Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Избор между 5 влакна за фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Избор между 5 влакна за фидер
Ти започна да дразниш и скоро ще последва нещо,и не ми цитирай постовете ,като не схващаш за какво пиша,оня ден задава въпроси и сега като попрочете някои теми от форума и много хвана да разбираш.Като предлагаш нещо е редно да го знаеш и започнеш да обясняваш кое,как и прочие.Както правя аз, IDA и още малцина колеги от форума,но ти не си измежду тях 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добъъъррр
Ма аз не се и натискам,но все на някого мога да бъда полезен с нещо,aко ми бъде позволено.Това че съм питал "оня ден" за нещо не значи,че"вчера" съм хванал въдица в ръце.Стига
почти на 40 съм.За това,което НЕ знам-питам и НЕ МЕ Е СРАМ.Никой не е роден научен.
Риболова е хоби.Риболова е удоволствие.Така че по-спокойно го карайте.Успех ви желая и пак ви съветвам НЕ СЕ ЯЖТЕ! Стига с тая злоба.
Самите ВИЕ ще се почувствате по-добре
Айде!
Пак съжалявам за спама!
Няма вече!

Риболова е хоби.Риболова е удоволствие.Така че по-спокойно го карайте.Успех ви желая и пак ви съветвам НЕ СЕ ЯЖТЕ! Стига с тая злоба.
Самите ВИЕ ще се почувствате по-добре

Айде!
Пак съжалявам за спама!
Няма вече!

- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Това е сериозен недостатък, но............
Преди няколко години Жребчево остана без вода и на някои места порастна гора от казашки бодил. На следващата година се напълни и гората остана под водата. Един ден се случих с/у едно такова място. Въпросната гора беше дала подслон на доста рибки, които се ловяха добре и при мен и при колегите, застанали до мен. Аз ловях с фидера, те си мятаха пружинки, само,че късаха средно по 3 пружинки на 2 часа. Стоях до тях около 6 часа и си тръгнах, те останаха. Гората се усещаше и на последния ми излет там - някъде след средата на септември.
Ако приемем, че за един сезон най-гадния рехав евтин плетеняк е причина да икономисвам по 3 кошнички на 2 часа...
Ползвам такива от 1,30 - 1,40 и вирбели на Колмик или Дайва.
Имрериалистическите концерни, печелещи на наш гръб също мислят по въпроса
http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7061
Преди няколко години Жребчево остана без вода и на някои места порастна гора от казашки бодил. На следващата година се напълни и гората остана под водата. Един ден се случих с/у едно такова място. Въпросната гора беше дала подслон на доста рибки, които се ловяха добре и при мен и при колегите, застанали до мен. Аз ловях с фидера, те си мятаха пружинки, само,че късаха средно по 3 пружинки на 2 часа. Стоях до тях около 6 часа и си тръгнах, те останаха. Гората се усещаше и на последния ми излет там - някъде след средата на септември.
Ако приемем, че за един сезон най-гадния рехав евтин плетеняк е причина да икономисвам по 3 кошнички на 2 часа...
Ползвам такива от 1,30 - 1,40 и вирбели на Колмик или Дайва.
Имрериалистическите концерни, печелещи на наш гръб също мислят по въпроса
http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7061
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега Stich,не е важно на колко години си и колко си прекарал на водоема.Ще ти дам един прост пример от моите излети и спирам с него да коментирам каквото и да е.Дядо или пенсионер както искаш го разбирай лови до мен на Марица,на дълбокото,няма да ти обеснявам къде е,аз си хващам гол след гол с щеката перки,дядото идва при мен и гледа,абе момче аз защо не хващам.Ами дай да видим бе дядо,лови с въдица 2.70м и захранва с жито.Абе дядо знаеш ли колко е дълбоко пред теб,а той ама аз цял живот така ловя.На 2м дълбочина лови храни с жито без да знае колко е дълбоко.Дядо тук пред теб е около 4м.какво искаш да хванеш като с това жито всичката риба ти е на дъното.Сложи едно подвижно и лови на дъното.Както и да е.Няма да обяснявам подробности,че нямаше такива плувки асансьори,аз му подарих а какво оставаше да си сложи каквото олово трябва и да го нареди без да уплита.Та навярно си разбрал какво искам да подскажа.Цял живот може да ходиш за риба и да си неук.
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:47 pm, променено общо 1 път.
Бачо,преди време си купих един плетеняк на въпросната фирма за блеснарката.Още на първият риболов започна да се разнищва.Друг модел беше,но все си мисля,че безплатен обяд няма.В случая прекалено ефтин.
Да не се окаже,че чакаме пържоли,пък ни сервират шкембе чорба 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Power Pro има един ментак който върши отлична работа.Около 12-15лв съм го виждал.Спинигисти го хвалят.
-
- учете се от него

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Юни 08, 2009 11:48 pm, променено общо 1 път.
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
Колега IDA, мани ги блеснарите!
Качвай, ще усетиш и пръднята на свалените на дъното чаушани - и после -бой, бой, бой -до посиняване!
После развиваш, чистиш, осоляваш.... що си мисля, че продължението го зннаеш.....
(май беше Карловски Мискет?)
Поздрави!

Качвай, ще усетиш и пръднята на свалените на дъното чаушани - и после -бой, бой, бой -до посиняване!
После развиваш, чистиш, осоляваш.... що си мисля, че продължението го зннаеш.....
(май беше Карловски Мискет?)
Поздрави!
awa-shima feeder!
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Защо подяволите, върна тема от 2009г.colorado написа:awa-shima feeder!

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да