руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от ExTaZzY »

Messi написа:Сайта се развива СУПЕР !!! Има доста пОлезна информация :idea: :idea: :D :D
Мерси за подкрепата 8)
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

:D
Изображение
sicbul
новобранец
новобранец

Мнение от sicbul »

Как точно и каде си продавате рибите ,защото прочетох целия форум + руския и пак не разбрах как се взимат повече пари !
Моля дайте съвет или линк за да прочета !
Благодаря 8)
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

sicbul написа:Как точно и каде си продавате рибите ,защото прочетох целия форум + руския и пак не разбрах как се взимат повече пари !
Моля дайте съвет или линк за да прочета !
Благодаря 8)
ЦЪК до 22:00 тази вечер в директорията "как да направя" ще постна решението на твоя въпрос :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Новите бази на руския форум вече никнат като гъби всеки ден :mrgreen: Камчатка,Кама,Остров Врангеля,Колыма и Таймыр са новите.Тъкмо днес разучавах вчерашните(първите 3) и днеска изникнали нови.Общо стават 34(като не броя Амазонка) :shock: Утре няма да се учудя ако има новички. :smt066
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Забравяш,че това не са отделни бази а са във ъпдейт за 2.5 който вече го има в Сайта! 8)
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

ExTaZzY написа:Забравяш,че това не са отделни бази а са във ъпдейт за 2.5 който вече го има в Сайта! 8)
Много добре знам че са ъпдейт 2.5.Даже за твое сведение са ъпдейт 2.5Final,защото преди него бяха само първите 3 бази нови и после направиха другите 2.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

foest написа:
ExTaZzY написа:Забравяш,че това не са отделни бази а са във ъпдейт за 2.5 който вече го има в Сайта! 8)
Много добре знам че са ъпдейт 2.5.Даже за твое сведение са ъпдейт 2.5Final,защото преди него бяха само първите 3 бази нови и после направиха другите 2.
еми ъпдейта 2.5Final е качен в сайта който го няма може да си го свали
П.П. сървара в които е качен днес прави маки проблеми и ако на някой му спре даунлоада да започне свалянето наново или тъй наречения реконект на Дл...
Изображение
Без риболов няма любов !
trando58
новобранец
новобранец

Мнение от trando58 »

Привет на всички. Утре излиза официалната версия на играта 2.0 и в най-скоро време всички сайтове ще преминат на нея(говоря за тези,които играят в турнирите на различните сайтове и тези които искат да играят онлайн,както и да пращат в статистиката хваната рекордна риба) Проблемът е,че новата версия е платена,струва 199,00 руб. или около 5,5$.Смешни пари разбира се,но не намерих начин да мога да ги платя, от банките ми отказват,защото сумата била много малка,а чрез електронно заплащане също не става, за SMS да не говорим. Разбира се,все някой ден,някой ще я пусне в торент тракер,но кой знае кога,а чувам ,че и защитите и ще бъдат на най-високо ниво.Същото се отнася и за ПИН кода,без него нищо не става,той пък трябва да се купува всеки месец и ще струва 50 руб. горе-долу 2.50 лв. Можеш да купиш максимум за три месеца наведнъж. Моля ,давайте идеи,утре на сайта Rus-fishsoft.ru ще излезе и информация за начините на плащане,ако някой намери такъв от БГ да сподели.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Тия скапани руснаци се насраха.Няма толково грозни риби !
Изображение Изображение Изображение
Какви са тия гадини на лена дето са ги пуснали!?! :D
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

LordAleks написа:Тия скапани руснаци се насраха.Няма толково грозни риби !
Изображение Изображение Изображение
Какви са тия гадини на лена дето са ги пуснали!?! :D
За разнообразие на риболовеца бе Лорде :lol: :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Гледай го пък това :D Изображение Изображение
Момчета, дайте някоя снимка на Бобър
Последно промяна от LordAleks на Пет Мар 20, 2009 6:13 am, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

trando58 написа:Привет на всички. Утре излиза официалната версия на играта 2.0 и в най-скоро време всички сайтове ще преминат на нея(говоря за тези,които играят в турнирите на различните сайтове и тези които искат да играят онлайн,както и да пращат в статистиката хваната рекордна риба) Проблемът е,че новата версия е платена,струва 199,00 руб. или около 5,5$.Смешни пари разбира се,но не намерих начин да мога да ги платя, от банките ми отказват,защото сумата била много малка,а чрез електронно заплащане също не става, за SMS да не говорим. Разбира се,все някой ден,някой ще я пусне в торент тракер,но кой знае кога,а чувам ,че и защитите и ще бъдат на най-високо ниво.Същото се отнася и за ПИН кода,без него нищо не става,той пък трябва да се купува всеки месец и ще струва 50 руб. горе-долу 2.50 лв. Можеш да купиш максимум за три месеца наведнъж. Моля ,давайте идеи,утре на сайта Rus-fishsoft.ru ще излезе и информация за начините на плащане,ако някой намери такъв от БГ да сподели.
Е да но това за плащането ще е ако искаш да играеш турнири с руснаците и други маниаци.Аз няма намерение да давам излишни пари за някаккъв тъп код :axe:
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

И аз си мисля, че толкова зор за тоя код не си струва :?
Messi 3.Fish - описваш на Бг (Само това, което е на руски)
2. FishDesc - Превеждаш (или проявяваш творчество :D ) на Бг
1. В папка текст сменяш от Russian na Bulgarian (разбира се трябва ти Бг текст)
Изображение
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

На мене fish ми ги даа некфи яроглифи ... квадратчета чертички ...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”