За карагьоз...

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ей РИБАРИН в нашия блок има толкова свястни рибари...Живко"С лошото око" , Динко , Никито , Гошо Макадама и т.н. ...само ти се извъди "НАЙ-ОКАТИЯ" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LOCAL абе ние купуваме най-добрите чепарета за карагьоз от магазина в който работиш в момента...а си тръгнал нас да питаш...Викай Ванко...той всичко знае ... ще ти даде най правилния съвет ... а и някой нови мурафети и чалъми за морски риболов ще научиш...То ЗАНАЯТ СЕ КРАДЕ, НЕ СЕ УЧИ... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

".......То ЗАНАЯТ СЕ КРАДял, НЕ СЕ УЧел....... изказа се тарикатски от трибуната КППто на Форума ... как тъй ши крадеш...веее....
...ама аз забравих .... то по щат ти идва ... после с годинките срастваш с това.... тъй лийййй, ве ...мискининоооо.... :lol: :lol: :lol: :lol:

...ти от кого го открадна бре туй майсторко....а....от Славянка - консервената фабрика ли.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...онез пера ти ги турих за чепарета да си прайш.... :lol: :lol: :lol:

...карагьоз мазен.... не да ма плагиатстваш тъй некадърно...... ч запали една лула и си измисли нещо свое.... :wink:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

А за твойто ЧЕПАРЕ Другарю Дурумов...или по-точно Агента "КЪСМЕТ" ...си наскупи перушинка от тази СНЕЖИНКА... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Вчера 'та даваха по телевизията кат'са целуваш с него Бате....

... преди да ми кажеш нещо обаче... иди си измий зъбите ... ууубавичко с четка .. а не само гаргара да ми правиш... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
да не ти е заседнал някой банан там...аааа :?:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Тоя ти е съгражданин...от Максуда...не бегай по тъча...че ще му се обадя да те изплющи йош веднаж... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

бат Милен Вучков и Ганчевата Васа
седнали на маса
и талавизията втаса

... аууу.... ало.... бите... плийззззззззззззззз

...ай отивам за риба... ши мина през Максуда за ем да се резна от някоя пантерка... може и кЪдем да ми даде :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Кажи Баба ТЕНКЮЮЮ...като минеш през Максуда...си вземи и един маргарин Калиакра...за смазка...че после може да не стигнеш пеш до БУНА УАН... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ми кат съм ти Омръзнал толкоз ни ми пиши, ве аланкольо.... ко си хабиш Черния тебешир :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да бе е е е...ша спра...съботата и неделята...сега си ми паднал...Алфонсио... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”