ТЕКЕТО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ТЕКЕТО

Мнение от ribarq92 »

nikikati написа:Колеги имам път скоро към Русе! Дайте малко пресно инфо за текето! Има ли раздвижване? Благодаря!

утре ще ти дам прясно инфо :wink:
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

nikikati написа:Колеги имам път скоро към Русе! Дайте малко пресно инфо за текето! Има ли раздвижване? Благодаря!

Облеза е тръгнал . Друга риба за сега НЕ :) погледни темата Риболов около Русе :)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
valentin_l_ivanov

Мнение от valentin_l_ivanov »

MiTKo_Fisher написа:
lfc_boy написа:..един колега дойде при мен и ми вика .Ако ще ги пускаш дай аз ще ги взимам .Аз ловях само на фидер с 1 прът за разлика от неговите 4...
КОЛЕГА ЛИ? Що не му изтряска един в мутрата и- право във водата, барабар с 4-те му фидера...за захранка, бе? То по друг начин няма да се оправи положението по родните водоеми!
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

valentin_l_ivanov написа:
MiTKo_Fisher написа:
lfc_boy написа:..един колега дойде при мен и ми вика .Ако ще ги пускаш дай аз ще ги взимам .Аз ловях само на фидер с 1 прът за разлика от неговите 4...
КОЛЕГА ЛИ? Що не му изтряска един в мутрата и- право във водата, барабар с 4-те му фидера...за захранка, бе? То по друг начин няма да се оправи положението по родните водоеми!
Нека не бъдем прекалено крайни.Но ИАРА да си върши работата качествено !!!.А ,че човека си е ПРОЗЗЗ то си е за него
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

ribarq92 написа:

утре ще ти дам прясно инфо :wink:

Мерси колега, знаеш какво ме интересува! :wink:
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

nikikati аз знам кво те интересува шаро но го няма и таранка няма още само облез калве като побъркан .... към 2кг облезчета извадихме на плувка
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

Мерси рибарче - нищо друго не ни остава освен да почакаме! :wink: :D :smt023
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

nikikati написа:Мерси рибарче - нищо друго не ни остава освен да почакаме! :wink: :D :smt023
сварши вече голямото чакане таранкитеземат като бесни в папурите. А и да се похваля неска ударих едно амурче докато лових таранки ама го докарах до брега и след това газззззз и аз на директен телескоп и неможах да го спра :axe: и само кордата 0.12 напрай плясссс и амура ми каза чаО до нови срещи :D :D :D
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Рибарче,а какви са условията на текето.Брой въдици и левове?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Венци ® написа:Рибарче,а какви са условията на текето.Брой въдици и левове?
пари не земат вадици колкото искаш но най добре зимаш един директен телескоп и бой в папурите на таранки аз сега се прибирам и хванах 6.700 кг таранки в папурите на плиткото :mrgreen: :D
ivailu1992
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivailu1992 »

аз мисля да ходя на текето в неделя някой да има препоръки на какво да хвърлям за шаран или е още рано.Ако е рано и без това си купих нов фидер и ще го пробвам ,дали ще калват каракуди на фидера на бял червей.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

ivailu1992 написа:аз мисля да ходя на текето в неделя някой да има препоръки на какво да хвърлям за шаран или е още рано.Ако е рано и без това си купих нов фидер и ще го пробвам ,дали ще калват каракуди на фидера на бял червей.
Колега Фидера е уникално оръжие.Не го продавай.Аз в петък ходих на текето за 3 часа преди работа.Резултата е 1 облез и една изправена кука. :)
п.п. Скоро се сдобих с нов фидер. И сега ми е голяма страст този метод на риболов.
ivailu1992
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivailu1992 »

Някой ходил ли е скоро и започнали ли са да се обаждат шараните там и ако има на какво се хващат.Благодаря предварително. Инфото ми трябва ,че ще ходя скоро. :D :D :D
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

По не официални данни .Когато влезе забраната за риболова. Текето ще бъде замразено за период от 1 година или казаному чаааак до 01.06.2010.Щели да го зарибяват .
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

ivailu1992 написа:Някой ходил ли е скоро и започнали ли са да се обаждат шараните там и ако има на какво се хващат.Благодаря предварително. Инфото ми трябва ,че ще ходя скоро. :D :D :D

аз ходя тая седмица не съм пропускал ден да отида таранките варвят добре на плувка в папурите и на дано трагнаха да се обаждат. А вие каде хукнахте с тия шарани тя таранката сега се размарда вие шарани ще тарсите вече. Шарана и амурите чак юни месец (ако го разрешат)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”