Не излизат снимките

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Не излизат снимките

Мнение от sapuna »

Бат Мирче-5кила написа:...от доста време сайтьт е заприличал на нещо като малка м/уособна воина,кьдето вече има ясно обособени групички,ПОДгрупички и пр образования...
Замислял ли си се защо обаче? :wink:

Бат Мирче-5кила написа:...ако вземе та се сьбере броя на снимките,модераторски спрямо снимките ЛЮБИТЕЛСКИ процента е видимо ясен на всички ;)
Ако смяташ,че галерията е препълнена и моите 999 снимки са причина-търкам ги до една!

Бат Мирче-5кила написа:...кьв ми кефа да взема да ида на излет,да направя супер снимки по вьпроса,трьпнещ да се вьрна-с едната надежда да зарадвам заети хора с мойте(и нечии други)приключения и тепьрва да фана да качвам в снимка.бг и после да прикачвам и да се занимавам с глупости спрямо сайта сума ти време?хм?тежка физическа РАБОТА,а и неблагодарна при това ;) ...
Така е,никой не е длъжен да го прави!

В заключение-изобщо не разбрах на къде биеш?!?! :roll:
Реално погледнато:
-има ли смисъл от тази тема,след като колегата можеше с едно лично да се светне по въпроса!
-колко още теми за снимки,галерии,проблеми и т.н. ще се пуснат?Търсачката все още работи!
-научете се да разграничавате администратор и собственик от модератор!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lu40
новобранец
новобранец

Мнение от lu40 »

Ей,оспамихте ми темата,бре!Аз моля за помощ,МП ми помогна,а след това- някакви философии по тема "Що е то форум и има ли почва той у нас" :evil: .Моля да отворите нова тема и там да разисквате този въпрос!А по темата-установих,че като се отвори една от неотворените снимки в някоя тема,останалите също се отварят -вече сами.Защо е така-не знам.Може би зависи от от компа и доставчика,казва ли ти някой?
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Да свършва тая скапана зима ,щото не мога да си промием снимките :smt012
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
lu40
новобранец
новобранец

Мнение от lu40 »

Ами влез в тъмната стаичка и пусни червената ламба :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

sapuna написа: Замислял ли си се защо обаче? :wink:
Ако смяташ,че галерията е препълнена и моите 999 снимки са причина-търкам ги до една!
Така е,никой не е длъжен да го прави

В заключение-изобщо не разбрах на къде биеш?!?!
замислял сьм се :)заключенията ми по вьпроса обаче не са от значение :wink: не смятам нищо лично относно чиято и да било галерия,оценявам труда ти и те подкрепям.отлично го знаеш ;)в заключение сьм разочарован,че ме питаш,наборе,нькьде бия и поради това ще кажа конкретно накьде бия:
бия натам,че от най демократичния и интересен форум,напоследьк се превьрна в неква междуособица,мерене на пишки и почти като евтино телевизионно предаване-у "тех ножа,у тех и хлеба" ;) и то с доста МИЛИЦИОНИЗИРАН привкус.вьв всеки форум си има -снимки МАКС брой-никьде няма или БОЛ или НИЕНТЕ ;)всьщност доста хора спряха да пишат и участват изобщо и то по тази причина. форума се првьрна в странен хибрид м/у толерантност и тоталитаризьм :shock: не казвам,че слободията е нормална,просто бия натам,че и прекаленото ограничение СЬЩО не е нормално.за който не ме разбира-да гледа филма(а още по добре-да прочете книгата) 1984 :D :D или още по добре-"фермата на животните",кьдето "всички са равни,но някои са по-равни от другите" :) :) :)винаги и навсякьде си е било така,но някак си парадирането с което води до неразбирателства ;)
честита пролет и наслука ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”