Огняново-слаб но приятен риболов :)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Огняново-слаб но приятен риболов :)

Мнение от CERRUTI »

Днес форумна дружина-аз,Любо(lmm),Марто(martin54) :) и брат ми и на Любо жена му бяхме на Огняново....Общо взето откъм риби слабо но за сметка на това страхотно време...за това съм доволен...сега да обобщя на кратко за излета-бяхме на втория залив от дясната страна на стената,до 10 часът на язовира бяхме малко хора но после стана като на Витошка през почивен ден :) .Главната причина заради която си тръгнах в 16:00 беше че не можех повече да стискам :smt119 - нямаше накаде да се обърнеш да източиш бойлера ;) то не бяха каяци,лодки,барбекюта,кучета и т.н. От тази страна на язовира пътя е изключително гаден,на 2-пъти щях да откача ножа на Пасатора.....
Сега за теоритичната част на риболова-Ловихме на плувки,фидер,дъно(пружина)и Марто малко похвърля спининг....кълването беше периодично с доста големи паузи-излезнаха доста кленчета(50-250гр),1 приличен костур и слънчаци....и много салата(водорасли),стръв-шарен,торен/захранки-сенсас,ВДЕ,Респект.Забелязах че захранката нямаше голямо значение....дори стрелянето с прашка не даваше особен резултат...Ами рибите си плуват отново в язовира с излкючение на геройски загиналите слънчаци:) !!!И най-гадното което ми се случи-счупих единия връх на новия фидер и то заради егати аматйорската грешка.... :evil:
ето малко снимки:
общи изгледи
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Някой се измори от "интензивното" кълване и подремна... :) :
Изображение
Изображение
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Re: Огняново-слаб но приятен риболов :)

Мнение от dekata »

Пак бива,не си си бил в къщи като мен :D Жалко за върха,как го счупи да знаем да не допускаме същата грешка. :roll:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:shock: Да си тръгнеш заради една пикня...слуга ли си МУ станал :D ....Поздрави за риболова!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

евалата .... аз бях малко по-нататък ама нищо ...
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

dekata написа:Пак бива,не си си бил в къщи като мен :D Жалко за върха,как го счупи да знаем да не допускаме същата грешка. :roll:
Дека,братко срам е е да доложа..... :oops: при едно вадене хранилката(35гр.)пълна с храна и закачени за нея около 0,500 водорасли с най-мекия връх допуснах най-идиотската грешка(а Бутник сто пъти е повтарял:Да се вади с високо вдигнат връх)аз точно пред брега свалих върха по рязко и от освободеното напрежение и отпуснато влакно на върха се получи клуп от влакно и аз зада се оправи тръснах въдицата....обаче не било клуп а някакъв гаден възел(един от онези които човек се чуди как е възмижно да се върже това?!?!?)и връхчето при последния водач не издържа и....... :cry:
Изображение
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Надявам се е паправимо :roll: Може би ще се наложи само да го скъсиш малко :(
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
suny_77
новобранец
новобранец

Мнение от suny_77 »

Може би ще се наложи само да го скъсиш малко :(
ставали така с един водач по малко?
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Ще стане.Но все пак зависи къде точно се е счупил,да не стане прекалено къс и съответно по-твърд.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Няма страшно,ново връхче и готово.Който не лови само той е застрахован от такива неща.Поне сте били на вън при това хубаво време.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
martin54
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от martin54 »

А честит ти рожден ден Кристиане, да си жив и здрав и всички хубави неща да ти се случват постоянно, бе ние с теб сме с 4 дена разлика и 3 години де :р...и много слука за напред а не като вчера....Но иначе стана добър излет, аз усвоих малко знания от колегата Кристиан (CHERUTY) за което му благодаря .
Само за едно съм ви сърдит :Р Що не ме бутнахте като видяхте че спя с лице към слънцето....ако знаеш как съм изгорял не е истина
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

martin54 написа:А честит ти рожден ден Кристиане, да си жив и здрав и всички хубави неща да ти се случват постоянно, бе ние с теб сме с 4 дена разлика и 3 години де :р
Само за едно съм ви сърдит :Р Що не ме бутнахте като видяхте че спя с лице към слънцето....ако знаеш как съм изгорял не е истина
Благодаря Марто за пожеланията,ами как да те събудя като така сладко беше задрямал....а и нали се оплакваше че си спал само 5часа.А въобще не съм се сетил че можеш да изгориш :oops:
dekata написа:Ще стане.Но все пак зависи къде точно се е счупил,да не стане прекалено къс и съответно по-твърд.
счупи се точно м/у последните 2 водача то нали тан е най-тънката част кадето индикира кълването...
Ще зимам нов-дано да намеря толкова мек и чуствителен щото този много ми допадна....
Изображение
Аватар
lmm
новобранец
новобранец

Мнение от lmm »

....ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН,
ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ СЪС ХУБАВ ТЕН
И ДА ХВАЩАШ РИБИ КАТО МЕН :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

suny_77 написа:ставали така с един водач по малко?
Ето го!Днес го нагласих и боядисах,скоро ще го пробвам и в бойни условия!!!
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”