Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум

Скъса хипрон
Модератор: sapuna
Скъса хипрон
Колеги отивам аэ на един гьол... и фарлям 6 данни две с цяла линя хипрон на рибе да ловим костур.По едно време калве и вадим костур кам половинка, последван от още едно калване и сащата реба по раэмер.След около 20 мин. кълве пак една от вадиците с хипрона бех фарлил на умрел кубинец как эасичам усещам срещу мене яко сецане и много резко тръгване на рибата изсвири аванса и след 10 секунди вече немаше нищо.Е колкото и да беше голем костура дори 5 кила пак щеше да издаржи се пак хипрон основна линия.Знам че във водоема има голем сом минала год вадих 7 кила на монофилно влакно 0,35 ама това така да скаса хипрон досега не ми се беше случвало.Имали ли сте подобен случай!
-
- ще става разбирач
Re: Скъса хипрон
Не мога да разбера кефи ли те да говориш като дърт шоп или наистина ти е такъв изказа?asini написа:Колеги отивам аэ на един гьол... и фарлям 6 данни две с цяла линя хипрон на рибе да ловим костур.По едно време калве и вадим костур кам половинка, последван от още едно калване и сащата реба по раэмер.След около 20 мин. кълве пак една от вадиците с хипрона бех фарлил на умрел кубинец как эасичам усещам срещу мене яко сецане и много резко тръгване на рибата изсвири аванса и след 10 секунди вече немаше нищо.Е колкото и да беше голем костура дори 5 кила пак щеше да издаржи се пак хипрон основна линия.Знам че във водоема има голем сом минала год вадих 7 кила на монофилно влакно 0,35 ама това така да скаса хипрон досега не ми се беше случвало.Имали ли сте подобен случай!

Това беше намек че лажа! Знам че са 4, един в село Цацаровци, който го купи комшията един над него зад гората, един който се пални миналата година като копаха ваглища и другия платения на 8 лв на човек независимо от вадици и кво си хванеш ама там нема кой знае колко риба.Мисля че има 5-ти ама не сам сигурен. И не ме изкарвайте че лажа знам ги язовирчетата!