Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Огняново-слаб но приятен риболов :)
- CERRUTI
- сериозен играч
Огняново-слаб но приятен риболов :)
Днес форумна дружина-аз,Любо(lmm),Марто(martin54)
и брат ми и на Любо жена му бяхме на Огняново....Общо взето откъм риби слабо но за сметка на това страхотно време...за това съм доволен...сега да обобщя на кратко за излета-бяхме на втория залив от дясната страна на стената,до 10 часът на язовира бяхме малко хора но после стана като на Витошка през почивен ден
.Главната причина заради която си тръгнах в 16:00 беше че не можех повече да стискам
- нямаше накаде да се обърнеш да източиш бойлера
то не бяха каяци,лодки,барбекюта,кучета и т.н. От тази страна на язовира пътя е изключително гаден,на 2-пъти щях да откача ножа на Пасатора.....
Сега за теоритичната част на риболова-Ловихме на плувки,фидер,дъно(пружина)и Марто малко похвърля спининг....кълването беше периодично с доста големи паузи-излезнаха доста кленчета(50-250гр),1 приличен костур и слънчаци....и много салата(водорасли),стръв-шарен,торен/захранки-сенсас,ВДЕ,Респект.Забелязах че захранката нямаше голямо значение....дори стрелянето с прашка не даваше особен резултат...Ами рибите си плуват отново в язовира с излкючение на геройски загиналите слънчаци:) !!!И най-гадното което ми се случи-счупих единия връх на новия фидер и то заради егати аматйорската грешка....
ето малко снимки:
общи изгледи

Някой се измори от "интензивното" кълване и подремна...
:

Сега за теоритичната част на риболова-Ловихме на плувки,фидер,дъно(пружина)и Марто малко похвърля спининг....кълването беше периодично с доста големи паузи-излезнаха доста кленчета(50-250гр),1 приличен костур и слънчаци....и много салата(водорасли),стръв-шарен,торен/захранки-сенсас,ВДЕ,Респект.Забелязах че захранката нямаше голямо значение....дори стрелянето с прашка не даваше особен резултат...Ами рибите си плуват отново в язовира с излкючение на геройски загиналите слънчаци:) !!!И най-гадното което ми се случи-счупих единия връх на новия фидер и то заради егати аматйорската грешка....

ето малко снимки:
общи изгледи

Някой се измори от "интензивното" кълване и подремна...

Re: Огняново-слаб но приятен риболов :)
Пак бива,не си си бил в къщи като мен
Жалко за върха,как го счупи да знаем да не допускаме същата грешка. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
евалата .... аз бях малко по-нататък ама нищо ...
- CERRUTI
- сериозен играч
Дека,братко срам е е да доложа.....dekata написа:Пак бива,не си си бил в къщи като менЖалко за върха,как го счупи да знаем да не допускаме същата грешка.

Надявам се е паправимо
Може би ще се наложи само да го скъсиш малко 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
ставали така с един водач по малко?Може би ще се наложи само да го скъсиш малко
Ще стане.Но все пак зависи къде точно се е счупил,да не стане прекалено къс и съответно по-твърд.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма страшно,ново връхче и готово.Който не лови само той е застрахован от такива неща.Поне сте били на вън при това хубаво време.
Всичко може,но не всеки го можe.

- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
А честит ти рожден ден Кристиане, да си жив и здрав и всички хубави неща да ти се случват постоянно, бе ние с теб сме с 4 дена разлика и 3 години де :р...и много слука за напред а не като вчера....Но иначе стана добър излет, аз усвоих малко знания от колегата Кристиан (CHERUTY) за което му благодаря .
Само за едно съм ви сърдит :Р Що не ме бутнахте като видяхте че спя с лице към слънцето....ако знаеш как съм изгорял не е истина
Само за едно съм ви сърдит :Р Що не ме бутнахте като видяхте че спя с лице към слънцето....ако знаеш как съм изгорял не е истина
- CERRUTI
- сериозен играч
Благодаря Марто за пожеланията,ами как да те събудя като така сладко беше задрямал....а и нали се оплакваше че си спал само 5часа.А въобще не съм се сетил че можеш да изгоришmartin54 написа:А честит ти рожден ден Кристиане, да си жив и здрав и всички хубави неща да ти се случват постоянно, бе ние с теб сме с 4 дена разлика и 3 години де :р

счупи се точно м/у последните 2 водача то нали тан е най-тънката част кадето индикира кълването...dekata написа:Ще стане.Но все пак зависи къде точно се е счупил,да не стане прекалено къс и съответно по-твърд.
Ще зимам нов-дано да намеря толкова мек и чуствителен щото този много ми допадна....

....ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН,
ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ СЪС ХУБАВ ТЕН
И ДА ХВАЩАШ РИБИ КАТО МЕН
ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ СЪС ХУБАВ ТЕН
И ДА ХВАЩАШ РИБИ КАТО МЕН

- CERRUTI
- сериозен играч
Ето го!Днес го нагласих и боядисах,скоро ще го пробвам и в бойни условия!!!suny_77 написа:ставали така с един водач по малко?