и как и да бъдеш полезен на много хора,още в първия си пост на база на богатият си опит . Написал съм , че беше обявена доставка до България, но после продавача се отказа. Това е което имам да кажа по въпроса.
- malkia_joro
- разбира нещата
Има и много случаи,когато не пише,ама пишеш едно писмо на продавача и той ти казва може или не може.chobaka_68 написа:Колега когато пише че става за БГ пише и колко ще е до там,може би сьм доста наясно след като всяка седмица имам спечелени тьргове в ИБЕИ.
Ако искаш мога да ти пратя линк към магазин,дето не пише че пращат до България,ама пращат.
За фидер въдица Гарболино доставката е 9 лири.А в магазините дето са написали,че има доставка до България шипинга е 30 лири

Красотата на живота е в това,че продължава.

- chobaka_68
- кандидат преподавател
Ако е така извиняваи.Тогава спокоино спри да наддаваш.Поне аз не сьм имал случаи да го пращат до БГ и впоследствие да се отметне. 

Аз съм много тъп.