Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кога се напитхе за пръв път?
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Кога се напитхе за пръв път?
За пръв път,когато стана "белята"съм бил на не повече от 7.Бях я забравил тази детинщина,но наскоро вуйчо ми ми я припомни.
Имам приятелче което гостуваше на баба и дядо през ваканциите и почивните дни.Един ден ме викна да отидем в избата на дядо му да съм видел нещо.И какво бе това нещо?Една каца с червено вино.Изпили сме най-много по един буркан от лютеница,но после стана веселото.Бяхме на улицата,пеех и се веселях по детински му.Вуйчо ме "засякъл" и ме привика.Като видял в какво състояние съм и да не продължавам с алармата която вдигах,отидохме да разкараме сетера на дядо,извън града,по полето.Но явно съм бил доста "замотан",щом имаше едно напоително каналче,което по принцип прескачам,но този път-уви,буххх в него.Та така в общи линии е било първото ми (и не последно
) напиване.
Имам приятелче което гостуваше на баба и дядо през ваканциите и почивните дни.Един ден ме викна да отидем в избата на дядо му да съм видел нещо.И какво бе това нещо?Една каца с червено вино.Изпили сме най-много по един буркан от лютеница,но после стана веселото.Бяхме на улицата,пеех и се веселях по детински му.Вуйчо ме "засякъл" и ме привика.Като видял в какво състояние съм и да не продължавам с алармата която вдигах,отидохме да разкараме сетера на дядо,извън града,по полето.Но явно съм бил доста "замотан",щом имаше едно напоително каналче,което по принцип прескачам,но този път-уви,буххх в него.Та така в общи линии е било първото ми (и не последно

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като ти зачетох историйте разбрах че имаме много общи нещаНиколай Неделков написа:
За протокола да спомена , че не съм пияница , просто съм Перничанин и като малък са ме изпуснали в казана с ракията![]()
-

Аз ще разкажа само 2 по-култови историйки

Тъй годината не я помня но имаше мач-Чавдар(Бяла слатина)-ЦСКА

Другата история е от една екскурзия(тогава се случват най култовите неща

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- разбира нещата
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- drat
- разбира нещата
За сефте на 16г. Сабрахме се с приятели и пихме ракия мезихме с компоти от череши.Не помня какво количество съм погълнал, но резултата беше потресаващ. То не виках боата , то космонавт ли не бех абе ужас голям. На другия ден видях цялата баня оплискана с череши и воняща на селски казан. Тогава разбрах , че алкохола е вреден и до ден днешен го унищожявам при всяка появила ми се възможност. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
като анкета в анкетата да вметна 
кога изтрезняхте за прьв пьт и какво проумяхте тогава

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
вече не помня!!!!

Бат Мирче-5кила написа:като анкета в анкетата да вметна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Риболовци.