питане за язовир ТИЧА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

питане за язовир ТИЧА

Мнение от AMUR4ETO »

Здравеите. някои може ли да ми каже. къде излиза шаран на язовир ТИЧА. :smt117
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

маи въпросчето е трудно.а според мен много трудно излиза шаран на яз ТИЧА :wink: :wink: :wink:
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

по-скоро никой от форума не е ходил скоро там за това нямаш отговор
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

И ние мислим да ходим там с преспиване, събота и неделя, ама нямаме още никакво инфо за сега :roll:
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

Бях там преди два дена.на плувка излиза червеноперка,бабушка,таранка и прилични платики.по моия преценка платиката повече взема на жито и на по фин монтаж повод 0.10 или0.12 а червеноперката по едра излиза на млична царевица.вечерта хвърлих за хишник,но нищо :cry: .Но аз по принцип съм фен на дъният риболов заради това се интересувах за бате шаро каде излиза.но уви :cry: никои не казва.преди четри години бяха зарибявали с шаран и на плувка излиза ха около кило шаранчета,нокато порасна влезе в дълбокото и се питам къде сега този шаран.Сигорно браконерите са го изликували :evil: :evil: .просто на този язовир всики си прави какво то си изка мрежи,герими,облесарки какво то си помислиш има.просто никои неможе да ме обеди,че тези които отговарят за тези неща неса комбина с браконерите,но и тяхното време ще доиде :twisted: :evil: :twisted: :smt071 :smt068 :smt067 :smt066
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

къде беше на Тича.....пробва ли на село Ловец ? там даваше юни а за сега .. :roll: ...шарко през септември го гони
Господ може всичко чада мой !
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

Бях на село Маломир. там мислих да го търся на едно плитко място в заливчето на маломирската река ,но има много хора и се отказах. а за село Ловец доколкото те разбрах излизал шаран през юни месец.но къде по точно в залива на ловец до моста в плиткото или някаде другаде в по дълбокото.мерси за информацията
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

като застанеш с/у водата и селото ти е в гръб.....в ляво даваше...не в дясно към залива ! към дълбокото...не го търси на дълбочини под 4м...топло е и е долу....само нощем се раздвижва по смело...а и септември си му е месеца....август е само предвестник на сериозния улов
Господ може всичко чада мой !
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

Това означава ли ,че трябва да премина през селото или трябва да премина покраи залива да стигна боровата горичка и от там на дясно и ще излезна срещо маломир. :oops:
tisho75
новобранец
новобранец

Re: питане за язовир ТИЧА

Мнение от tisho75 »

Някои може ли да каже дали в началота на юни кълве шарана на язовир тича !!!!!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Според мен е малко рано още .. освен някой унгарец да се е размърдал на някой плиткаж.
Ако си решил да търсиш шаран , намери доста плитко и спокойно местенце.. храни малко с кюспяни гранули и заложи на две царевички с миризма на мида , вердевас или кръв от черви..
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
tisho75
новобранец
новобранец

Мнение от tisho75 »

Благодария ти за съвета като отида ште ти кажа дали се е размърдал шарко , или още е рано за този риболов !!!
tisho75
новобранец
новобранец

Мнение от tisho75 »

Здравейте, някой може ли да каже дали кълве амура или шарана на язовир Тича , и каде да го търся по това време на годината , и на каква стръв?
Благодаря предварително !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”