Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион

Мнение от chestarfield »

След завчерашния трагичен риболов на яз.Мечка :evil: едвам 20 кефалчета с дядото направихме, и разходка из другите трагични язовири в околията на другия ден отидохме на аз.Моминско поне по близко и по-малко разходи.
Сутринта 4 добри кефала по 400-500 грама :shock: до обяд си даваше много добре кефал и червеноперка в прелични размери.Явно почивния ден и хубавото време превлечи доста колеги на язовира около 50 човека се сабраха на обяд, и се почна една артилерия със промишлено количество хвърлена захранка,сичко живо беше решило да храни рибата и естествено след обяд едвам едвам 5 риби.Аз за захранка използвах само пилети и 200грама бял червей и естествено това беше правилното решение, понежи колегите си изхварляха захранката и нищо не хванаха освен 2-3 души с по 1-2 кефалчета.
С дядото общо имахме по 20 кефала като 6 бяха много добри и по 4-5 много добри червеноперки. може би има 5-6 години от както не бях хващал такива кефали по нащи язовири, рибата не сам е снимал понеже ми падна телефона след обяд.
Изображение
Изображение
Изображение
п.п да одбележа никои не мина за такса,изобщо някои даржи ли го този язовир тази година или ще го опоскат с мрежите...
3 излета никои не ме е таксувал засега.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Колеги работата е много "зиан".Язовир Мечка нерви до скъсване отписвам го тотално.Отивам тази сутрин с намерението за реванш от миналия ден,слизам от колата лодка в язовира помислих че някои разпъва но уви:идва мангала за таксата и какво се указва те си пускали мрежи и взимали само толс. ГАДОВЕ.Лошото беше че ми каза след като ми взе таксата мамкаму циганска.Повече няма да стъпя там.
Георги Тенев
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Глям кеф
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Здравейте колеги сега си идвам от 40-те.Перфектно 3-4кг червеноперка.Просто се накефих.Готино време и хубави риби.Споделете ако сте ходили някъде.Където и да е.Благодаря предварително.
Георги Тенев
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Някой има ли инфо за Първенец?
Изображение
Без риболов няма любов !
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

Ако имаш предвид за платеното гйолче в село Първенец преди седмица бях там пално капо дори каракуда няма ,камоли шаран .....Сравнеие с миналата година нищо общо и мръсно беше абе ужас ...слагам го и него в черния списък :evil:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Колеги,търся инфо за Леново.Одавна не съм ходил там.Интересува ме предимно,какво излиза и какви са условията?Благодаря.
TICA FAN
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

Колега последно ходих на леново есента от язовира беше останало едно гиолче 30 на 50 м хванахме за цял ден 2-е каракуди :cry:

Така го бяха истарбушили водоема ,че горе кадето е къщата сигурно имаше на двора 1 тон риба предимно толстолоб .Съмнявам се колега след това което са му сторили арендаторите да се съвземе язовира още това лято ,но ако все пак си решил да ходиш наслука :)
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Сега дочух,че на Леново излизало риба.Някой има ли ПРЯСНО инфо.Какво излиза,каква е таксата? Благодаря Ви.
TICA FAN
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

SONY написа:Сега дочух,че на Леново излизало риба.Някой има ли ПРЯСНО инфо.Какво излиза,каква е таксата? Благодаря Ви.
Такса 5лв.квот си хванеш,в събота колегите хващаха каракуди максимум шамар и дребни морунажчета на ръкавчето преди високия бряг.Ловяха на торен на дълбочина над 4.5м.штото от карфиците/уклей/ не можеше да им пропадне стръвта.Щуки не даде :cry: Поздрави :drinkers:
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Да посъживя темата малко. Утре ще съм някъде в този район и всякъкво инфо ще ми е полезно. Мисля да се разходя и до Сушица , че не съм го преслушвал скоро, как е там? Мерси предварително.

п.п. 40-те не ме интересува , че нямам билет за там :wink:
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

gosta написа: Мисля да се разходя и до Сушица
Инфо от преди 3 дни - уклей дава, но дребен. Каракуди и шарани още липсват.
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

В момента само 40-извора дава доволно риба едра каракуда, чаушан, червеноперка, и по-единични броики шаран.
Моминския го напълниха за два дена и го пресякаха тотално не барва там изобщо.
имам инфо за Дебърския че се е обадила риба но не сам сигорен.
имам сигорно инфо за Мечка кефал и каракуда на устието но не си заслужава, миналата седмица пуснаха заребителен материал 2000 броики амур,шаран и толостолоб.
Леново много ама много дребна каракуда направо неможиш да хвърлиш.
А за Сушица мътна индия миналата година първо там дади риба тази неще,аз си имам обеснение напълниха го с щука язовира на брега друго неможи да пребегни от нея.зверове по 7-8-9 кила обикалят като стравници около бреговете и опоскват сичко .
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
V.Meshkov
новобранец
новобранец

Мнение от V.Meshkov »

Един тъп въпрос - Леново къде се намира - посока и разстояние спрямо Пловдив :|
Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

V.Meshkov написа:Един тъп въпрос - Леново къде се намира - посока и разстояние спрямо Пловдив :|
Провери тук :wink: :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”