национална среща 5

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: национална среща 5

Мнение от Ivak »

Киро не пия никакъв алкохол в момента защото вися по болници и работя на две работи, КАПИШ :!:
Брутализъм било, че псувам. Съгласен съм.
Елате на моето моясто тогава. Опитвам се да напраправя някаква анкета с поне две места за да има някакъв избор ей така заради принципа. И какво става почват да ме хранят почитателите на Езерово, включае и модераторите.
Ако напиша, че решено да се ходи на Езерово без анкета, знаете ли колко ЛС-та ще получа с псувни за какъв се мисля да решавам вместо хората.
Като се опитвам да ви накарам да направим анкета ми се присмивате. Ако направя анкета с произволно избрани от мен свободни по време на забраната водоеми в Централна България. Ще се получи същото както при гласуването за есенната среща.

И така. Имам си Огромни проблеми и в момента давам всичко от себе си за да ви направя що годе някакви анкети и организация. Ама явно не става.

Това ми е последния пост в Срещи и Купони с изключение на темите, които ще пускам за Софийските срещи :!:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

За мен дилемата, точно преди една минута - отпадна. Приятно прекарване и успех в хобито!!!

п.п. това не е свързано с тази тема или постовете в нея!
Изображение
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Ivak написа: Елате на моето моясто тогава. :
Ти кролко крачола имаш? Мести го в другия и нещата ще вървят по-лесно.
А време има. И за предложения и за анкета. И на 1 май да стане ясен избора, пак ще се съберем. Още повече че изборът е ясен, само за демокрацията си трябва и анкета. Още повече че хората ще са почти същите, а на тях не им трябва много умуване. Другите само внасят разнообразие в полемиката.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Нещо го бутаме към развалия :roll: ..............дано не съм прав :|
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

bkd написа:Нещо го бутаме към развалия :roll: ..............дано не съм прав :|
Еееее де! Боби , за разваляне неможе да се говори .......
То че ще има среща . ще има , и къде ще е , то се знае вече , само незнам за какво се дига сичката тая пушилка и защо се трошат тея нерви ........ с нервосване нищо няма да се постигне , затова ...давайте по-споко и сичко ще е 6+
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

GODzillata написа: ...... и тогава започнаха извращенията!!!

Кире, Кире , до колкото си спомням май всичко почна от теб :cry: не се спря и на многократните забележки от колегите и мен :oops: :cry:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Митев написа:
GODzillata написа: ...... и тогава започнаха извращенията!!!

Кире, Кире , до колкото си спомням май всичко почна от теб :cry: не се спря и на многократните забележки от колегите и мен :oops: :cry:
МитеФ, МитеФ, приятелю, жалко, че няма да те видя на НС-то, но пък може би август на морето... :?
За мен дилемата отпадна именно от оня пост на Ивака.

К'во е почнало от мен? :shock: Това, че не скандирам "Езерово" заедно със софийско-пловдивската клика ли? :roll:
Други предложения не може да има, а? Пак акцентирам - предложения!!! - не налагане...така или иначе нали ще има анкета? Няк'во тъпо би било да е нещо от сорта - Къде да се проведе НС-5? Отговори: 1. Езерово, 2. Езерово и 3. Езерово.
Хайде, гласувайте и нека Езерово спИчели като бай Тошо навремето - с 99,99%
...и весело изкарване!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Само да поясня ".... и тогава започнаха извращенията ми е подпис" и е част от виц :lol: :lol: :lol: :lol:

Хоп в другия крачол, ай сега Ивака ще е виновен за неприсъствието на колеги на срещата. Нали заради демокрацията искам да има и други предложения, нали защитавам твоята гледна точка Киро. Кво ме храниш :lol: :lol:
Боби какви ги приказваш, за какво разваляне говориш :roll:

Извинявам се, че не спазих обещанието си да не пиша, но смятам пояснението за подписа ми за нужно.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ивак,най-добре ще е да пуснеш една анкета между Езерово и Крапец та да се реши нормално,както му е реда.Докато мястото официално не се реши чрез гласуване,винаги ще има недоволни.
TICA FAN
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ivak написа:Нали заради демокрацията искам да има и други предложения, нали защитавам твоята гледна точка Киро.
Нещата взаимно се изключват:
Ivak написа:Ако няма други предложения се решава Езерово, които не му изнася да си ебава путката майна :lol:
Цитирането на подписа ти беше само за онагледяване на горното.

Дори и спонтанно да си се изцепил, мина доста време и не виждам някакво разкаяние или извинение от теб към хората, по чиито адрес е било отправено.

Както и да е...
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Киро стига сте се заяждали взаймно ... Нали вече я има анкетата ... ? Какво повече .?
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Тая среща я пропускам...Яка финансова кризаааа. Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Кире, имаш над двайсет поста в тази тема и все нещо се запъваш и недоволстваш!
При наличието на опция Езерово, мисля, че всякакви други варианти се неприемливи, и е абсолютно излишно въобще да коментираме други водоеми!!!!
За Дунав съм много ЗА, но в друго време на годината, и със сигурност, ще ти се изръсим сумати маймуни на една мини НС на Арчар, тъ да тъ видим, какво ще ни правиш тогава! :lol: 8)
Хайде вече да спрем с това безмислено заяждане относно избора на водоем, важно е всички да се съберем, запознаем, доопознаем и да си тръгнем с чувство, че пак ще искаме да сме задно!
Не забравяйте колеги, че много хора не са идвали на нито една НС и тези дразги никак не ги стимулира да присъстват!
Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Jechev написа:Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
Аз съм съдията ..... Смисъл за сустезанието става въпрос ... Ще кажа и защо ще съм съдия ... Защото ми е жал да ви изловя рибата ..... :lol: :lol: :lol: Базикам се ..... :D
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

eminem94 написа:
Jechev написа:Мислете върху това, кой какво ще носи, кой кого ще вози, каки награди и състезания да си организираме и ей такива едни тривиални , но важни подробности....
Аз съм съдията ..... Смисъл за сустезанието става въпрос ... Ще кажа и защо ще съм съдия ... Защото ми е жал да ви изловя рибата ..... :lol: :lol: :lol: Базикам се ..... :D
Немаш грижи , ти си съдията!Мисли от сега за регламента и кои ще са ти помощници!
:lol: :wink:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”