Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За шаран-Великотърновско
Модератор: sapuna
- Иван Пандъков
- новобранец
За шаран-Великотърновско
Някой може ли да даде информация за язовирите в региона на Горна Оряховица и Велико Търново и на кои изкача шаран.
- sashito
- ще става разбирач
за 4ифлика
колега знаесх ли как се запла6та на това язовир4е до 4ифлика и какжо то4но се обайда аз бях до4ул некжи цени ама незнам дали са верни
- sashito
- ще става разбирач
задобри дял
колега даи малко поже4е инфо за язожиря добри дял какжа риба се обажда по рано има6е много 6аран ама тои се пла6та6е по 3лв на килограм
v
това язовира до пътя за Варна ли е??miki_sos написа:на язовира ДОБРИ ДЯЛ. 3 лв. на пръ4ка. на малка рибка от язовира
- sashito
- ще става разбирач
за добри дял
да язовира които е до пътя от дясната странаж посока варна,тожа е за добридял,а този другиа язовир съ6то е от дясно на пътя,посока варнаи е малко след търново,ако знае някои поже4е инфо за джата да пи6е,днес има6е дже коли на този след търново макар 4е вале6е ама не знам какво ложят аиде даваите инфо колеги,наслука!!!!!!!
- sashito
- ще става разбирач
за язовира
не колега не съм спирал да проверявам за таксите как са 6тот бях с у4ебната кола и само минахме за барзо ,постоянно минаваме от там и всеки път има по няколко коли ама незнам дали вадят не6то аиде ако се 4уе не6то пи6и,и ако може6 да ми даде6 савет каде да отида покраи горна и търново за риба 6те съм ти благодарен
- sashito
- ще става разбирач
за риба
колега утре къде 6те ходи6 за риба ,на тожа иазовир4е до търново или?аз съм се нагласил да отида на долна оряхожица или на янтра или има едни блата до корекциататам съм хва6тал по рано доста каракуди ама 6а видя утре как 6те е,6е пи6а като се върна,4ух за добридялскиа язовир 4е се пла6та 3лв на пра4ка и излизала доста каракуда и6аран ама колко е вярно ???,утре 6те разбера със сигурност за добри дялскиа язовир и 6е пи6а,аиде наслука на вси4ки!!!!!
Re: за риба
Абе кажете къде се намира този язовир до Долна Оряховица? Само знам че е платенsashito написа:колега утре къде 6те ходи6 за риба ,на тожа иазовир4е до търново или?аз съм се нагласил да отида на долна оряхожица или на янтра или има едни блата до корекциататам съм хва6тал по рано доста каракуди ама 6а видя утре как 6те е,6е пи6а като се върна,4ух за добридялскиа язовир 4е се пла6та 3лв на пра4ка и излизала доста каракуда и6аран ама колко е вярно ???,утре 6те разбера със сигурност за добри дялскиа язовир и 6е пи6а,аиде наслука на вси4ки!!!!!
- sashito
- ще става разбирач
за язовира до долна
колега този язовир дет говори6 за него се намира между долна и драганово,по посока драганово от дясната страна,то има табели-към язовира,има6 около 2 км 4ерен път и си там,не6та да те разобеждавам да ходи6 там ама миналата година ходих там и излизат много дребни каракуди,има и 6аран ама миналата година бяха около 200-300грама,сега незнам изоб6то ни6то за него как се пла6та дали излиза не6то не мога да ти кажа.аз ходих днес сутринта до долна до реката има едни блата и излиза6е само дребна каракуда и стоях до 11 4аса сгънах въдиците,мисля в понеделник да отида на добридял да вия как е уж го хвалят пък 6а видя колко е вярно,ако 4уете и вие не6то за там пи6ете,и наслука!!!