Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

питане за язовир ТИЧА
Модератор: sapuna
- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
питане за язовир ТИЧА
Здравеите. някои може ли да ми каже. къде излиза шаран на язовир ТИЧА. 

-
- сериозен играч
- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
Бях там преди два дена.на плувка излиза червеноперка,бабушка,таранка и прилични платики.по моия преценка платиката повече взема на жито и на по фин монтаж повод 0.10 или0.12 а червеноперката по едра излиза на млична царевица.вечерта хвърлих за хишник,но нищо
.Но аз по принцип съм фен на дъният риболов заради това се интересувах за бате шаро каде излиза.но уви
никои не казва.преди четри години бяха зарибявали с шаран и на плувка излиза ха около кило шаранчета,нокато порасна влезе в дълбокото и се питам къде сега този шаран.Сигорно браконерите са го изликували
.просто на този язовир всики си прави какво то си изка мрежи,герими,облесарки какво то си помислиш има.просто никои неможе да ме обеди,че тези които отговарят за тези неща неса комбина с браконерите,но и тяхното време ще доиде

-
- сериозен играч
- AMUR4ETO
- научил се да хвърля
Бях на село Маломир. там мислих да го търся на едно плитко място в заливчето на маломирската река ,но има много хора и се отказах. а за село Ловец доколкото те разбрах излизал шаран през юни месец.но къде по точно в залива на ловец до моста в плиткото или някаде другаде в по дълбокото.мерси за информацията
-
- сериозен играч
като застанеш с/у водата и селото ти е в гръб.....в ляво даваше...не в дясно към залива ! към дълбокото...не го търси на дълбочини под 4м...топло е и е долу....само нощем се раздвижва по смело...а и септември си му е месеца....август е само предвестник на сериозния улов
Господ може всичко чада мой !
Re: питане за язовир ТИЧА
Някои може ли да каже дали в началота на юни кълве шарана на язовир тича !!!!!
- carpsliven2
- сериозен играч
Според мен е малко рано още .. освен някой унгарец да се е размърдал на някой плиткаж.
Ако си решил да търсиш шаран , намери доста плитко и спокойно местенце.. храни малко с кюспяни гранули и заложи на две царевички с миризма на мида , вердевас или кръв от черви..
Ако си решил да търсиш шаран , намери доста плитко и спокойно местенце.. храни малко с кюспяни гранули и заложи на две царевички с миризма на мида , вердевас или кръв от черви..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Благодария ти за съвета като отида ште ти кажа дали се е размърдал шарко , или още е рано за този риболов !!!
Здравейте, някой може ли да каже дали кълве амура или шарана на язовир Тича , и каде да го търся по това време на годината , и на каква стръв?
Благодаря предварително !!!
Благодаря предварително !!!