Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Симулатор за спинингисти
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ми изтегли си последния ъпдейт от сайта.
http://www.fishsim.net/members/setup211g.exe
А за онлайн игра, това е турнир. Безплатно е, но трябва да гледаш по форума за да намериш такъв и IP-тата. Играете при едни и същи условия и който повече риба извади - печели.
Ти успя ли да хванеш вече риба?
http://www.fishsim.net/members/setup211g.exe
А за онлайн игра, това е турнир. Безплатно е, но трябва да гледаш по форума за да намериш такъв и IP-тата. Играете при едни и същи условия и който повече риба извади - печели.
Ти успя ли да хванеш вече риба?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
niki_4, на банан сигурно кълве по Амазонка.
Пробвай и кленовете в Италия. Може пък да се хвърлят на жълто и сладко като банан щом обичат и сладка царевица. Тия кленове обичат и кастери. Хващал съм кленове и пъстърви в същата река и на спининг с воблер.
А как се правят приставки има обяснение на сайта на фишсима.
Камене, прочети нагоре обяснил съм всичко.

А как се правят приставки има обяснение на сайта на фишсима.
Камене, прочети нагоре обяснил съм всичко.
Е много шантава е тая риба ОНЯ ден ги късам и днеска сутринта сега пускам и НЕЩЕ да КЪЦНЕ кво ставаааа ПУСКАМ там на банан на 4ервеи на скакалци на джанки на грозде на хляб на 4ервеноперка със тапа за щука и ПАК неще А в4ера хванах МНОГО кленове а сега неще само некав ЛИН и Шаран хванах ама беха едри кам кило и не6то КВОооооо става с тая РИБА

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Я обяснете как точно да си направя и аз така играта да има такива риби и водоеми моля ви ?
Аз като видях играта беше само със спининг никаде не дидях прулки и царевици...и тем подобни как да го направя така ??
А има ли и ДЪНО ?
Моля ви обяснете ми наистина играта е доста зарибителна доста добър геймплей само дето има бая бъгове с ваденето на рибата и воденето на примамката но неможе да е идеално !
Колко ви е рекорда за хвърляне ? Моя е 101 фута със воблер countdown !
Аз като видях играта беше само със спининг никаде не дидях прулки и царевици...и тем подобни как да го направя така ??
А има ли и ДЪНО ?
Моля ви обяснете ми наистина играта е доста зарибителна доста добър геймплей само дето има бая бъгове с ваденето на рибата и воденето на примамката но неможе да е идеално !
Колко ви е рекорда за хвърляне ? Моя е 101 фута със воблер countdown !
За бракониерите само слънчаци
!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
niki_4 ако си инсталирал ония файлове за такъмите дето ги пуснах по-горе, ще има много блесни, воблери, туистери и т.н.
Иначе ако я прецакаш, просто я преинсталирай. Аз съм го правил поне два-три пъти. Какзах ти, риба има... просто са много факторите, които определят дали кълве и на какво. Например един ден пуснах на дъно, оставих компютъра включен и отидох да гледам телевизия... минаха 40 минути преди да клъвне.
Друг път, хвърляш и няма и минутка и забива.
Калканчо, играта я дръпни от торента, дето съм пуснал по-горе.
Иначе ако я прецакаш, просто я преинсталирай. Аз съм го правил поне два-три пъти. Какзах ти, риба има... просто са много факторите, които определят дали кълве и на какво. Например един ден пуснах на дъно, оставих компютъра включен и отидох да гледам телевизия... минаха 40 минути преди да клъвне.

Калканчо, играта я дръпни от торента, дето съм пуснал по-горе.