Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Домлян 03 03 09
Домлян 03 03 09
Добър вечер колеги , тази сутрин макар че валеше и беше мъгла , по тази причина не съм взел фото , със моя приятел пак дошли на Домлян , днес към 11 часа , подготвени и запасени със кошнички почнахме риболова само на фидер .Днес аз се на кефих от фидера , заштото както преди една година купил телескоп Шимано 7 м , основно ползвам него , макар че и фидер ми е нов , но вчера и днес аз за себе си открих фидер-голям кеф !Днес хванахме със приятел няколко пъти повече от вчера , и ако вчера излизаха различни размери бабушки - то днес все големи , по няколко пъти и по две на веднъж . Днес към нас се присоедени оште един колега , за който аз знам че е добър риболовец , и той доказа - той лови на плувка и изкарваше кефалчета и костури , макар че по това време там на плувка не излиза , та собрах ме са трима , изкарахме ракия и вдигнах ме първия тост за тези хора които се борили и загинали за освобождение на България. Честит праздник на всички.Извинявам се за грешки , а може и за не последователност , заштото както пийна съвсем малко получавам рассейки на мозъка , ако ме разбирате,но все пак реших да напиша , заштото на някой може да бъде полезно инфо за язовира , а основно инфо от вчера
-
- научил се да хвърля
Re: Домлян 03 03 09
Браво за риболова,но ако качиш и снимки ще стане перфектно.
Сериозни сте.Пък мен ме спря лошото време
Напоследък и аз останових,че това е моят вид риболов.Много ме кефи,особенно ако кълве
Колега какво фидерче ползваш?

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Браво
радвам се за излета Ви

-
- новобранец
- Обратна връзка:
БРАВО ЕГОР. ХУБАВ ПРАЗНИК! ХУБАВ ИЗЛЕТ!
Не е нужно да се извиняваш за нищо. Ние другите съфорумци може само да благодарим за такива постове.
Да си жив и здрав.
А за фидера само ще дочакам следващата заплата и си купувам и аз, че ни обраха апартамента миналата седмица и един панталон не са ми оставили. Само колелото и въдиците останали, та сега ще си дам тази предимно за дрехи...
Майната им, да сме живи и здрави и на здраве за ТРЕТИ МАРТ!!!
Не е нужно да се извиняваш за нищо. Ние другите съфорумци може само да благодарим за такива постове.
Да си жив и здрав.
А за фидера само ще дочакам следващата заплата и си купувам и аз, че ни обраха апартамента миналата седмица и един панталон не са ми оставили. Само колелото и въдиците останали, та сега ще си дам тази предимно за дрехи...
Майната им, да сме живи и здрави и на здраве за ТРЕТИ МАРТ!!!
Колега Дани - Мача , аз съм написал че днес не съм взел фото ,заштото сутрен валеше и беше голяма мъгла , има фото от вчера,а за колега и почти градски Деката ,аз имам фидер Ава -Шима 3.90, макара съшто Ава -Шима , корда колмик за фидер, аз съм фен на Шимано и Колмик , мисля че бях полезен , благодаря
дека,ми то докато се наканиш,ще изловим бабушките на домлян.dekata написа:Сериозни сте.Пък мен ме спря лошото времеНапоследък и аз останових,че това е моят вид риболов.Много ме кефи,особенно ако кълве
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Имайте милост и оставете малко и за нас.
Ам ние тогава ще ловим шарани.
Ам ние тогава ще ловим шарани.

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Дааа,точно така tetko .Шаран(по-точно шаранчета) на въдицата не съм виждал от миналата пролет
EGOR значи не се бъркам.Моят е същият и го взех когато ти и бачо Илия ги гледахте в магазина.По-късно разбрах,че сте вие 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
Шаки оставете некоя и за мен бре, не бъдете егоистиииииииshekira написа:дека,ми то докато се наканиш,ще изловим бабушките на домлян.dekata написа:Сериозни сте.Пък мен ме спря лошото времеНапоследък и аз останових,че това е моят вид риболов.Много ме кефи,особенно ако кълве

BZI написа:
Шаки оставете некоя и за мен бре, не бъдете егоистиииииии![]()
![]()
![]()
Той както ги е подпукал , ако се ослушваме още наистима може да неостана

deka така като се замисля май и аз от тогава не съм закачал шаранче.Дали пък вече не са станали шарани

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Здравейте , трябва да се съберем на Домлян , ние - Карловска група , че аз от Карлово , от форума познавам Бай Илия и Иван ,та да се съберем , някой ште покаже мастер -клас ,някои ште учат , за себе си пиша.Само да спре дъжд, какво ште кажете за предложение
- ivan_yo
- разбира нещата
Нека да е на ПЪРВА ПРОЛЕТ 21-22 МАРТEGOR написа:Здравейте , трябва да се съберем на Домлян , ние - Карловска група , че аз от Карлово , от форума познавам Бай Илия и Иван ,та да се съберем , някой ште покаже мастер -клас ,някои ште учат , за себе си пиша.Само да спре дъжд, какво ште кажете за предложение
Последно промяна от ivan_yo на Чет Мар 05, 2009 4:58 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- учете се от него
ivan_yo написа:Нека да е на ПЪРВА ПРОЛЕТ 21-22 МАРТEGOR написа:Здравейте , трябва да се съберем на Домлян , ние - Карловска група , че аз от Карлово , от форума познавам Бай Илия и Иван ,та да се съберем , някой ште покаже мастер -клас ,някои ште учат , за себе си пиша.Само да спре дъжд, какво ште кажете за предложение