Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ ОКОЛО ВАРНЕНСКО
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да 5 лева е ама това за риболовния билет миналия ноември не беше в сила сега незнам как е !irsh написа:На Круша колега е 5лв. на човек. Ако имаш риболовен билет е 3лв.
Междодругото на един приятел вуйчо му е държал 8 язовира от ПОДА но вече не са негови и се познава и с другия собственик и от него разбрах че бил зарибен ама дали е вярно ? А догодина на 1ви април на това мое приятелче баща му ще взима всичките 16 язовира на концесия за 20 години а баща му има доста добри планове за язовиритено няма да говоря сега

За бракониерите само слънчаци
!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Еми що да не ги вземе,та за 1 язовир се плаща средно 300-800 лева на година(зависи колко е голям).Тея пари се избиват само от такси за риболов за 2-3 месеца,отделно приходи от продажба на риба...И аз искам да си взема някое язовирче-да си ходя само аз за риба,мъничко-за 300-400 лв.на година -само дето нямам връзки и не съм в България 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Зарибяването ще ти излезе солено а като дойдат бракониерите а те ще дойдат ще ти излезе ОЩЕ ПО-СОЛЕНО !
Това е лошото на цялото мироприятие
!
Има смисъл ако си вземеш хував язовир 50-100 дка някаде да го заградиш с ограда поне и да има 1-2ма човека охрана денонощни които да не спат ами да са съвестни да го зарибиш доста добре с мирна и хищна риба да направиш паркинг там една механа и да вземаш по 10 лева на човек до 5 пръчки примерно отначало ще си на загуба но като видят хората че наистина има много риба ще почнеш да си изкарваш парите! За мене инвестицията си заслужава обаче за едно такова нещо ти трябват над 20 000 лева отсякаде ! Също е много важно да направиш пътя до язовира добър понеже примерно до ПОДА пътя е прекрасен обаче като дойде тази 3 километрова отбивка в която баща ми спука картер на Ситроен Берлинго и се отказваш да ходиш там освен ако не си с ХАМЪР
!

Това е лошото на цялото мироприятие

Има смисъл ако си вземеш хував язовир 50-100 дка някаде да го заградиш с ограда поне и да има 1-2ма човека охрана денонощни които да не спат ами да са съвестни да го зарибиш доста добре с мирна и хищна риба да направиш паркинг там една механа и да вземаш по 10 лева на човек до 5 пръчки примерно отначало ще си на загуба но като видят хората че наистина има много риба ще почнеш да си изкарваш парите! За мене инвестицията си заслужава обаче за едно такова нещо ти трябват над 20 000 лева отсякаде ! Също е много важно да направиш пътя до язовира добър понеже примерно до ПОДА пътя е прекрасен обаче като дойде тази 3 километрова отбивка в която баща ми спука картер на Ситроен Берлинго и се отказваш да ходиш там освен ако не си с ХАМЪР

За бракониерите само слънчаци
!

- Stanimir17
- сериозен играч
- Stanimir17
- сериозен играч
- Fishing_Fan
- разбира нещата
- radoadvokat
- ще става разбирач