За шаран-Великотърновско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Иван Пандъков
новобранец
новобранец

За шаран-Великотърновско

Мнение от Иван Пандъков »

Някой може ли да даде информация за язовирите в региона на Горна Оряховица и Велико Търново и на кои изкача шаран.
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

язовирчето до село малък Чифлик - платено!!
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

Мнение от miki_sos »

на язовира ДОБРИ ДЯЛ. 3 лв. на пръ4ка. на малка рибка от язовира
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за 4ифлика

Мнение от sashito »

колега знаесх ли как се запла6та на това язовир4е до 4ифлика и какжо то4но се обайда аз бях до4ул некжи цени ама незнам дали са верни
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

задобри дял

Мнение от sashito »

колега даи малко поже4е инфо за язожиря добри дял какжа риба се обажда по рано има6е много 6аран ама тои се пла6та6е по 3лв на килограм
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

на това язовирче миналата година се плащаше само рибата 3 лв шаран и каракуда
Аватар
olpi
новобранец
новобранец

v

Мнение от olpi »

miki_sos написа:на язовира ДОБРИ ДЯЛ. 3 лв. на пръ4ка. на малка рибка от язовира
това язовира до пътя за Варна ли е??
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за добри дял

Мнение от sashito »

да язовира които е до пътя от дясната странаж посока варна,тожа е за добридял,а този другиа язовир съ6то е от дясно на пътя,посока варнаи е малко след търново,ако знае някои поже4е инфо за джата да пи6е,днес има6е дже коли на този след търново макар 4е вале6е ама не знам какво ложят аиде даваите инфо колеги,наслука!!!!!!!
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

а питал ли си дали има такса или е като преди квот си фанеш си го плащаш
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за язовира

Мнение от sashito »

не колега не съм спирал да проверявам за таксите как са 6тот бях с у4ебната кола и само минахме за барзо ,постоянно минаваме от там и всеки път има по няколко коли ама незнам дали вадят не6то аиде ако се 4уе не6то пи6и,и ако може6 да ми даде6 савет каде да отида покраи горна и търново за риба 6те съм ти благодарен
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

в събота ако не съм на жребчево ми се иска да отскоча до там стига да не вали
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за риба

Мнение от sashito »

колега утре къде 6те ходи6 за риба ,на тожа иазовир4е до търново или?аз съм се нагласил да отида на долна оряхожица или на янтра или има едни блата до корекциататам съм хва6тал по рано доста каракуди ама 6а видя утре как 6те е,6е пи6а като се върна,4ух за добридялскиа язовир 4е се пла6та 3лв на пра4ка и излизала доста каракуда и6аран ама колко е вярно ???,утре 6те разбера със сигурност за добри дялскиа язовир и 6е пи6а,аиде наслука на вси4ки!!!!!
Аватар
olpi
новобранец
новобранец

Re: за риба

Мнение от olpi »

sashito написа:колега утре къде 6те ходи6 за риба ,на тожа иазовир4е до търново или?аз съм се нагласил да отида на долна оряхожица или на янтра или има едни блата до корекциататам съм хва6тал по рано доста каракуди ама 6а видя утре как 6те е,6е пи6а като се върна,4ух за добридялскиа язовир 4е се пла6та 3лв на пра4ка и излизала доста каракуда и6аран ама колко е вярно ???,утре 6те разбера със сигурност за добри дялскиа язовир и 6е пи6а,аиде наслука на вси4ки!!!!!
Абе кажете къде се намира този язовир до Долна Оряховица? Само знам че е платен
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

сега тъкмо се прибирам от реката. Тъй като останах сам да ходя за риба реших да отида на Янтра точно до Южния пътен възел. Като цяло слаб ден тъй като излизаше само дребосък на директен. коремите им бяха като футболна топка от хайвер затова и ги пуснах а и те не бяха много около 60 70.
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

за язовира до долна

Мнение от sashito »

колега този язовир дет говори6 за него се намира между долна и драганово,по посока драганово от дясната страна,то има табели-към язовира,има6 около 2 км 4ерен път и си там,не6та да те разобеждавам да ходи6 там ама миналата година ходих там и излизат много дребни каракуди,има и 6аран ама миналата година бяха около 200-300грама,сега незнам изоб6то ни6то за него как се пла6та дали излиза не6то не мога да ти кажа.аз ходих днес сутринта до долна до реката има едни блата и излиза6е само дребна каракуда и стоях до 11 4аса сгънах въдиците,мисля в понеделник да отида на добридял да вия как е уж го хвалят пък 6а видя колко е вярно,ако 4уете и вие не6то за там пи6ете,и наслука!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”