Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион
След завчерашния трагичен риболов на яз.Мечка
едвам 20 кефалчета с дядото направихме, и разходка из другите трагични язовири в околията на другия ден отидохме на аз.Моминско поне по близко и по-малко разходи.
Сутринта 4 добри кефала по 400-500 грама
до обяд си даваше много добре кефал и червеноперка в прелични размери.Явно почивния ден и хубавото време превлечи доста колеги на язовира около 50 човека се сабраха на обяд, и се почна една артилерия със промишлено количество хвърлена захранка,сичко живо беше решило да храни рибата и естествено след обяд едвам едвам 5 риби.Аз за захранка използвах само пилети и 200грама бял червей и естествено това беше правилното решение, понежи колегите си изхварляха захранката и нищо не хванаха освен 2-3 души с по 1-2 кефалчета.
С дядото общо имахме по 20 кефала като 6 бяха много добри и по 4-5 много добри червеноперки. може би има 5-6 години от както не бях хващал такива кефали по нащи язовири, рибата не сам е снимал понеже ми падна телефона след обяд.

п.п да одбележа никои не мина за такса,изобщо някои даржи ли го този язовир тази година или ще го опоскат с мрежите...
3 излета никои не ме е таксувал засега.

Сутринта 4 добри кефала по 400-500 грама

С дядото общо имахме по 20 кефала като 6 бяха много добри и по 4-5 много добри червеноперки. може би има 5-6 години от както не бях хващал такива кефали по нащи язовири, рибата не сам е снимал понеже ми падна телефона след обяд.

п.п да одбележа никои не мина за такса,изобщо някои даржи ли го този язовир тази година или ще го опоскат с мрежите...
3 излета никои не ме е таксувал засега.
Колеги работата е много "зиан".Язовир Мечка нерви до скъсване отписвам го тотално.Отивам тази сутрин с намерението за реванш от миналия ден,слизам от колата лодка в язовира помислих че някои разпъва но уви:идва мангала за таксата и какво се указва те си пускали мрежи и взимали само толс. ГАДОВЕ.Лошото беше че ми каза след като ми взе таксата мамкаму циганска.Повече няма да стъпя там.
Георги Тенев
-
- научил се да хвърля
Глям кеф
Здравейте колеги сега си идвам от 40-те.Перфектно 3-4кг червеноперка.Просто се накефих.Готино време и хубави риби.Споделете ако сте ходили някъде.Където и да е.Благодаря предварително.
Георги Тенев
-
- новобранец
Ако имаш предвид за платеното гйолче в село Първенец преди седмица бях там пално капо дори каракуда няма ,камоли шаран .....Сравнеие с миналата година нищо общо и мръсно беше абе ужас ...слагам го и него в черния списък 

Колеги,търся инфо за Леново.Одавна не съм ходил там.Интересува ме предимно,какво излиза и какви са условията?Благодаря.
TICA FAN
-
- новобранец
Колега последно ходих на леново есента от язовира беше останало едно гиолче 30 на 50 м хванахме за цял ден 2-е каракуди
Така го бяха истарбушили водоема ,че горе кадето е къщата сигурно имаше на двора 1 тон риба предимно толстолоб .Съмнявам се колега след това което са му сторили арендаторите да се съвземе язовира още това лято ,но ако все пак си решил да ходиш наслука

Така го бяха истарбушили водоема ,че горе кадето е къщата сигурно имаше на двора 1 тон риба предимно толстолоб .Съмнявам се колега след това което са му сторили арендаторите да се съвземе язовира още това лято ,но ако все пак си решил да ходиш наслука

Сега дочух,че на Леново излизало риба.Някой има ли ПРЯСНО инфо.Какво излиза,каква е таксата? Благодаря Ви.
TICA FAN
- brandon76
- ще става разбирач
Такса 5лв.квот си хванеш,в събота колегите хващаха каракуди максимум шамар и дребни морунажчета на ръкавчето преди високия бряг.Ловяха на торен на дълбочина над 4.5м.штото от карфиците/уклей/ не можеше да им пропадне стръвта.Щуки не дадеSONY написа:Сега дочух,че на Леново излизало риба.Някой има ли ПРЯСНО инфо.Какво излиза,каква е таксата? Благодаря Ви.

Да посъживя темата малко. Утре ще съм някъде в този район и всякъкво инфо ще ми е полезно. Мисля да се разходя и до Сушица , че не съм го преслушвал скоро, как е там? Мерси предварително.
п.п. 40-те не ме интересува , че нямам билет за там
п.п. 40-те не ме интересува , че нямам билет за там

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- CrossFire
- разбира нещата
Инфо от преди 3 дни - уклей дава, но дребен. Каракуди и шарани още липсват.gosta написа: Мисля да се разходя и до Сушица

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В момента само 40-извора дава доволно риба едра каракуда, чаушан, червеноперка, и по-единични броики шаран.
Моминския го напълниха за два дена и го пресякаха тотално не барва там изобщо.
имам инфо за Дебърския че се е обадила риба но не сам сигорен.
имам сигорно инфо за Мечка кефал и каракуда на устието но не си заслужава, миналата седмица пуснаха заребителен материал 2000 броики амур,шаран и толостолоб.
Леново много ама много дребна каракуда направо неможиш да хвърлиш.
А за Сушица мътна индия миналата година първо там дади риба тази неще,аз си имам обеснение напълниха го с щука язовира на брега друго неможи да пребегни от нея.зверове по 7-8-9 кила обикалят като стравници около бреговете и опоскват сичко .
Моминския го напълниха за два дена и го пресякаха тотално не барва там изобщо.
имам инфо за Дебърския че се е обадила риба но не сам сигорен.
имам сигорно инфо за Мечка кефал и каракуда на устието но не си заслужава, миналата седмица пуснаха заребителен материал 2000 броики амур,шаран и толостолоб.
Леново много ама много дребна каракуда направо неможиш да хвърлиш.
А за Сушица мътна индия миналата година първо там дади риба тази неще,аз си имам обеснение напълниха го с щука язовира на брега друго неможи да пребегни от нея.зверове по 7-8-9 кила обикалят като стравници около бреговете и опоскват сичко .
Един тъп въпрос - Леново къде се намира - посока и разстояние спрямо Пловдив 

Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Провери тукV.Meshkov написа:Един тъп въпрос - Леново къде се намира - посока и разстояние спрямо Пловдив

Без риболов няма любов !