Всички сте шампиони

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Re: Всички сте шампиони

Мнение от Gan4eff »

Еййй глупав човек и силен вятар спиране нямат да знаете ,кат ги удари пубертета и се мислят за костенурките нинджа днешните младежи ,не че аз съм много стар ама поне го минах тоз период кога немаше толко много интернет че да не са излагам по форумите да го е..а /б/
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

Извинявам се за развитието на нещата.Айде приятна вечер и успешни излети. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

dani_macha написа:Извинявам се за развитието на нещата.Айде приятна вечер и успешни излети. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:D :smt023 :smt015 :smt023 Евала,колега!
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

Gan4eff написа:Еййй глупав човек и силен вятар спиране нямат да знаете ,кат ги удари пубертета и се мислят за костенурките нинджа днешните младежи ,не че аз съм много стар ама поне го минах тоз период кога немаше толко много интернет че да не са излагам по форумите да го е..а /б/

А бе пич половината не ви познавам така че за мене лично пред никой не се излагам.Айде да спрем до тук...
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Лека НОЩ .... :?
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

dani_macha написа:
Gan4eff написа:Еййй глупав човек и силен вятар спиране нямат да знаете ,кат ги удари пубертета и се мислят за костенурките нинджа днешните младежи ,не че аз съм много стар ама поне го минах тоз период кога немаше толко много интернет че да не са излагам по форумите да го е..а /б/

А бе пич половината не ви познавам така че за мене лично пред никой не се излагам.
И дай кат не ни познаваш да усираш форума ,много те траят тебе да знаеш.Много от хората са тук в форума от години,как един път не се заядаха, а вие се пръкнахте и започнахте.Виж нямам нощо против теб,просто нямаш право да се ебаваш с форума и с колегите!!!Надявам се да ме разбереш правилно :wink:Опитай се като мен ,да почувстваш хората тук като приятели,и ще видиш че те наистина са ти такива. :drinkers:
Изображение
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

slivnalia написа:
dani_macha написа:

А бе пич половината не ви познавам така че за мене лично пред никой не се излагам.
И дай кат не ни познаваш да усираш форума ,много те траят тебе да знаеш.Много от хората са тук в форума от години,как един път не се заядаха, а вие се пръкнахте и започнахте.Виж нямам нощо против теб,просто нямаш право да се ебаваш с форума и с колегите!!!Надявам се да ме разбереш правилно :wink:Опитай се като мен ,да почувстваш хората тук като приятели,и ще видиш че те наистина са ти такива. :drinkers:

Сега май не се заяждам аз...
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Малък си още не можа да разбереш какво искаха да ти кажат колегите.Момче не всичко е война,чети малко между редовете и ще започнеш да мислиш по друг начин.На първо място са човешкитее отношения!
bai techo
новобранец
новобранец

Мнение от bai techo »

Абе и ние не се познаваме всички ама това не ни пречи на нормалните отношения.С едно нормално поведение доста неща могат да се научат от колегите във форума ,стига да има подобаващо поведение.Нямям спомен с правене на лошо да се е получило добро :idea: :idea: :!:
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Много адвокати много нещо тука...
Ще те спукам,рибо!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

martu написа:Много адвокати много нещо тука...
какво против адвокатите имаш колега?!
ако нямаше ххадвокати, нямаше да има и хаос и света щеше да е един подредееен, пъ скучееен ...адвокатите трябва много нежно да им се потапят главите във водата за да не си развалят прическата и после натискааай, докато се удавят.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последно промяна от Jechev на Сря Мар 04, 2009 5:28 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Пораснаха пилци пр...ха квачки. :D
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

dani_macha написа:...Сега май не се заяждам аз...
Лично ти обещавам,че и ПРОКСИ няма да ти помогне!!!

Мони....май с тези темпове ще си следващия! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
sashosofia
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sashosofia »

Ле-леееееее каква щуротия се е заформила.Мнението ми е ключ и кош.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Аз няма да коментирам нищо.Каквото съм мислил, съм го написал като коментар в темите, където си пъхаш малката гага Данчо,да ДАНЧО,ей момченце по-малък си от децата ми.И забележка към колеги които не са запознати със случая-моля да не давате коментари.Не съм се карал с никой,нито съм писал ЛС.Получих 5бр. от него и диагнозата му е раздвоение на личността.В един момент тръгва да дава акъл ,като Бутника/не се обиждам от това,че ми пише името с малка буква/а от друга, си мечтае да знае колкото него,да има неговите въдици и пр.Спирам коментарите си по темата.Благодаря на всички приятели,които са оценили някои неща които притежавам.Ивко пивко,ти си извинен за не -компетентното ти мнение,теб те слагам под общ знаменател по познаване на риболова с Дани мач.Такъв съм и нямам намерение да се променям.Не търпя некадърници,интриганти,завистници и всякакви нищожества.Свикнал съм на обиди от рода Путник и подобни,млади колеги,като ме обиждате нито ще ми бръкнете в джоба ,нито в главата,само ще спечелите неуважението на тези истински приятели,които обичам и ценя.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Заключено

Обратно към “Разни”