платените... има ли тръпка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: платените... има ли тръпка

Мнение от ceno cenov »

Така и очаквах, а именно да се заформи интересна тема!!! :lol:
Аз НЕ съм шаранджия, а така като гледам всички спорове в тая тема се водят за некви шарани и пак за ОФчарица. Е аз ходя на кльонк по Дунава и всички тия шарани са ми абсолютно безинтересни!!!!! :? Вие май на съревнование ще го обърнете а?
Ааааа и ако Ви дразни това, че някои хора си ловим и на НЕплатено хубави риби извинявам се. :oops:
И без засегнати и обидени. :D
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Dedy написа:Че се научим друг път! Аз до са щом неможех да се научим..., абе толко си можем, тва е.
Иначе, според ваща (шаранистката) логика, ако съм ловджия и немам време да идем в гората за глигани, требе да отстрелям шопара у кочината, така ли?
Ааааа,Dedy!Като няма глиган и шопара в кочината е глиган.Щом е за тръпката,и това съм го правил,пускам го из двора и :axe: после дууумммм!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

vasil hristozov написа:От голямо значение , кой поради какви причини го влече риболова.От това зависи на какви платени водоеми ще е удоволствие да ходим.Аз търся в риболова самотата и никак не желая да има много хора, дразнят ме някои видове хора.Не мога да стоя дълго на едно място, това изключва ползване на захранка, или много рядко, не ми харесва и да чакам на дъно.Обичам да вървя големи разстояния.Предпочитам по нежни и леки такъми.Имам ограничения с багажа и т.н.т.Ако има платен водоем да отговаря на тези ми условия , ще ходя.За сега само реките са ми в списака.
Колега,ходи по Чая,но внимавай да не си близо до Нареченски бани.Ти имаш нужда от лечение,не от риболов.За какво пишеше в тази тема,самотнико.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ceno cenov написа:Така и очаквах, а именно да се заформи интересна тема!!! :lol:
Аз НЕ съм шаранджия, а така като гледам всички спорове в тая тема се водят за некви шарани и пак за ОФчарица. Е аз ходя на кльонк по Дунава и всички тия шарани са ми абсолютно безинтересни!!!!! :? Вие май на съревнование ще го обърнете а?
Ааааа и ако Ви дразни това, че някои хора си ловим и на НЕплатено хубави риби извинявам се. :oops:
Ами няма платени водоеми да си кльонкаш,за какво влизаш в спорове като си друг вид.Мълчи и чети,не взимай отношение по теми, които не те засягат косвено.И да допълня,никъде не съм писал ,че ходя само на платено.А ти си кльонкай и бегай от тия теми ....чак в риболов на сом.Защо ли,защото платените водоеми се зарибяват с амури и шарани .И още в началото беше ясно как ще се развива темата.А като се имате за големи майстори,идете на Овчарица и вие хванете такива риби като на Илийката,Сапуна и колегите от Сливерн,пртопускам и още няколко ,да ме извинят.Спирам да коментирам тема в която нахлуват елементи .....
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

ceno cenov написа:Така и очаквах, а именно да се заформи интересна тема!!! :lol:
Колега несе засягаме и обиждаме понеже го можем и на неплатени и без да клъонкаме и ако неси разбрал можем да хващаме риби каквито и ти хващаш... имам в колекцията доста хищници на неплатени язовири.. всеки е достоен за уважение .. както ти.. така и ние .. няма да слагам снимки .. ще ти пусна само една от река Тунджа
Изображение
И се заслушай в саветите на бутник , защото той е човек от който можем да се учим .. пък и аз бих ти дал един съвет .. По добре е да се уважаваме всички колеги .. независимо кой къде ходи и какви риби хваща. И подчертавам .. всеки риболов е достоен за уважение !!!
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Аз ли се бъркам или това не е карп Сливен :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

snegk написа:Аз ли се бъркам или това не е карп Сливен :lol: :lol: :lol:
Непознаваш цялата група затова е така .. виждал си само трима (включително мен) аз по принцип несе снимам. Другите са във форума но, не некоментират и нямат едно мнение ... само аз и секреткарп май се намисаме
Следващия път ще те запозная и с другите .. понеже си уважаван от всичките :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
snegk

Мнение от snegk »

:smt023
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

carpsliven2 написа: Колега несе засягаме и обиждаме понеже го можем и на неплатени и без да клъонкаме и ако неси разбрал можем да хващаме риби каквито и ти хващаш... имам в колекцията доста хищници на неплатени язовири.. всеки е достоен за уважение .. както ти.. така и ние .. няма да слагам снимки .. ще ти пусна само една от река Тунджа
И се заслушай в саветите на бутник , защото той е човек от който можем да се учим .. пък и аз бих ти дал един съвет .. По добре е да се уважаваме всички колеги .. независимо кой къде ходи и какви риби хваща. И подчертавам .. всеки риболов е достоен за уважение !!!
:smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”