Хвани и пусни

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Re: Хвани и пусни

Мнение от carpsliven2 »

Задържам понякога риби само 10+ .. пуснал съм и доста .. Несъм нацяло от пускачите .. засега съм още 50 на 50
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Никой не обвинявам-нямам право .Аз също понякога задържам 1-2 ....Трофейни нямам с изключение на една сулка 1,6 през 2007-а ама това не е голяма сулка за някои... :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

jporlando написа:Колкото по рано се осъзнаем по отношение на чистотата на водоемите и природата ...
:smt023 Тук е истината,според мен,а 5-6 каракуди-все ще се намери кой да ги хапне... :D :D :D
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Оооо,5-6 няма да стигнат за ледено студената биричка :D :drinkers:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

jporlando написа:Важен е рилииза ,независимо под ,каква форма е той.Били някой задържал за консумация едра женска щука пълна с хайвер или някоя сто грамова писалка или ,каквато и да е друга риба с,която нито ще се нахраниш нито пък е нужно да я убиваш и да се похвалиш за улова . На съвестта ми тежат не малко количество риби,за които в последствие съм съжалявал за съдбата им и участта,която съм им отредил.Просто са загинали безмислено.... :(
От известно време мисленето по отношение на съдбата на рибите ,които хващам ми се промени .Изцяло в тяхна полза.Истината е да излъжеш рибата да я победиш,да я хванеш и след това да я пуснеш.Предполага се,че следващият път ще е по трудно ,но това е играта.Рибите си имат достатъчно врагове ,цивилизация, ВЕЦ-е ,хищници ,птици,химия, природа, и най големият им враг-човека.Така ,че аз не искам да съм част от негативните фактори за оцеляването на любимото ми хоби-риболовът!Рано или късно ще дойде ден ,когато риба ще има само на платени и частни водоеми,за съжаление и за това ще сме си виновни ние общо ,като едно цяло-риболовците -човеци..... :(
След това и там няма да има.....и тогава кво :?: :!: :?: :(
Колкото по рано се осъзнаем по отношение на чистотата на водоемите и природата и по отношение на живота на рибите толкова по дълго ще практикуваме любимото си хоби и страст-РИБОЛОВЪТ.
Поздравявам и се прекланям пред всички риболовци "хвани и пусни" :smt023 :prayer: :drinkers:
:smt023 :smt038 :prayer:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Айде тази година да видим кой повече трофеи ще пусне , за да имам стимул да ви мачкам.
Засега вода в резултата .. и от сега ви казвам .. нема да броя бройлери под 5 кила .. аз тях 20 години ги пускам..
Хвърлям ви ръкавица на всички .. ще почна само от 1:0 за мен .. понеже само за една имам доказателства .. макар че са три... ама ще си затвора очите.
Кой участва?
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

carpsliven2 написа:Айде тази година да видим кой повече трофеи ще пусне , за да имам стимул да ви мачкам.
Засега вода в резултата .. и от сега ви казвам .. нема да броя бройлери под 5 кила .. аз тях 20 години ги пускам..
Хвърлям ви ръкавица на всички .. ще почна само от 1:0 за мен .. понеже само за една имам доказателства .. макар че са три... ама ще си затвора очите.
Кой участва?
Аааааа, не съм съгласе с теб carpsliven2, това ми прилича на дискриминация :D . Изолираш колегите които редовно си скубим дребосък и след това го освобождаваме! :drinkers:
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

carpsliven2 написа:Айде тази година да видим кой повече трофеи ще пусне .....Кой участва?
Амииии,сигурно който ги хваща :lol: ,ний сме обикновени каракудаджии :oops: :D :drinkers:
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Вярно е Румци .. несъм прав .. понеже исках да засегна само шаранджиите .. но бъди сигорен че, уважавам всеки риболов и хора като теб :prayer: и за Димича се отнася и за всеки колега който не е шаранджия
Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Аз също съм под средната класа -така,че немога да се съревновавам в рилииза на големи риби-просто не ги хващам...
каракуди,костурчета,някоя и друга платика и кленчета -това са основните видове при мене :D :drinkers:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

подписа на Snegk
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
:drinkers: :smt023 :smt023 :smt023 :D :drinkers:
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Живота го дарява "онзи отгоре",ний само можем да го отнемем,или опазим.......
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Хвани и ако искаш,после пусни-това ми звучи по-демократично,без грандомански приказки,особено на фона на законовата норма за задържане на улова.И изобщо,да не се правим на по-големи католици от папата,дето има една вярна приказка от много време насам.И ,предлагам,без пропаганда в този форум на всякакви идеи.
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Изображение
Изображение
Ето това е истинският риболовец! :prayer: :prayer: :prayer: :smt023 :smt023 :smt023 :prayer:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Пускам само маломерните и като много превиша нормата , но не винаги.
Зависи дали съм "на кеф" съм си пускал и всичките риби и то доста пъти.
На платено пускам само маломерни шаранчета у щучки. Там дори и да превиша нормата си взимам всичко.
Съжалявам , месояден вид съм. По-точно рибоядец и това няма да се промени , но никога не е било причина да задържам маломерни риби - няма и да бъде :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”