Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ТЕКЕТО
Модератор: sapuna
Re: ТЕКЕТО
nikikati написа:Колеги имам път скоро към Русе! Дайте малко пресно инфо за текето! Има ли раздвижване? Благодаря!
утре ще ти дам прясно инфо

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
nikikati написа:Колеги имам път скоро към Русе! Дайте малко пресно инфо за текето! Има ли раздвижване? Благодаря!
Облеза е тръгнал . Друга риба за сега НЕ

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
КОЛЕГА ЛИ? Що не му изтряска един в мутрата и- право във водата, барабар с 4-те му фидера...за захранка, бе? То по друг начин няма да се оправи положението по родните водоеми!MiTKo_Fisher написа:lfc_boy написа:..един колега дойде при мен и ми вика .Ако ще ги пускаш дай аз ще ги взимам .Аз ловях само на фидер с 1 прът за разлика от неговите 4...
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Нека не бъдем прекалено крайни.Но ИАРА да си върши работата качествено !!!.А ,че човека си е ПРОЗЗЗ то си е за негоvalentin_l_ivanov написа:КОЛЕГА ЛИ? Що не му изтряска един в мутрата и- право във водата, барабар с 4-те му фидера...за захранка, бе? То по друг начин няма да се оправи положението по родните водоеми!MiTKo_Fisher написа:lfc_boy написа:..един колега дойде при мен и ми вика .Ако ще ги пускаш дай аз ще ги взимам .Аз ловях само на фидер с 1 прът за разлика от неговите 4...
- nikikati
- ще става разбирач
ribarq92 написа:nikikati написа:Колеги имам път скоро към Русе! Дайте малко пресно инфо за текето! Има ли раздвижване? Благодаря!
утре ще ти дам прясно инфо
Мерси колега, знаеш какво ме интересува!

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
nikikati аз знам кво те интересува шаро но го няма и таранка няма още само облез калве като побъркан .... към 2кг облезчета извадихме на плувка
- nikikati
- ще става разбирач
Мерси рибарче - нищо друго не ни остава освен да почакаме!

Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
сварши вече голямото чакане таранкитеземат като бесни в папурите. А и да се похваля неска ударих едно амурче докато лових таранки ама го докарах до брега и след това газззззз и аз на директен телескоп и неможах да го спраnikikati написа:Мерси рибарче - нищо друго не ни остава освен да почакаме!![]()
![]()

Рибарче,а какви са условията на текето.Брой въдици и левове?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
пари не земат вадици колкото искаш но най добре зимаш един директен телескоп и бой в папурите на таранки аз сега се прибирам и хванах 6.700 кг таранки в папурите на плиткотоВенци ® написа:Рибарче,а какви са условията на текето.Брой въдици и левове?

-
- научил се да хвърля
аз мисля да ходя на текето в неделя някой да има препоръки на какво да хвърлям за шаран или е още рано.Ако е рано и без това си купих нов фидер и ще го пробвам ,дали ще калват каракуди на фидера на бял червей.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Колега Фидера е уникално оръжие.Не го продавай.Аз в петък ходих на текето за 3 часа преди работа.Резултата е 1 облез и една изправена кука.ivailu1992 написа:аз мисля да ходя на текето в неделя някой да има препоръки на какво да хвърлям за шаран или е още рано.Ако е рано и без това си купих нов фидер и ще го пробвам ,дали ще калват каракуди на фидера на бял червей.

п.п. Скоро се сдобих с нов фидер. И сега ми е голяма страст този метод на риболов.
-
- научил се да хвърля
Някой ходил ли е скоро и започнали ли са да се обаждат шараните там и ако има на какво се хващат.Благодаря предварително. Инфото ми трябва ,че ще ходя скоро.

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
По не официални данни .Когато влезе забраната за риболова. Текето ще бъде замразено за период от 1 година или казаному чаааак до 01.06.2010.Щели да го зарибяват .
ivailu1992 написа:Някой ходил ли е скоро и започнали ли са да се обаждат шараните там и ако има на какво се хващат.Благодаря предварително. Инфото ми трябва ,че ще ходя скоро.![]()
![]()
аз ходя тая седмица не съм пропускал ден да отида таранките варвят добре на плувка в папурите и на дано трагнаха да се обаждат. А вие каде хукнахте с тия шарани тя таранката сега се размарда вие шарани ще тарсите вече. Шарана и амурите чак юни месец (ако го разрешат)