Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: руская рибалка 2.0
Мерси за подкрепатаMessi написа:Сайта се развива СУПЕР !!! Има доста пОлезна информация![]()
![]()
![]()

Без риболов няма любов !
Как точно и каде си продавате рибите ,защото прочетох целия форум + руския и пак не разбрах как се взимат повече пари !
Моля дайте съвет или линк за да прочета !
Благодаря
Благодаря

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ЦЪК до 22:00 тази вечер в директорията "как да направя" ще постна решението на твоя въпросsicbul написа:Как точно и каде си продавате рибите ,защото прочетох целия форум + руския и пак не разбрах как се взимат повече пари !
Благодаря

Без риболов няма любов !
- foest
- научил се да хвърля
Новите бази на руския форум вече никнат като гъби всеки ден
Камчатка,Кама,Остров Врангеля,Колыма и Таймыр са новите.Тъкмо днес разучавах вчерашните(първите 3) и днеска изникнали нови.Общо стават 34(като не броя Амазонка)
Утре няма да се учудя ако има новички. 

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Забравяш,че това не са отделни бази а са във ъпдейт за 2.5 който вече го има в Сайта! 

Без риболов няма любов !
- foest
- научил се да хвърля
Много добре знам че са ъпдейт 2.5.Даже за твое сведение са ъпдейт 2.5Final,защото преди него бяха само първите 3 бази нови и после направиха другите 2.ExTaZzY написа:Забравяш,че това не са отделни бази а са във ъпдейт за 2.5 който вече го има в Сайта!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еми ъпдейта 2.5Final е качен в сайта който го няма може да си го свалиfoest написа:Много добре знам че са ъпдейт 2.5.Даже за твое сведение са ъпдейт 2.5Final,защото преди него бяха само първите 3 бази нови и после направиха другите 2.ExTaZzY написа:Забравяш,че това не са отделни бази а са във ъпдейт за 2.5 който вече го има в Сайта!
П.П. сървара в които е качен днес прави маки проблеми и ако на някой му спре даунлоада да започне свалянето наново или тъй наречения реконект на Дл...

Без риболов няма любов !
Привет на всички. Утре излиза официалната версия на играта 2.0 и в най-скоро време всички сайтове ще преминат на нея(говоря за тези,които играят в турнирите на различните сайтове и тези които искат да играят онлайн,както и да пращат в статистиката хваната рекордна риба) Проблемът е,че новата версия е платена,струва 199,00 руб. или около 5,5$.Смешни пари разбира се,но не намерих начин да мога да ги платя, от банките ми отказват,защото сумата била много малка,а чрез електронно заплащане също не става, за SMS да не говорим. Разбира се,все някой ден,някой ще я пусне в торент тракер,но кой знае кога,а чувам ,че и защитите и ще бъдат на най-високо ниво.Същото се отнася и за ПИН кода,без него нищо не става,той пък трябва да се купува всеки месец и ще струва 50 руб. горе-долу 2.50 лв. Можеш да купиш максимум за три месеца наведнъж. Моля ,давайте идеи,утре на сайта Rus-fishsoft.ru ще излезе и информация за начините на плащане,ако някой намери такъв от БГ да сподели.
Тия скапани руснаци се насраха.Няма толково грозни риби !

Какви са тия гадини на лена дето са ги пуснали!?!

Какви са тия гадини на лена дето са ги пуснали!?!

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Последно промяна от LordAleks на Пет Мар 20, 2009 6:13 am, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- foest
- научил се да хвърля
Е да но това за плащането ще е ако искаш да играеш турнири с руснаците и други маниаци.Аз няма намерение да давам излишни пари за някаккъв тъп кодtrando58 написа:Привет на всички. Утре излиза официалната версия на играта 2.0 и в най-скоро време всички сайтове ще преминат на нея(говоря за тези,които играят в турнирите на различните сайтове и тези които искат да играят онлайн,както и да пращат в статистиката хваната рекордна риба) Проблемът е,че новата версия е платена,струва 199,00 руб. или около 5,5$.Смешни пари разбира се,но не намерих начин да мога да ги платя, от банките ми отказват,защото сумата била много малка,а чрез електронно заплащане също не става, за SMS да не говорим. Разбира се,все някой ден,някой ще я пусне в торент тракер,но кой знае кога,а чувам ,че и защитите и ще бъдат на най-високо ниво.Същото се отнася и за ПИН кода,без него нищо не става,той пък трябва да се купува всеки месец и ще струва 50 руб. горе-долу 2.50 лв. Можеш да купиш максимум за три месеца наведнъж. Моля ,давайте идеи,утре на сайта Rus-fishsoft.ru ще излезе и информация за начините на плащане,ако някой намери такъв от БГ да сподели.

И аз си мисля, че толкова зор за тоя код не си струва 
Messi 3.Fish - описваш на Бг (Само това, което е на руски)
2. FishDesc - Превеждаш (или проявяваш творчество
) на Бг
1. В папка текст сменяш от Russian na Bulgarian (разбира се трябва ти Бг текст)

Messi 3.Fish - описваш на Бг (Само това, което е на руски)
2. FishDesc - Превеждаш (или проявяваш творчество

1. В папка текст сменяш от Russian na Bulgarian (разбира се трябва ти Бг текст)