Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

За карагьоз...
Модератори: emo vasilev, alekst
Ей РИБАРИН в нашия блок има толкова свястни рибари...Живко"С лошото око" , Динко , Никито , Гошо Макадама и т.н. ...само ти се извъди "НАЙ-ОКАТИЯ"

LOCAL абе ние купуваме най-добрите чепарета за карагьоз от магазина в който работиш в момента...а си тръгнал нас да питаш...Викай Ванко...той всичко знае ... ще ти даде най правилния съвет ... а и някой нови мурафети и чалъми за морски риболов ще научиш...То ЗАНАЯТ СЕ КРАДЕ, НЕ СЕ УЧИ...

LOCAL абе ние купуваме най-добрите чепарета за карагьоз от магазина в който работиш в момента...а си тръгнал нас да питаш...Викай Ванко...той всичко знае ... ще ти даде най правилния съвет ... а и някой нови мурафети и чалъми за морски риболов ще научиш...То ЗАНАЯТ СЕ КРАДЕ, НЕ СЕ УЧИ...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
".......То ЗАНАЯТ СЕ КРАДял, НЕ СЕ УЧел....... изказа се тарикатски от трибуната КППто на Форума ... как тъй ши крадеш...веее....
...ама аз забравих .... то по щат ти идва ... после с годинките срастваш с това.... тъй лийййй, ве ...мискининоооо....
...ти от кого го открадна бре туй майсторко....а....от Славянка - консервената фабрика ли....
...онез пера ти ги турих за чепарета да си прайш....
...карагьоз мазен.... не да ма плагиатстваш тъй некадърно...... ч запали една лула и си измисли нещо свое....
...ама аз забравих .... то по щат ти идва ... после с годинките срастваш с това.... тъй лийййй, ве ...мискининоооо....

...ти от кого го открадна бре туй майсторко....а....от Славянка - консервената фабрика ли....

...онез пера ти ги турих за чепарета да си прайш....

...карагьоз мазен.... не да ма плагиатстваш тъй некадърно...... ч запали една лула и си измисли нещо свое....

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вчера 'та даваха по телевизията кат'са целуваш с него Бате....
... преди да ми кажеш нещо обаче... иди си измий зъбите ... ууубавичко с четка .. а не само гаргара да ми правиш...
да не ти е заседнал някой банан там...аааа
... преди да ми кажеш нещо обаче... иди си измий зъбите ... ууубавичко с четка .. а не само гаргара да ми правиш...

да не ти е заседнал някой банан там...аааа

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
бат Милен Вучков и Ганчевата Васа
седнали на маса
и талавизията втаса
... аууу.... ало.... бите... плийззззззззззззззз
...ай отивам за риба... ши мина през Максуда за ем да се резна от някоя пантерка... може и кЪдем да ми даде
седнали на маса
и талавизията втаса
... аууу.... ало.... бите... плийззззззззззззззз
...ай отивам за риба... ши мина през Максуда за ем да се резна от някоя пантерка... може и кЪдем да ми даде