Симулатор за спинингисти

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Digtiron,6te mi kaje6 li koq ti e versiqta na FIshing simulator 2.11 li e ili........druga
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

EEEEEEEEeeeeee se zabravqm da te pitam ne6to....A igrata kak moga da q igraq online ti znaesh li nqkakvi IP-ta i bezplatno li moje da se igrae online
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Ми изтегли си последния ъпдейт от сайта.

http://www.fishsim.net/members/setup211g.exe

А за онлайн игра, това е турнир. Безплатно е, но трябва да гледаш по форума за да намериш такъв и IP-тата. Играете при едни и същи условия и който повече риба извади - печели.

Ти успя ли да хванеш вече риба?
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Зна4и аз си изтеглих тази река във Италия и хванах доста кленове АМА има реки и язовири на които не може да ми КЛЪВНЕ ваобще ПРИМЕРНО на High Lakes просто ЕДНО пипане нямам въпреки 4е като натисна F8 ми показва 4е има доста видове риба
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Ми точно. То за това е симулатор. Различен водоем - различни условия - различна стръв и методи за риболов. Пробвай на дънна, на спининг, различна стръв, захранка... експериментирай.
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Mi to ima tolkova mnogo struv 4e napravo svqt da ti se zavie GLEDAM imalo BANAN za struv KOI pak znae koq riba kalve na banan :lol:
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

AAaaaaaaaa ama moje li da mi kajesh kak da si napravq qzovir ili nqkva struv 6toto az iskam da si napravq nqkvi ribenca za ЩУКА ама незнам как
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

С коя програма отваряте изтеглените файлове :?:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

niki_4, на банан сигурно кълве по Амазонка. :lol: Пробвай и кленовете в Италия. Може пък да се хвърлят на жълто и сладко като банан щом обичат и сладка царевица. Тия кленове обичат и кастери. Хващал съм кленове и пъстърви в същата река и на спининг с воблер.

А как се правят приставки има обяснение на сайта на фишсима.

Камене, прочети нагоре обяснил съм всичко.
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

E teq volbleri kade sa
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Abe a za6to ima samo 6 blesni mnogo malko sa
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Е много шантава е тая риба ОНЯ ден ги късам и днеска сутринта сега пускам и НЕЩЕ да КЪЦНЕ кво ставаааа ПУСКАМ там на банан на 4ервеи на скакалци на джанки на грозде на хляб на 4ервеноперка със тапа за щука и ПАК неще А в4ера хванах МНОГО кленове а сега неще само некав ЛИН и Шаран хванах ама беха едри кам кило и не6то КВОооооо става с тая РИБА :? :(
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

abe da ne bi kato sum promenql app.ini file da e stanalo neshto 6toto vidqh vuv saita tam nekwi gluposti da se kopirat q ako mojesh mi kopirai tvoito,Digtiron mnogo te molya
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Я обяснете как точно да си направя и аз така играта да има такива риби и водоеми моля ви ?

Аз като видях играта беше само със спининг никаде не дидях прулки и царевици...и тем подобни как да го направя така ??

А има ли и ДЪНО ?

Моля ви обяснете ми наистина играта е доста зарибителна доста добър геймплей само дето има бая бъгове с ваденето на рибата и воденето на примамката но неможе да е идеално !

Колко ви е рекорда за хвърляне ? Моя е 101 фута със воблер countdown !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

niki_4 ако си инсталирал ония файлове за такъмите дето ги пуснах по-горе, ще има много блесни, воблери, туистери и т.н.

Иначе ако я прецакаш, просто я преинсталирай. Аз съм го правил поне два-три пъти. Какзах ти, риба има... просто са много факторите, които определят дали кълве и на какво. Например един ден пуснах на дъно, оставих компютъра включен и отидох да гледам телевизия... минаха 40 минути преди да клъвне. :lol: Друг път, хвърляш и няма и минутка и забива.

Калканчо, играта я дръпни от торента, дето съм пуснал по-горе.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”