Скъса хипрон

Модератор: sapuna

Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Скъса хипрон

Мнение от asini »

Колеги отивам аэ на един гьол... и фарлям 6 данни две с цяла линя хипрон на рибе да ловим костур.По едно време калве и вадим костур кам половинка, последван от още едно калване и сащата реба по раэмер.След около 20 мин. кълве пак една от вадиците с хипрона бех фарлил на умрел кубинец как эасичам усещам срещу мене яко сецане и много резко тръгване на рибата изсвири аванса и след 10 секунди вече немаше нищо.Е колкото и да беше голем костура дори 5 кила пак щеше да издаржи се пак хипрон основна линия.Знам че във водоема има голем сом минала год вадих 7 кила на монофилно влакно 0,35 ама това така да скаса хипрон досега не ми се беше случвало.Имали ли сте подобен случай!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

колко дебел е хипрона и каква марка ? Предполагам че е Berkley(whipwash или Fireline) или Dynatron ? Кой язовир ? И горе долу кои са били най-големите риби за които си чул . Възможно е да се е престъргал на камък , на нещо остро...
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

На Barkley са най добрите Хипрони те се невероятно меки и здрави . Но много лесно се претъркват а има и друг вариант. Да си засякол щука . Има ли я в тоя гьол ?
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

това за щуката си го помислих ама нема текава риба, хипрона беше Барклей, гьолчето се намира в село Болшевик!
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

За кое гьолче говориш по точно? На най голямото отдавна има щука.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

HYPRON е модел плетено на ДАМ :wink: Няма начин да е на друга фирма!!!
Това ми прилича като как хората викат ФАДРОМА на товарача или КСЕРОКС на копирната машина :lol:
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
nazinio
новобранец
новобранец

Re: Скъса хипрон

Мнение от nazinio »

asini написа:Колеги отивам аэ на един гьол... и фарлям 6 данни две с цяла линя хипрон на рибе да ловим костур.По едно време калве и вадим костур кам половинка, последван от още едно калване и сащата реба по раэмер.След около 20 мин. кълве пак една от вадиците с хипрона бех фарлил на умрел кубинец как эасичам усещам срещу мене яко сецане и много резко тръгване на рибата изсвири аванса и след 10 секунди вече немаше нищо.Е колкото и да беше голем костура дори 5 кила пак щеше да издаржи се пак хипрон основна линия.Знам че във водоема има голем сом минала год вадих 7 кила на монофилно влакно 0,35 ама това така да скаса хипрон досега не ми се беше случвало.Имали ли сте подобен случай!
Не мога да разбера кефи ли те да говориш като дърт шоп или наистина ти е такъв изказа? :roll:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Ходя на най-малкото гьолче и сам убеден че там няма щука.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

За претъркване също няма начин защото дъното е ТИНЕСТО без камъни и различни там насипи чакъли!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Hypron е валкно на DAM, случвало ми се е да се разнищи точно при риболов на костур и на дребна щука и тогава се къса лесно, ако е имало миди също е възможно да се скъса, има ги и по тинести места.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Има една подробност-аванса беше стегнато нагласен доста по голямо костурче от половинка требе да е клавнало, защото тръгна толко резко че за няколко секунди беше размотало към 20 м!
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Колко гьола знаеш на Болшевик Асини???????
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Това беше намек че лажа! Знам че са 4, един в село Цацаровци, който го купи комшията един над него зад гората, един който се пални миналата година като копаха ваглища и другия платения на 8 лв на човек независимо от вадици и кво си хванеш ама там нема кой знае колко риба.Мисля че има 5-ти ама не сам сигурен. И не ме изкарвайте че лажа знам ги язовирчетата!
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Изобщо не съм си и помислил че лъжеш,просто попитах колко знаеш. :wink:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Не на мен просто на такъв намек ми заприлича, а вижте са да не започваме се караме за глупоти.До тук добре а по нататък?????????
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”