ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от Emo-83 »

butnik написа:Емо,тук май се обърка с литъра,един литър е около 800гр.Поне испанския червей тежеше толкова,а той си потъваше доволно.
Opssssss....sorry :oops: Исках да кажа обратното,ама грешка,човешка.Мисля,че беше 700 и няколко грама. :wink: :evil: :roll:
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

IDA написа:Пинките(пиникс) са производна на зелената муха "гумнарка" и не отделят амоняк :idea: Белите червеи са производна на синята муха "месарка" и отделят амоняк, отделно дето са с много по къс цикъл на метаморфоза!!! :wink:
Това е интересно и не съм го знаел досега. Само, че изниква въпроса за тяхното изкуствено отглеждане. Не ми се вярва пинките да ги отглеждат върху гумна за да не отделят амоняк :idea: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

nasso написа:
IDA написа:Пинките(пиникс) са производна на зелената муха "гумнарка" и не отделят амоняк :idea: Белите червеи са производна на синята муха "месарка" и отделят амоняк, отделно дето са с много по къс цикъл на метаморфоза!!! :wink:
Това е интересно и не съм го знаел досега. Само, че изниква въпроса за тяхното изкуствено отглеждане. Не ми се вярва пинките да ги отглеждат върху гумна за да не отделят амоняк :idea: :lol:
Ако пинките не отделят амоняк,няма да миришат на нищо.Просто в тях винаги има повече трина,която ги подсушава и деянат на по-висока температура.
Изказвам истинска благодарност към клиентите,които ми се обаждат.Радвам се,че са доволни от качеството на червея,както и от цената му.Всичко правя с ваша помощ.....Благодаря и на търговците въвели своенвременно корекцията на цената.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Всичко е много добре в компа,но днеска си купих от Ахелой на цена от 50лв за кило.Няма откъде другаде да взема.Като искате да не се спеколира си направете фиксирана цена за продажба която да изисквате от магазините. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

snegk написа:.....Като искате да не се спеколира си направете фиксирана цена за продажба която да изисквате от магазините. :twisted:
Точно това исках да кажа и аз. Ти да им кажеш "Аз ви го правам за толкова, а вие ще го продавате за толкова". А не с 500 % надценка е***бахти алчните търговци.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

snegk написа:Като искате да не се спеколира си направете фиксирана цена за продажба която да изисквате от магазините. :twisted:
Има поне два закона, които не допускат това да стане по този начин :idea: :wink:
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Има един закон,ако не продава на цената която му кажа няма да му дам стоката :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

snegk написа:Има един закон,ако не продава на цената която му кажа няма да му дам стоката :wink:
А....дойдохме си точно на думата :smt023

п.п. има и закон: " ако подбие цените, производителите на червееи ще намалеят с един" :idea: :idea: :idea:
Изображение
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

kakvo e minimalnoto koli4estvo koeto moje da se pora4va za magazin i kakva e vazmojnosta za dostavka do dobri4

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!

Какво е минималното количество , което може да се поръча за магазин и каква е възможността за доставка до Добрич ?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

milen1234 написа:kakvo e minimalnoto koli4estvo koeto moje da se pora4va za magazin i kakva e vazmojnosta za dostavka do dobri4
Поне 3кг. да се поръчва от магазинчетата.За 10 дена на тази цена трябва да ги продадеш.Естественно,ако ги даваш и на грамаж,а не само в малки кутийки за кукичките.Доставката става по рейса и там си чакаш колета.После се изпращаш запис по пощата.Така работим с цяла България.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Колега Emo-83, при поръчка има ли значение, дали ще се поръчат тия 3 килограма за препродажба или за собствени нужди? Също възможно ли е изпращането им по еконт примерно и плащането с наложен платеж при тях /за удобство и улеснение/. В моят град не се продава на грамаж, но и едва ли повече от 4-5 души биха купували на грамаж. Другите и подхранка не хвърлят, отиват за риба с мисълта за тава с пържена риба. И все пак ще подметна на някои от магазинерите при следващо посещение. Успех с начинанието! Дано и вносителите на такъми започнат да разсъждават така.... :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Венелин Радушев написа:Колега Emo-83, при поръчка има ли значение, дали ще се поръчат тия 3 килограма за препродажба или за собствени нужди? Също възможно ли е изпращането им по еконт примерно и плащането с наложен платеж при тях /за удобство и улеснение/. В моят град не се продава на грамаж, но и едва ли повече от 4-5 души биха купували на грамаж. Другите и подхранка не хвърлят, отиват за риба с мисълта за тава с пържена риба. И все пак ще подметна на някои от магазинерите при следващо посещение. Успех с начинанието! Дано и вносителите на такъми започнат да разсъждават така.... :lol:
Работя само с търговци,но дори и за тях има значение поръчката да не е под 3кг.Транспорта не може да се осъществява по ЕКОНД и СПИДИ.Когато им ги изпратя те ги държат цяла нощ в скалада си.Там е топло и за червея е пагубно.На другия ден отново пътуват на топло и лятото ще стига до търговеца умрели.Иначе по този начин и за мен ще е голямо удобство.Вместо да се гонят разписания на рейсове за всеки клиент и град.В София ги карам на място с моя кола.

В момента търся сериозни хора за работа в градовете Плевен,Русе,Търново,Габрово,Варна,Бургас.Може да предате на търговци за това.А преди работех и със Силистра....така,че им предай.
Ето такива плакати видях вчера на витрината на Калоян.Много се зарадвах.Благодаря на всички за помоща ви.Интернет е голяма сила,приятелите и колегите също.
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

До всички,които четат или пишат в този форум.......Живея с жена ми от години.....Питах я мога ли да и угодя за всичко.Тя каза...НЕ,но се стараеш и това е важно.
Опитвам се да оправя този проблем(пазара на червеи),трупан с години.До вчера всички копуваха червеи на висока цена и не до там добро качество.....коментари нямаше.Днес,когато се боря за ниска цена и високо качество,някои хора се дразнят от това......ЗАЩО!!!??? Проблемите трупани с години не могат да се оправят нито за ден,нито за седмица.Важното е да се опитваме да ги решаваме заедно.Угодия на 100% няма да постигна.Но няма и да се откажа.Някои вече ме разбраха и подкрепиха.Благодаря ви.....продължаваме напред.
Резултатите са на лице.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Ако това се случи в цялата страна ще е много добре. А някой може ли да каже за Стара Загора дали има някаква промяна, че аз нямам време да проверя лично.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

бургаските мошенници пак мълЧат
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”