Кога се напитхе за пръв път?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

На колко години се напихте за първи път?

Под 12
11
11%
12-14
21
20%
14-16
38
37%
16-20
27
26%
Над 20
6
6%

Общо гласове: 103

valmet
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кога се напитхе за пръв път?

Мнение от valmet »

За пръв път,когато стана "белята"съм бил на не повече от 7.Бях я забравил тази детинщина,но наскоро вуйчо ми ми я припомни.
Имам приятелче което гостуваше на баба и дядо през ваканциите и почивните дни.Един ден ме викна да отидем в избата на дядо му да съм видел нещо.И какво бе това нещо?Една каца с червено вино.Изпили сме най-много по един буркан от лютеница,но после стана веселото.Бяхме на улицата,пеех и се веселях по детински му.Вуйчо ме "засякъл" и ме привика.Като видял в какво състояние съм и да не продължавам с алармата която вдигах,отидохме да разкараме сетера на дядо,извън града,по полето.Но явно съм бил доста "замотан",щом имаше едно напоително каналче,което по принцип прескачам,но този път-уви,буххх в него.Та така в общи линии е било първото ми (и не последно :wink: ) напиване.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Николай Неделков написа:
За протокола да спомена , че не съм пияница , просто съм Перничанин и като малък са ме изпуснали в казана с ракията :lol:

-
Като ти зачетох историйте разбрах че имаме много общи неща :lol:
Аз ще разкажа само 2 по-култови историйки :lol:
Тъй годината не я помня но имаше мач-Чавдар(Бяла слатина)-ЦСКА :lol: Тръгваме от тука с кола в 9 заранта с идеята да пиинем по 1-2 преди мача :lol: Пристигаме там и си къцкаме бири в някво капанче с напредването на времето се увеличаваме доста и един от агитката ме предизвиква да пием по 0.700 демек шише водка Търговище,аз доста зашеметен веднага се хванщам на баса и понеже имам отработена схема го изгълтвам без проблем :drinkers: ама след това стана тотална авария изгубих се в градО,загубих си телефона :lol: Накрая се озовах в една къща на някакъв човечец като ме видял с атрибутите на Цска да спя в някво кафе ме приютил :lol: Та оттогава БГ водка не близвам,не пия на екс,и винаги когато това момче има работа по софия му давам ключовете от апартамента ми :)

Другата история е от една екскурзия(тогава се случват най култовите неща :lol: ) Беше октомври 2008 и имахме екскурзия на Сандански в някво закътано хотелче на 10км от града...та отиваме там и се разполагаме а на мен веднага ми прави впчатление едно басейнче пълно с пъстърви :lol: Та закъркахме си мощно имаше пичета ала бала,удри коНйо у реката и в 5 заранта решаваме с още един кретен да изловиме пъстървите :lol: Дълбочината на съоръжението беше към метър и влизаме ама кокал пияни студ яко и почваме да ги вадим и да ги мятаме извън гиолчето и така докато не ни омръзна излизаме събираме си рибите и се прибираме бърз топъл душ и си засядаме на карти и пиене :lol: Обаче към 9 тамън сме заспали и учителя тропа по вратите на пожар :lol: Отварям вратата но не и очите си :lol: а той ми вика търси се РИБА :lol: :lol: смях :lol: накрая ми стана жал за човечеца...не стига че му смазахме хотела па и рибата му изловихме дадохме му я платиме я и вечеряхме с нея :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

За сефте на 16г. Сабрахме се с приятели и пихме ракия мезихме с компоти от череши.Не помня какво количество съм погълнал, но резултата беше потресаващ. То не виках боата , то космонавт ли не бех абе ужас голям. На другия ден видях цялата баня оплискана с череши и воняща на селски казан. Тогава разбрах , че алкохола е вреден и до ден днешен го унищожявам при всяка появила ми се възможност. :drinkers:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

като анкета в анкетата да вметна ;)

кога изтрезняхте за прьв пьт и какво проумяхте тогава

:D :D :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

На другия ден ,вечерта разбрах,че ще е за цял живот :smt033 :drinkers: :drinkers: :drinkers:
А сега де? :roll:
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

На другия ден сутринта и разбрах кой е измислил бирата. :D
Изображение
sharanko
новобранец
новобранец

Мнение от sharanko »

вече не помня!!!! :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Бат Мирче-5кила написа:като анкета в анкетата да вметна ;)

:D :prayer: :prayer: :smt017 :smt017 :smt017ЧЕ -----ПРОДЪЛЖАВА----БОРБАТА...ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ- :oops: :oops: :oops: :butthead: :evil: :shock: :finga: :drinkers: :bear:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

lusienn написа:
Бат Мирче-5кила написа:като анкета в анкетата да вметна ;)

:D :prayer: :prayer: :smt017 :smt017 :smt017ЧЕ -----ПРОДЪЛЖАВА----БОРБАТА...ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ- :oops: :oops: :oops: :butthead: :evil: :shock: :finga: :drinkers: :bear:
:D Не-Е ВЯРНО-ПЪТ ИСТИНА ЛЪЖА-РЕАЛНОСТ-ДА СЕ ПРЕ ЕБЕМЕ -ЗДРАВЕ - :oops: :drinkers: :partyman: 8) ЛУДНИЦА- :axe: :bear: :arrow: :D :shock: :D :oops: :evil: :D силата-да бъде с нас :bear: :D : :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”