Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Не излизат снимките
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Не излизат снимките
Замислял ли си се защо обаче?Бат Мирче-5кила написа:...от доста време сайтьт е заприличал на нещо като малка м/уособна воина,кьдето вече има ясно обособени групички,ПОДгрупички и пр образования...

Ако смяташ,че галерията е препълнена и моите 999 снимки са причина-търкам ги до една!Бат Мирче-5кила написа:...ако вземе та се сьбере броя на снимките,модераторски спрямо снимките ЛЮБИТЕЛСКИ процента е видимо ясен на всички
Така е,никой не е длъжен да го прави!Бат Мирче-5кила написа:...кьв ми кефа да взема да ида на излет,да направя супер снимки по вьпроса,трьпнещ да се вьрна-с едната надежда да зарадвам заети хора с мойте(и нечии други)приключения и тепьрва да фана да качвам в снимка.бг и после да прикачвам и да се занимавам с глупости спрямо сайта сума ти време?хм?тежка физическа РАБОТА,а и неблагодарна при това...
В заключение-изобщо не разбрах на къде биеш?!?!

Реално погледнато:
-има ли смисъл от тази тема,след като колегата можеше с едно лично да се светне по въпроса!
-колко още теми за снимки,галерии,проблеми и т.н. ще се пуснат?Търсачката все още работи!
-научете се да разграничавате администратор и собственик от модератор!
Ей,оспамихте ми темата,бре!Аз моля за помощ,МП ми помогна,а след това- някакви философии по тема "Що е то форум и има ли почва той у нас"
.Моля да отворите нова тема и там да разисквате този въпрос!А по темата-установих,че като се отвори една от неотворените снимки в някоя тема,останалите също се отварят -вече сами.Защо е така-не знам.Може би зависи от от компа и доставчика,казва ли ти някой?

Да свършва тая скапана зима ,щото не мога да си промием снимките 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Ами влез в тъмната стаичка и пусни червената ламба 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
замислял сьм сеsapuna написа: Замислял ли си се защо обаче?![]()
Ако смяташ,че галерията е препълнена и моите 999 снимки са причина-търкам ги до една!
Така е,никой не е длъжен да го прави
В заключение-изобщо не разбрах на къде биеш?!?!

бия натам,че от най демократичния и интересен форум,напоследьк се превьрна в неква междуособица,мерене на пишки и почти като евтино телевизионно предаване-у "тех ножа,у тех и хлеба"

честита пролет и наслука

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".